• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER, COOLER, COOLER, COOLER, COOLER: hodláš se tu ztrapňovat ještě dlouho, nebo se potichoučku vytratíš jako my ostatní, když sme přistiženi při mlácení prázdný slámy na internetech?
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: tak dobre, ty demente. specialne pro tebe to zopakuji jeste jednou a jednoduse, treba to pochopis. i kdyz o tom silne pochybuji

1. poslals odkaz na mimoradne debilni clanek, postaveny na cislech vycucanych z kdovijake riti a doplneny jasnymi vymysly
    2. napsal jsem, ze clanek je debilni, postaveny na lzich a vymyslech, presne jako to dela Konvicka a jeho parta
    3. ty jsi me zacal obvinovat, ze se navazim do Svobodnych.

to ma prece jasnou logiku, ze?

a ted si tu honis kdovico, jaky jsi borec a ostatni blbci. uvedomujes si vubec, jake to je utrpeni tu cist exhibice takoveho mdleho ducha?
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: t a k j á t o n a p í š u p o m a l u
    1) d a l j s e m s e m č l á n e k k d i s k u s i
    2) n a t o P U P U v y p l o d i l n e u v ě ř i t e l n o u p í č o v i n u
    3) u p o z o r n i l j s e m n a t o , ž e j e t o p í č o v i n a

příjde mi to jako s otavou, kdy napíšeme, že bysme se z amíků neměli posrat a on pak píše, že jsme rusofilové.
    mně je u prdele jak zbořil (svobodní) tak konvička (bpi) :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: minimalne jej horlive branis, pokud se poukaze na nedostatky. Ano, je to neprimy zaver - ale vysvetli mi, proc teda oponujes, kdyz s obsahem tedy jak tvrdis nesouhlasis? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: možná sis nevšiml, že to není můj článek :D psal ho pan Zbořil. Nikde jsem ani nepsal, že s ním souhlasím. Asi máš značné potíže s pochopením psaného textu. Jen jsem postnul článek člověka od svobodných. otava sem taky postuje příspěvky pana hampla a neznamená to, že s ním souhlasí. já se jen směju tomu, co tady předvádíte.

PUPU: je vidět, že máš značné potíže s logikou ... nejsi zdaleka jediný

PUPU: no tak to je přesně ten důvod, proč nemám rád svobodné, konvičkovce a komunisty. chybí tam uvedení zdrojů kde vzal ta čísla, takže jsi hovado :D
    PUPU
    PUPU --- ---
    jinak co se imigrace tyce, dnes mame pekny clanek od pana Jocha: http://neviditelnypes.lidovky.cz/...a-nasilna-dxm-/p_zahranici.aspx?c=A150830_164504_p_zahranici_wag .
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: kotrmelce delas ty. Zdroje dat k tvemu clanku jsou neuplne - ale to zjevne dle tebe neni zadna vada, hlavne ze se nekde pise presne to, co chces sam slyset :D
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: je videt, ze mas znacne potize s pochopenim psaneho textu. nu coz... nejsi zdaleka jediny.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: viz PUPU: .... prostě jsi napsal pěknou blbost a místo abys to přiznal ted jen děláš argumentační kotrmelce.

ADMIX: tak s tím samozřejmě souhlasím. v případě Zbořila a Konvičkovců to ale zrovna moc neplatí. Zbořil totiž říká o konvičkovcích to samé co PUPU. Konvičku má dokonce za Mengeleho. Dokonce i o svém postoji k Islámu říká to samé co PUPU. Je to jako kdyby pravice vydala prohlášení a někdo na to řekl: to jsou takový kecy - přesně proto tu levici nesnášim! :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: ale to je zajimave. muzes mi prosim popsat, jak presne se 'navazim do Svobodnych'? ten odkazovany clanek byl nejakym oficialnim stranickym dokumentem? nebo se snad 'navazim' tim, ze mluvim o Konvickach a Ty uz mas Svobodne zarazene pod Konvickovou vlajkou? nebo snad stare dobre 'kdo neni s nami atakdal'?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: To je tak uz leta.

COOLER: Konvickovci a svobodni se casto prekryvaji, ale to asi hazim hrach na zed, to tady psat :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Poslední tak tři čtyři měsíce fungují pluska a minuska na Nyxu jako průzkumy oblíbenosti člověka. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak já nevim, pupu se tady naváží do svobodných a já za to dostávám mínuska, když na to upozornuju :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: jasný. konvičkovci manipulují fakta a přesně proto nemám rád svobodné. alespoň se chytni za nos.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: a ja nekde rikam neco o osobe autora ci o serveru, kde byl clanek publikovan? mluvim o clanku, jeho stylu a forme. stejny styl a forma, jake pouziva Konvicka a jeho parta. neoverene zvasty vydavane za fakta, otevrene lzi, vse radoby seriozne podane. ne, nelibi se mi to a uz vubec se mi to nelibi v tabore Svobodnych. pritom islamismus povazuji osobne za velmi vazny problem, kterym je nezbytne nutne se zabyvat - ale odmitam to delat timhle stylem.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: navíc podle tohohle: http://www.parlamentnilisty.cz/...ecny-stroj-rozjedete-uz-ho-nezastavite-Jak-rikal-Jan-Werich-378624

to vypadá, že Zbořil Konvičku moc nemusí. Spíš to tedy vypadá, že se snažíš Konvičku bez nějakých důkazů očernit. Já takové chování nemám moc rád. Tohle lhaní ve jménu "vyššího dobra"
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: Tak to se omlouvám. myslel jsem, že autor je za Svobodné. Vygooglil jsem si ho jako krajského předsedu Svobodných v r. 2014. Článek jsem našel na parlamentních listech. Viz: http://www.parlamentnilisty.cz/...dohromady-hodne-hodne-cisel-o-muslimech-Neni-to-nic-hezkeho-397246

Prosím tedy o upřesnění, jestli přesně kvůli této demagogii nemáš rád Svobodné, popř. jestli na Parlamentních listech kecají. Popř. nějak osvětlit co s tím má společného Konvička.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: IMHO krajne neduveryhodne. temer zadne uvedene zdroje a podezrela cisla. to je presne ten duvod, proc nemam rad Konvicky. nedela jim zadny problem lhat ve jmenu 'vyssiho dobra'...
    COOLER
    COOLER --- ---
    Statistický vhled do zemí islámského světa a muslimských komunit
    http://zboril.blog.ihned.cz/...1390-statisticky-vhled-do-zemi-islamskeho-sveta-a-muslimskych-komunit
    WANTON
    WANTON --- ---
    Zajímavé:

In a new report, Michael Tanner and Charles Hughes find 35 U.S. states offer a more generous benefit package than 23 EU countries.

Europe's Reforms Reveal US Welfare Waste
    http://catoinstitute.tumblr.com/...936&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    WANTON
    WANTON --- ---
    Co kdyby nás okupovali Rusové? Nový norský seriál pohněval Moskvu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...orsko-serial-okkupert-d2r-/zahranicni.aspx?c=A150828_114916_zahranicni_aha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam