• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Jak se říká člověku, který mluví o něčem, o čem nemá ani páru, a ještě ze sebe dělá vzdělance?

Kontrola hranic, omezení imigrace, selekce migrantů, selekce uprchlíků apod. je rovněž libertariánské a není s libertariánstvím v rozporu.

Pokud by tedy byli Svobodní libertariáni, jakože nejsou, nikdy se k libertariánství JAKO STRANA nepřihlásili, ale i kdyby ano, tak být proti imigrantům je zcela libertariánské. Tato pozice vychází ze stejného základu jako pozice pro ochranu domova apod. Ochrana soukromého vlastnictví, jen vlastník věci určuje, jak se s věcí nakládá a pokud vlastník věci NECHCE nezvané návštěvy, tak je přijímat nemusí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Je opravdu zajimave sledovat jak se ze strany ktera hlasala liberarianske idee, mensi stat a osobni svobodu stava druhy IvCRN. Asi to bude tim kvalitnim vyberem clenu - neni nahodou an clenstvi v SSO nejaky vyberko a pulrocni cekacka ?
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Tak to už to tu leta nefunguje, jak by mělo. Takové nedospělé. Je to škoda.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: tak se podle toho zařiď. nebudu pak mít na co reagovat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    něco od Konvičky a jeho party:
    Klaus: Imigrace nepatří mezi lidská práva, Evropa páchá sebevraždu - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...kl-vaclav-klaus-fg5-/hradec-zpravy.aspx?c=A150901_104305_hradec-zpravy_the
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: ten člověk jen nehází všechny do jednoho pytle.
    PUPU
    PUPU --- ---
    ja to vzdavam. ten clovek je uplne blbej nebo dislektik. omlouvam se, ze jsem pochopil tak pozde
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER, COOLER, COOLER, COOLER, COOLER: hodláš se tu ztrapňovat ještě dlouho, nebo se potichoučku vytratíš jako my ostatní, když sme přistiženi při mlácení prázdný slámy na internetech?
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: tak jasně že takhle samo o sobě to spíš vypadá, že si myslíš, že Konvička má minimálně dvojníka a smysl to moc nedává :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: muzes mi vysvetlit, jak presne jsi z vyroku 'to je presne ten duvod, proc nemam rad Konvicky' usoudil, ze mluvim o autorovi clanku, potazmo o strane, jejiz je nebo snad byl clenem?
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: netahej do toho ostatní. vyjadřuji se jen k tobě :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: nebráním nikoho, jen jsem si rozklikl o koho jde a snažím se ten vztah zbořil vs. konvička vysvětlit. aby bylo všem jasné, že nejde o tu samou bandu, tak jak je podsouváno např. zde PUPU:
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: tak dobre, ty demente. specialne pro tebe to zopakuji jeste jednou a jednoduse, treba to pochopis. i kdyz o tom silne pochybuji

1. poslals odkaz na mimoradne debilni clanek, postaveny na cislech vycucanych z kdovijake riti a doplneny jasnymi vymysly
    2. napsal jsem, ze clanek je debilni, postaveny na lzich a vymyslech, presne jako to dela Konvicka a jeho parta
    3. ty jsi me zacal obvinovat, ze se navazim do Svobodnych.

to ma prece jasnou logiku, ze?

a ted si tu honis kdovico, jaky jsi borec a ostatni blbci. uvedomujes si vubec, jake to je utrpeni tu cist exhibice takoveho mdleho ducha?
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: ten clanek je postaveny na cislech? nemam ten pocit, nicmene pokud na tom stavis, jedna se o data snadno overitelna. viz napriklad Cesky statisticky urad.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: t a k j á t o n a p í š u p o m a l u
    1) d a l j s e m s e m č l á n e k k d i s k u s i
    2) n a t o P U P U v y p l o d i l n e u v ě ř i t e l n o u p í č o v i n u
    3) u p o z o r n i l j s e m n a t o , ž e j e t o p í č o v i n a

příjde mi to jako s otavou, kdy napíšeme, že bysme se z amíků neměli posrat a on pak píše, že jsme rusofilové.
    mně je u prdele jak zbořil (svobodní) tak konvička (bpi) :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: minimalne jej horlive branis, pokud se poukaze na nedostatky. Ano, je to neprimy zaver - ale vysvetli mi, proc teda oponujes, kdyz s obsahem tedy jak tvrdis nesouhlasis? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: možná sis nevšiml, že to není můj článek :D psal ho pan Zbořil. Nikde jsem ani nepsal, že s ním souhlasím. Asi máš značné potíže s pochopením psaného textu. Jen jsem postnul článek člověka od svobodných. otava sem taky postuje příspěvky pana hampla a neznamená to, že s ním souhlasí. já se jen směju tomu, co tady předvádíte.

PUPU: je vidět, že máš značné potíže s logikou ... nejsi zdaleka jediný

PUPU: no tak to je přesně ten důvod, proč nemám rád svobodné, konvičkovce a komunisty. chybí tam uvedení zdrojů kde vzal ta čísla, takže jsi hovado :D
    PUPU
    PUPU --- ---
    jinak co se imigrace tyce, dnes mame pekny clanek od pana Jocha: http://neviditelnypes.lidovky.cz/...a-nasilna-dxm-/p_zahranici.aspx?c=A150830_164504_p_zahranici_wag .
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: kotrmelce delas ty. Zdroje dat k tvemu clanku jsou neuplne - ale to zjevne dle tebe neni zadna vada, hlavne ze se nekde pise presne to, co chces sam slyset :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam