• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ale chces, dokonce i kdo tu ma zit a jaka mam mit prava - jenom si projed svoji historii, treba tady v klubu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SSO dostali cca 3% ve volbach, podobne obskurni uskupeni dostavaji asi tak podobne. takze ty tvoje nahnedly nazory tady v CR moc zivnou pudu nemaji, takze si prosim svoje vyjadreni velmi dobre promysli.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak předpokládám, že lidé, co mají právo volit, mají také vliv na rozhodování proti lidem, kteří zde právo volit nemají. nebo se pletu?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já jsem někde řekl, že JÁ chci rozhodovat o tom, kdo vstoupí na území ČR? Nevkládej mi do úst slova, která jsem neřekl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ty vlastnis ceskou republiku ? Jen tak dal, zajimavejsiho cloveka nez ty jsem dlouho opravdu nepotakl.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA:
    WANTON: Nikoliv. To není o ochraně, ale o povolení vstupu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Na základě rozmaru. Vlastník věci rozhoduje a nikdo nemá práva se ho ptát po odůvodnění. Ptá se tě někdo na odůvodnění, proč jsi domů nepozval Pavla, ale Petra ano. Kdykoliv někoho zveš k sobě domů a někoho nezveš, tak užíváš stejné právo jako státy, resp . voliči, ohledně migrace.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: na zaklade ceho chces selektovat uprchliky prosim.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Tato pozice vychází ze stejného základu jako pozice pro ochranu domova
    Domov chranime pred kriminalniky, republiku chranime analogicky pred nekym kdo by nam (aspon podle vas dvou, nebo kolika) meli skodit. A to jsme ty lidi jeste ani nevideli.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: To jsem nikde a nikdy neřekl. Ty prostě vůbec nechápeš, neznáš, nevíš, ignoruješ libertariánství. Co jsi vlastně o libertariánství četl? Wikipedie se nepočítá.

Ale hubu plnou keců, to máš.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: selekce migrantů, selekce uprchlíků

Na zaklade CEHO ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Olol, dobre ty - protoze kazdej imigrant je automaticky vrah, lupic a nasilnik.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Jak se říká člověku, který mluví o něčem, o čem nemá ani páru, a ještě ze sebe dělá vzdělance?

Kontrola hranic, omezení imigrace, selekce migrantů, selekce uprchlíků apod. je rovněž libertariánské a není s libertariánstvím v rozporu.

Pokud by tedy byli Svobodní libertariáni, jakože nejsou, nikdy se k libertariánství JAKO STRANA nepřihlásili, ale i kdyby ano, tak být proti imigrantům je zcela libertariánské. Tato pozice vychází ze stejného základu jako pozice pro ochranu domova apod. Ochrana soukromého vlastnictví, jen vlastník věci určuje, jak se s věcí nakládá a pokud vlastník věci NECHCE nezvané návštěvy, tak je přijímat nemusí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tim chci rict ze to je luxusni ukazka naprosteho politickeho diletantismu a naprosto epicke zabiti nejakeho potencialu ktery kdysi Svobodni meli. Ten Hampl uz je jenom takova tresnicka na dortu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Nemáš úplně pravdu.

Např. ten podíl muslimů na francouzské populaci a počet muslimů ve francouzských věznicích. Tam je ten článek vysloveně pro muslimy, neboť ve vedlejším klubu někdo postnul čísla a podíl muslimů na fran. polulaci je nižší, přičemž podíl muslimů ve věznicích je stále stejný, takže to pro muslimy z tohoto pohledu vypadá ještě hůře než jak napsal Zbořil.

Každopádně postování příspěvku není souhlas s ním, to už tu bylo a bylo to trapný se navážet do člověka, co článek postnul.

Pokud nesouhlasíš s těma tvrzeníma, stačí dát dva tři příklady s důkazy, že jsou mylné a ne tady zase rozjíždět honění ega a poměřování pinďourů.

Pokud uvidím, že Zbořil si to vycucal z prstu, rád ho odsoudím.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Je opravdu zajimave sledovat jak se ze strany ktera hlasala liberarianske idee, mensi stat a osobni svobodu stava druhy IvCRN. Asi to bude tim kvalitnim vyberem clenu - neni nahodou an clenstvi v SSO nejaky vyberko a pulrocni cekacka ?
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Tak to už to tu leta nefunguje, jak by mělo. Takové nedospělé. Je to škoda.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: tak se podle toho zařiď. nebudu pak mít na co reagovat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    něco od Konvičky a jeho party:
    Klaus: Imigrace nepatří mezi lidská práva, Evropa páchá sebevraždu - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...kl-vaclav-klaus-fg5-/hradec-zpravy.aspx?c=A150901_104305_hradec-zpravy_the
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam