• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    přátelé. navrhuji kompromis. přijemem ty 4 azylanty, kteří podle otavy požádali OTAVA:
    a od té doby nikoho :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: tys pořád ještě nevyrostl z toho bludu, že když někdo kritizuje politiku EU nebo USA, musí fandit Rusku? Nesmíš tolik koukat na zprávy na Nově. :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Kde jsem tohle řekl? Zdroj silvuplé.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Od tebe slyšet slovo logika. Joke that made my day! .-)) Uberlol a mlátí to se mnu nejen o podlahu, ale i o strop.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: To jsi to špatně pochopil, což je u tebe normální. Když píšu, jak si představuji, že by to mělo vypadat a fungovat, neznamená to, že to CHCI prosadit SILOU.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: A jak se to pozna ze chcete mensi stat - tim ze inklinujete k Rusku nebo tim ze chcete potlacovat lidska prava a provadet selekci lidi na zaklade rasy enbo nabozenstvi (ktere ma zajistovat ten stat) ?
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: a v čem je jeho příspěvek prosím konkrétně nelogický?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Svobodní a nahnědlý názory?

Levice - silný stát, slabý občan.
    Pravice - slabý stát, silný občan.

Komunisti, nacisti, fašisti, Zelení, soc. demokrati, lidovci, TOP 09, aj ty sluníčka a nová levice... všichni chtějí silný stát.
    Svobodní chtějí jako jedni z mála slabší stát.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: Nikoli, jeho prispevek ponekud postrada vnitrni logiku, pokud bude pokracovat timhle smerem nebude mozne rozklicovat co vlastne chce rici.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER:
    OTAVA:

Nacky tu nastesti nikdo nevolil.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: proč? Chceš ho snad žalovat? :)))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ale chces, dokonce i kdo tu ma zit a jaka mam mit prava - jenom si projed svoji historii, treba tady v klubu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SSO dostali cca 3% ve volbach, podobne obskurni uskupeni dostavaji asi tak podobne. takze ty tvoje nahnedly nazory tady v CR moc zivnou pudu nemaji, takze si prosim svoje vyjadreni velmi dobre promysli.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak předpokládám, že lidé, co mají právo volit, mají také vliv na rozhodování proti lidem, kteří zde právo volit nemají. nebo se pletu?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já jsem někde řekl, že JÁ chci rozhodovat o tom, kdo vstoupí na území ČR? Nevkládej mi do úst slova, která jsem neřekl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ty vlastnis ceskou republiku ? Jen tak dal, zajimavejsiho cloveka nez ty jsem dlouho opravdu nepotakl.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA:
    WANTON: Nikoliv. To není o ochraně, ale o povolení vstupu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Na základě rozmaru. Vlastník věci rozhoduje a nikdo nemá práva se ho ptát po odůvodnění. Ptá se tě někdo na odůvodnění, proč jsi domů nepozval Pavla, ale Petra ano. Kdykoliv někoho zveš k sobě domů a někoho nezveš, tak užíváš stejné právo jako státy, resp . voliči, ohledně migrace.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: na zaklade ceho chces selektovat uprchliky prosim.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Tato pozice vychází ze stejného základu jako pozice pro ochranu domova
    Domov chranime pred kriminalniky, republiku chranime analogicky pred nekym kdo by nam (aspon podle vas dvou, nebo kolika) meli skodit. A to jsme ty lidi jeste ani nevideli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam