• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: To už je sice starý, ale stále je to drží, jen je to upozaděný, neboť nyní jsme všichni fašisti, jak říká Sobotka, dle místních sluníček jsme navíc všichni rasisté a xenofobové, neboť nesouhlasíme se sluníčky a kdo není se sluníčky, je...
    COOLER
    COOLER --- ---
    přátelé. navrhuji kompromis. přijemem ty 4 azylanty, kteří podle otavy požádali OTAVA:
    a od té doby nikoho :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: tys pořád ještě nevyrostl z toho bludu, že když někdo kritizuje politiku EU nebo USA, musí fandit Rusku? Nesmíš tolik koukat na zprávy na Nově. :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Kde jsem tohle řekl? Zdroj silvuplé.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Od tebe slyšet slovo logika. Joke that made my day! .-)) Uberlol a mlátí to se mnu nejen o podlahu, ale i o strop.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: To jsi to špatně pochopil, což je u tebe normální. Když píšu, jak si představuji, že by to mělo vypadat a fungovat, neznamená to, že to CHCI prosadit SILOU.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: A jak se to pozna ze chcete mensi stat - tim ze inklinujete k Rusku nebo tim ze chcete potlacovat lidska prava a provadet selekci lidi na zaklade rasy enbo nabozenstvi (ktere ma zajistovat ten stat) ?
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: a v čem je jeho příspěvek prosím konkrétně nelogický?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Svobodní a nahnědlý názory?

Levice - silný stát, slabý občan.
    Pravice - slabý stát, silný občan.

Komunisti, nacisti, fašisti, Zelení, soc. demokrati, lidovci, TOP 09, aj ty sluníčka a nová levice... všichni chtějí silný stát.
    Svobodní chtějí jako jedni z mála slabší stát.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: Nikoli, jeho prispevek ponekud postrada vnitrni logiku, pokud bude pokracovat timhle smerem nebude mozne rozklicovat co vlastne chce rici.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER:
    OTAVA:

Nacky tu nastesti nikdo nevolil.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: proč? Chceš ho snad žalovat? :)))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ale chces, dokonce i kdo tu ma zit a jaka mam mit prava - jenom si projed svoji historii, treba tady v klubu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SSO dostali cca 3% ve volbach, podobne obskurni uskupeni dostavaji asi tak podobne. takze ty tvoje nahnedly nazory tady v CR moc zivnou pudu nemaji, takze si prosim svoje vyjadreni velmi dobre promysli.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak předpokládám, že lidé, co mají právo volit, mají také vliv na rozhodování proti lidem, kteří zde právo volit nemají. nebo se pletu?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já jsem někde řekl, že JÁ chci rozhodovat o tom, kdo vstoupí na území ČR? Nevkládej mi do úst slova, která jsem neřekl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Ty vlastnis ceskou republiku ? Jen tak dal, zajimavejsiho cloveka nez ty jsem dlouho opravdu nepotakl.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA:
    WANTON: Nikoliv. To není o ochraně, ale o povolení vstupu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Na základě rozmaru. Vlastník věci rozhoduje a nikdo nemá práva se ho ptát po odůvodnění. Ptá se tě někdo na odůvodnění, proč jsi domů nepozval Pavla, ale Petra ano. Kdykoliv někoho zveš k sobě domů a někoho nezveš, tak užíváš stejné právo jako státy, resp . voliči, ohledně migrace.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: na zaklade ceho chces selektovat uprchliky prosim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam