• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: ale proč ne, směle do mě a udělej mi tu další kompletní intenetovou psychoanalýzu na základě jednoho náhodnýho faktu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Já jsem pochopil, že jsou "no way" volba hlavně proto, že to jsou Svobodní s programem, jaký mají, přičemž pokud by měli program jako TOP 09, tak by již volitelní byli. :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Tím by odpadl jeden ze tří hlavních důvodů, proč jsou svobodní no-way volba, takže dobrý.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: tak ja doufam ze jeho stoupenci s ni pujdou nekam do ... bloku proti islamu
    COOLER
    COOLER --- ---
    PHAILO: jako deklarovaný zapálený nestraník a nevolič můžeš být v klidu :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: tvýmu bráchovi je 6? tak to mnohé vysvětluje :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    KOMENTÁŘ: Čeho se bát v příštích pěti letech? - Václav Klaus ml. – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...are/387101-komentar-ceho-se-bat-v-pristich-peti-letech-vaclav-klaus-ml.html
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: Podle mě se masově přidají k k prosazovačům masokostní moučky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PHAILO: Ja jenom nevim co ted bude bez sveho vudce delat misni protiislamska bojuvka. To bude mrzeni !
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Mně to teda přijde, že těch hlasů pro Hampla zase tak málo nebylo. Být zapáleným straníkem, měl bych z toho asi trochu hrůzu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: To je jak monolog mýho šestiletýho bráchy, ještě by u toho moh rozšlapat nějakou hračku a je to dokonalý.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: můžeš být v klidu

Petr Hampl
    1 hod ·
    O půlnoci skončila volba předsedy Svobodných. Petr Mach s přehledem obhájil, na druhém místě skončil další jasně proislámský kandidát Roman Kříž. Dohromady získali 80% hlasů. Já jsem získal 13%.
    Těm 75 členům, co mě volili, moc děkuju. A zvlášť děkuju těm, kdo mě veřejně podpořili.
    První reakcí je nesmírná úleva. Svobodní už nejsou můj problém. Opakuji prognózu, podle níž v parlamentním volbách v roce 2017 získají méně než 1% a bývalé voliče Svobodných si rozdělí Blok proti islámu a Valentovi Soukromníci. Dál nemám chuť tu stranu komentovat ani se k ní jakkoliv vyjadřovat.
    Před chvílí jsem panu předsedovi Machovi oznámil ukončení členství ve straně. Členové drtivou většinou rozhodli o tom, že islám v ČR chtějí a že se naopak "nechtějí dostat do parlamentu hlasy fašistů" (rozuměj lidí, kteří pokládají islám v současné saudské podobě za nebezpečnou totalitní ideologii). A já naprosto souhlasím, že nemá smysl, abych v takové straně setrvával.
    Své další plány zveřejním do konce tohoto týdne. Nicméně nebude v nich nic překvapivého. Odpor proti islamizaci, odpor proti evropské i české byrokracii, obhajoba vlastenectví, obhajoba občanských svobod, úcta k pracujícím lidem, odpor proti samozvaným elitám, kopírování úspěšných modelů ze západní Evropy.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: tak to by jeste uslo. Hampl by si ted mohl zalozit nejakou soukromou pidistranu a zmizet ze sceny a bylo by vymalovano. ne ze bych nechapal, o co mu jde, ale... pokud by to melo byt takhle, tak beze mne
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MACH Petr PRO NÁVRH: 377
    KŘÍŽ Roman PRO NÁVRH: 90
    HAMPL Petr PRO NÁVRH: 75
    BEDNÁŘ Miloslav PRO NÁVRH: 32
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak půl hodinky do konce hlasování
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tys ty obálky nečetl, viď?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: takze negativni reklama, taky reklama?
    a proc do tech obalek nedali neco co vysvetli myslenky/program svobodnych, misto neceho co bude jenom sokovat a bude mit spis negativni dopad...jasne, cetlo by to mnohem min lidi, ale ty lidi ktere by to oslovilo jsou podle me lidi, ktere strana potrebuje

obyvatele zlinska pred: svobodni? to je kdo?
    obyvatele zlinska po: svobodni? to jsou ti idioti co rozesilali "poplasnou zpravu"/lzi v obalkach s pruhem?
    nekteri obyvatele zlinska po: hele, svobodni souhlasi s konvickou a zemanem! ty budu volit!

ale mozna jsem idealista, a bez namoceni se do sracek (populisticke politicke podpasovky) se na nejake vyssi procenta SSO nedostane
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: něco inteligentnějšího bude zajímat opět 2,5% lidí. naopak to chce něco, co bude vidět. svobodné bohužel stále nikdo ve zlínském kraji nezná. máme zkušenosti, že když už se někam tomáš pajonk dostane a ostatní zjistí, že je za svobodné, tak ho zase rychle smažou a články v novinách zatrhnou. nábory zespodu jsou bohužel u svobodných taky dost v prdeli, takže nic jiného než aféra, upoutání pozornosti médií a následné komentování věcí, nezabírá. popř. můžeš dát nějaký nápad na inteligentní kampaň. zatím jsem tě ale nikde v krajích, kde se kampaň rozebírala, neviděl. resp. jsem nevěděl, že jsi to ty :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: ocekaval jsem trosku neco inteligentnejsiho.. nevim proc.. po svlikacce a rozbijeni radia nebo co to bylo za kokotinu co natocili v olomouci, uz si nepamatuju a nechce se mi to hledat

WANTON: asi jsi to myslel sarkasticky, ale je to tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam