• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: ale proč ne, směle do mě a udělej mi tu další kompletní intenetovou psychoanalýzu na základě jednoho náhodnýho faktu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: tvýmu bráchovi je 6? tak to mnohé vysvětluje :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    KOMENTÁŘ: Čeho se bát v příštích pěti letech? - Václav Klaus ml. – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...are/387101-komentar-ceho-se-bat-v-pristich-peti-letech-vaclav-klaus-ml.html
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: Podle mě se masově přidají k k prosazovačům masokostní moučky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PHAILO: Ja jenom nevim co ted bude bez sveho vudce delat misni protiislamska bojuvka. To bude mrzeni !
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Mně to teda přijde, že těch hlasů pro Hampla zase tak málo nebylo. Být zapáleným straníkem, měl bych z toho asi trochu hrůzu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: To je jak monolog mýho šestiletýho bráchy, ještě by u toho moh rozšlapat nějakou hračku a je to dokonalý.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: můžeš být v klidu

Petr Hampl
    1 hod ·
    O půlnoci skončila volba předsedy Svobodných. Petr Mach s přehledem obhájil, na druhém místě skončil další jasně proislámský kandidát Roman Kříž. Dohromady získali 80% hlasů. Já jsem získal 13%.
    Těm 75 členům, co mě volili, moc děkuju. A zvlášť děkuju těm, kdo mě veřejně podpořili.
    První reakcí je nesmírná úleva. Svobodní už nejsou můj problém. Opakuji prognózu, podle níž v parlamentním volbách v roce 2017 získají méně než 1% a bývalé voliče Svobodných si rozdělí Blok proti islámu a Valentovi Soukromníci. Dál nemám chuť tu stranu komentovat ani se k ní jakkoliv vyjadřovat.
    Před chvílí jsem panu předsedovi Machovi oznámil ukončení členství ve straně. Členové drtivou většinou rozhodli o tom, že islám v ČR chtějí a že se naopak "nechtějí dostat do parlamentu hlasy fašistů" (rozuměj lidí, kteří pokládají islám v současné saudské podobě za nebezpečnou totalitní ideologii). A já naprosto souhlasím, že nemá smysl, abych v takové straně setrvával.
    Své další plány zveřejním do konce tohoto týdne. Nicméně nebude v nich nic překvapivého. Odpor proti islamizaci, odpor proti evropské i české byrokracii, obhajoba vlastenectví, obhajoba občanských svobod, úcta k pracujícím lidem, odpor proti samozvaným elitám, kopírování úspěšných modelů ze západní Evropy.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: tak to by jeste uslo. Hampl by si ted mohl zalozit nejakou soukromou pidistranu a zmizet ze sceny a bylo by vymalovano. ne ze bych nechapal, o co mu jde, ale... pokud by to melo byt takhle, tak beze mne
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MACH Petr PRO NÁVRH: 377
    KŘÍŽ Roman PRO NÁVRH: 90
    HAMPL Petr PRO NÁVRH: 75
    BEDNÁŘ Miloslav PRO NÁVRH: 32
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak půl hodinky do konce hlasování
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tys ty obálky nečetl, viď?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: takze negativni reklama, taky reklama?
    a proc do tech obalek nedali neco co vysvetli myslenky/program svobodnych, misto neceho co bude jenom sokovat a bude mit spis negativni dopad...jasne, cetlo by to mnohem min lidi, ale ty lidi ktere by to oslovilo jsou podle me lidi, ktere strana potrebuje

obyvatele zlinska pred: svobodni? to je kdo?
    obyvatele zlinska po: svobodni? to jsou ti idioti co rozesilali "poplasnou zpravu"/lzi v obalkach s pruhem?
    nekteri obyvatele zlinska po: hele, svobodni souhlasi s konvickou a zemanem! ty budu volit!

ale mozna jsem idealista, a bez namoceni se do sracek (populisticke politicke podpasovky) se na nejake vyssi procenta SSO nedostane
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: něco inteligentnějšího bude zajímat opět 2,5% lidí. naopak to chce něco, co bude vidět. svobodné bohužel stále nikdo ve zlínském kraji nezná. máme zkušenosti, že když už se někam tomáš pajonk dostane a ostatní zjistí, že je za svobodné, tak ho zase rychle smažou a články v novinách zatrhnou. nábory zespodu jsou bohužel u svobodných taky dost v prdeli, takže nic jiného než aféra, upoutání pozornosti médií a následné komentování věcí, nezabírá. popř. můžeš dát nějaký nápad na inteligentní kampaň. zatím jsem tě ale nikde v krajích, kde se kampaň rozebírala, neviděl. resp. jsem nevěděl, že jsi to ty :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: ocekaval jsem trosku neco inteligentnejsiho.. nevim proc.. po svlikacce a rozbijeni radia nebo co to bylo za kokotinu co natocili v olomouci, uz si nepamatuju a nechce se mi to hledat

WANTON: asi jsi to myslel sarkasticky, ale je to tak
    WANTON
    WANTON --- ---
    Jenom taková zajímavost, absolutně zatím nepromyšlená myšlenka:

http://www.novinky.cz/domaci/387003-politolog-petr-robejsek-odvykli-jsme-si-branit-hranice.html

Jak rychle si lidé odvyknou od služby státu, která zde byla staletí. Je to obdobné jako po 89, jak rychle si lidé zvykli, že ekonomická odvětví, co byla 40 let v područí státu, jsou zase na tržním principu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tak hodně štěstí v nepopulistický kampani teoretického politika :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: to ti ty myšlenky lítaj v hlavě úplně náhodně, nebo je tam nějaká logika? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    FORTRESS: V tom, že na Svobodný se dávají mnohem náročnější a přísnější morální standardy. ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V čem je to jiný než Kalouskovo složenka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam