• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: přesně, tam jsme si celkem jisti :)

GOONER: jména! chceme jména! mi to nějak uniklo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: To ovsem neni muj problem, s tim bych u debatu uzavrel.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: problém je, že u vás se to dost blbě poznává... znáš to
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: ver tomu nebo ne, ale ale i lidi do nejsou v SSO maji smysl pro humor a ironii.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: jestli vážně věřil, to nevím, nicméně to tu několikrát padlo. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: on tady snad nekdo vazne veril ze to Hampl muze vyhrat ?
    GOONER
    GOONER --- ---
    Hoši vy jste fakt k smíchu. Nejdřív tady melete cosi o tom, jak to Hampl vyhraje a jak se Svobodní spojí s BPI. Když to Hampl projede, tak začnete zas o tom, že těch hlasů pro něj není zas tak málo. Zkrátka do chce psa bít...
    COOLER
    COOLER --- ---
    BENISH: co je na bytech pro mladé špatného?
    BENISH
    BENISH --- ---
    WANTON: treba budou pred volbama zase slibovat byty pro mlade a tentokrat jim to vyjde :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: To je ODS. ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: TOP09 mi nevyhovuje z různých důvodů. Ale třeba co se týče migrace, tak já určitě neříkám přijmout všechny.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: teď by to chtělo ještě nějakou realistickou stranu, která je taky pragmatická :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: myslím, že u svého postřehu skončím :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Tohle opačné od Svobodných najdeš u Top09: postoj k migraci, postoj k Rusku a vysoká míra (ne)odtržení od reality.

Top09 by chtěla přijmout všechny uprchlíky, Svobodní jako nikoliv.

Top09 je až fanaticky protiruská a proukrajinská, Svobodní jsou u Ruska a Ukrajiny realisté, nikoliv tedy černobílé vidění světa.

Realizovatelnost/odtrženost od reality je úděl revolučních, vizionářských stran. Jestli máš rád pragmatičnost, tak Kalouskova strana je v pragmatičnosti u nás asi nejlepší. ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Kdepak, program je jakž takž docela slušný. Pokud pominu to, že mnohé věci z něj jsou těžko realizovatelné.

Pro mě momentálně tři důvody: postoj k migraci, postoj k Rusku a vysoká míra odtržení od reality.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: pokud s sebou vezmou i konspiratory, tak sice zmensi pocet clenu SSO na polovinu, ale za poslednichy par let to bude prvni rozumny krok co by strana udelala.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: ale proč ne, směle do mě a udělej mi tu další kompletní intenetovou psychoanalýzu na základě jednoho náhodnýho faktu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Já jsem pochopil, že jsou "no way" volba hlavně proto, že to jsou Svobodní s programem, jaký mají, přičemž pokud by měli program jako TOP 09, tak by již volitelní byli. :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Tím by odpadl jeden ze tří hlavních důvodů, proč jsou svobodní no-way volba, takže dobrý.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: tak ja doufam ze jeho stoupenci s ni pujdou nekam do ... bloku proti islamu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam