• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: když neco rozkradou politici, neco podnikatele s nimi spojeni a tech par drobku co zbyde se da na dopravu, zby se nereklo.", tak proč je podle tebe špatná cesta se bez toho obejít?

OTAVA: Hrebenare, ty opravdu nevynecháš jedinou příležitost ze sebe veřejně udělat vola :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: A z ceho by pak zili clenove SSO?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: pak se bez nich klidně obejdeme, ne?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Neco rozkradou politici, neco podnikatele s nimi spojeni a tech par drobku co zbyde se da na dopravu, zby se nereklo. Ne, nemame je zadarmo, to jsem ani nerekl.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: a kde konci tech 160 miliard? a opravdu je mame zadarmo?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: a vybere se 160miliard, ale no tak :-D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: tak se zvednou poplatky za tranzitni dopravu.. nevidim v tom problem
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Coz celkem dotace EU ktere na dopravu dostavame vyvazi(je to priblizne 160miliard at to nemusis dohledavat) :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: a kdo rika ze vystoupeni z eu by tohle nejak omezilo?.. jinak tech prijmu neni zase tak moc.. a rekl bych ze tak sotva zaplati poskozeni dalnic ktere to zpusobuje..
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: to ze nasi zastupci v Bruselu jsou neschopni a jsou tam vicemene posilani systemem trafik a nedokazou prosadit nase narodni zajmy neni problem EU ale nas. V mnohem s tebou o fungovani EU budu souhlasit, jen nebudu souhlasit s tim ze jedinym a nejlepsim resenim je vystoupit z EU. Kazda sebemensi vesnice cerpala dotace EU a neco z jejich penez postavila, kdyby nebylo nasich politickych zlodeju a dotacnich mafii ktere kryji ci nimi primo jsou by se toho dalo udelat jeste vice.

PAULMUADDIB: Nahlasit te za prestupek? Proc bych to mel delat? Pokud chapes psany text tak bys pochopil ze je mi to naprosto putna jestli mas vlajku EU preskrtnutou a nebo ne.

DANCHEZ: Prijmy spojene s tranzitnimy poplatky a prijmy ze sluzeb poskytovanych ridicum. Nez napises neco ve smyslu ze je to zanedbatelna cast vydaju. Tak ano, je.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GLADILAF: co si o nas mysli ted?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: jake jsou pozitiva toho byt tranzitni zeme? Jinak nebyt v eu automaticky neznamena nebyt v shengenu, esvo a nato
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: tak, puvodni dotaz jsme zjevne vyresili. 'pozitiva vystoupeni z EU' jsou trochu jine tema. ve strucnosti - je treba si uvedomit, ze vystoupeni z EU neznamena postaveni nove zelezne opony. obchodni, vojenske, diplomaticke a dalsi vazby se zememi EU mohou byt pochopitelne zachovany i nadale - to, ze se vystoupenim z EU dostaneme automaticky do izolace je prvoplanovy strasak. nedava to smysl. co naopak smysl dava, tedy alespon nekomu, je opetovne ziskani takove nepodstatne drobnosti - suverenity. nyni jsme realne ve stavu, kdy v teto zemi vladne urednik v Bruseli. causa 'imigracni krize' je myslim dobrou ukazkou toho, jaky pristup soucasni vladci EU ve vztahu ke komukoliv nesouhlasicimu zaujimaji. druha, pro mne taktez docela podstatna vec je vsudypritomna korupce dotacemi. je toho pochopitelne mnohem vic, ale je mi lito, nemam momentalne kapacitu na to, abych se vice rozepisoval. snad mne ostatni doplni
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Hele, já to mám taky. Nahlas mě za přestupek, půjdeme do správního řízení, pak se uvidí.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: Opravdu netusim co resis. Ne nemam zadny podlozeny nazor a ani to nechci a nebudu resit. Do ted jsem si myslel ze toto je auditko o SSO kterych se clanek tyka a ne pravnicka poradna do ktere muzes prispet pouze s podlozenym nazorem. Jestli se chces mermomoci s nekym hadat a vest flame, najdi si nekoho jineho.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: takze podlozeny nazor nemas. OK, dekuji, to staci
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: hele snazis se trollit a nebo mas pomalejsi mysleni? Chces muj nazor na tohle tema??? Tak si ho precti.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: ano, tomu se rika pravni nazor. dokonce i soudy vynaseji rozsudky na zaklade nazoru soudce. co je na tom divneho? mas-li jiny nazor, prednes ho a vysvetli, cim je podlozeny
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: bod 2

Ochrana znaku EU na SPZ dle mého názoru není ochranným účelem normy (§ 125c, odst. 1, písm. a) zákona o provozu na pozemních komunikacích).

vic asi dodavat nechci
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: odkazuji na clanek s pravnim nazorem. pokud je Tvou odpovedi 'dojem', pak si nejsem jist, proc sem ten puvodni odkaz vubec posilas
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: argument? Jsou to dva dojmy proti sobe, pro mne za mne si klidne bojujte proti EU a preskrtavejte si vlajky EU jak chcete. Vystoupeni z EU je pro tanzitni a exportni zemi jako jsme my obrovskym skokekm zpatky at se vam to libi nebo ne. Tudiz i kdyz bych vas rad chapal jak to myslite tak prozatim mi nikdo nevysvetlil ty pozitiva vystoupeni z EU.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam