• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže Dawkins je antidemokrat. Dobře on.

//Snaha dobrá, ale stejně jsi byl, jsi a budeš idiot.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO:

//raději nemysli, vesmír při těchto tvých pokusech trpí.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    GOONER: jak rikam, pockam si na vysledek a at to dopadne jakkoliv jsem hodne zvedavej co se bude dit potom. Ono by se take po BRexitu mohlo stat ze se rozpadne UK a takovi skoti by jiste stali o clenstvi v EU :) Ale nevim, necham se prekvapit.
    GOONER
    GOONER --- ---
    PLANDAK: tak to je klasika, na každou krizi reagovat již okřídleným "více Evropy". Kapři si rybník sami nevypustí. Ale to může být Britům srdečně jedno, co EU bude dělat pro udržení svojí celistvosti po jejich odchodu.
    Teď nevím jaké voliče konkrétně myslíš, ale třeba v takovém Nizozemí si myslím sledují celou situaci okolo Brexitu s velkým zájmem. :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    GOONER: Ja se spis bojim na cem se domluvi pri pripadne BRexitu v ramci tzv. "utuzovani jednoty EU", ma to dve varianty. Spatnou a jeste horsi(nepredpokladam ze by BRexit spustil uvolnovani pravomoci clenskym statum jak bylo slibeno/sdeleno) o tom zadna a narovinu si myslim ze vetsinu volicu nebude extra zajimat jaky to ma dopad na UK.
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: v neděli mě jeden obtěžoval na I.P. ku. Snažil se mi prodat nějakou africkou dřevěnou cetku. Když jsem se snim snažil přátelsky pobavit - anglicky , tak pořád mlel cosi o tom kolik za tu cetku dám. Chtěl jsem mu dát pár drobnejch, ale takhle sem ho poslal do prdele.
    GOONER
    GOONER --- ---
    PLANDAK: popravdě řečeno, já v to doufám, že se po eventuálním odchodu UK z EU se bude Brusel mstít jak odkopnutá milenka. Britové to nakonec ustojí a soudruzi v Bruselu se konečně odkopou a ukážou, co jsou skutečné zač.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: já Planďákovi nenadával, Hrebenare :)
    A pokud myslíš sebe, tak tvoje hrebenarovské výblitky dost těžko nazývat diskusí...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: standardní postup sráčů, kterým scházejí argumenty je zacit nadavat diskutujicimu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: vítej do lubu :)
    standardní postup sráčů, kterým scházejí argumenty...
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Tak ten blb si mě dal do ignore. Boha...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: kdyz to rikas tak MUSIS mit pravdu :-D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: pro hloupeho kazdy hloupy
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: ??? LOL, nemam duvod
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: S prominutim me tvoje argumenty taktez nedavaji smysl, je to pro mne snuska zjednodusovani a nerealistickych predstav
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: tak bud te lasky, a dej si do ignore i tenhle klub
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: co to meles? o tomhle se tady nebavime, bavime se o tom jak bude EU trestat UK.. zatim jsi nepredlozil jedinej priklad ktery by daval smysl
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: ktery? Uz je v ignoru
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: wanton ale predlozil validní argumen na který nemás odpoved
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Nevsiml jsem si ze by UK byla v rybolovu sobestacna a mela hejna ryb ve svych vodach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam