• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Chápu to správně, že tvrdíš, že hranice jsou vlastně zbytečný?
    NJAL
    NJAL --- ---
    DANYSEK: Jasne, Mach, kterej je pro drzeni a noseni zbrani obcany chce policajta na kazdem rohu, jadydadydadyda...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: a tak jiste - Mach zase jen zjednodusuje, rychle zavery driv nez se zjisti skutecna fakta. Jestli u toho mnichovskeho borce byla dlouholeta sikana, muze jit o obycejny akt ze zoufalstvi, kdy uz jen dotycny nevedel kudy dal - a skutecna pricina je ve skutecnosti jinde. A pokud kazdy vysinuty jedinec je terorista, pak naopak zapomel prihodit kudlu na Smichove... :D Nebo muzeme za teroristu oznacit treba i Hepnarovou.

Popravde v tom vykriku nevidim, jak si to pan Mach predstavuje - oploti CR vysokym ostnatym dratem, nebo jakym zpusobem teda chce tu bezpecnost fakticky zajistit - aniz by se to dotklo jinych vysad, ktere nam dava svoboda pohybu. Kolony na celnicich nas ucini svobodnejsi... :-) Realita je ponekud slozitejsi, nez populisticke vykriky. Ze chranit mekke cile je problem vi kazdy, kdo se o to aspon okrajove zajima. Nebo ze by Machovou vizi svobody byl policajt na kazdem rohu? :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    Mach:

"Realitou je jeden teroristický útok za druhým. Paříž, Brusel, Nice, Mnichov… Na vině je chybná přistěhovalecká politika západních států, naivita (ideologická zaslepenost) západoevropských lídrů, slepá víra v ideály multikulturalismu a posedlost falešnou tolerancí. Merkelová se může dál bratřit s diktátorem Erdoganem, ale náš úkol je jediný: Zajistit bezpečnou a prosperující Českou republiku. Od EU nemůžeme už čekat nic dobrého. Jen omezování práva držet zbraň na vlastní ochranu, vnucování migračních kvót a ničení ekonomiky záplavou nesmyslných regulací. Máme plné právo budovat bezpečnou a prosperující Českou republiku jako nezávislý stát založený na svobodné ekonomice a ochraně vlastních hranic před hrozbami zvenčí. ‪#‎czexit‬"
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    Jsem zvědavý až EU krachne, jestli eurohujeři budou vinit euroskeptiky za házení klacků pod nohy, že neměli dost klidu na práci. :-)

WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Kde vidíš souhlas?
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: ja uz mam tedy ufona v /ignore, ale tenhle dotaz mi pripomenul jineho soudruha. ten pravidelne po ranu psal prispevky, se kterymi jsem sice nesouhlasil, ale davaly smysl. cim vic se blizil vecer, tim mene smysluplne byly, az zhruba kolem devate hodiny vecerni prestaly davat smysl nejen logicky, ale i jazykove. muze to byt neco podobneho v delsich cyklech
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: jsem pro. ve stylu TOP09 :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty vole, ty jsi přestal brát, že tvůj příspěvek dává hlavu a patu, nebo ho za tebe někdo napsal?
    WANTON
    WANTON --- ---
    NJAL: Asi se neúčastní moc diskusí, žije jen ve svém světě a tam si mu jeho kamarádi stěžují, že jim zase někdo řekl, že jsou dobroseři. ;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    WANTON: Nechapu, proc autor clanku musi lhat, ze druha strana "nema pejorativ".
    THETAN
    THETAN --- ---
    WANTON: myslím že to je naprosto průměrný (ne špatný) pisálek a tlachal...navíc sympatický blonďáček, že.. ten důvod proč je pořád v mediích a je neustále viděn v ČT, vychází mu knižky apod. je to, že byl svého času Havlův poskok - a neni jediný.

Kéž by se už ti Havlovi kamarádíčkové - virtuální pohrobci vytratili a byl po nich klid. Nebyl by Havel nebyli by ani oni.
    Tudle jsem zabrousil do knihovny mé ženy, ta má z důvodu známosti na Irenu Obermannovou (růžová knihovna, údajná honička havla) její knížky. Ona se velmi trefně se o této bandě (ona říká Výkvětu) Havlových patolízalů v jejích posledních knížkách zmiňuje.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Na youtube apod. jsou myslím i nějaké jeho "přednášky". U Bělohradskýho je alespoň vidět, že má načteno, i když si ty informace neumí spojit a dochází k absurdním nelogickým závěrům. U Sedláčka mám snad nejvíce pocit, že někdo říká sračky a věří tomu, že jsou to perly. A paradox dnešní doby je skutečnost, že mu to lidé žerou. Ale proč se divit, žít v 19. století, tak si totéž myslím o Marxovi a co z toho vzniklo.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: já taky ne, jenom nějaké shrnutí... řekl bych že se to ponese v podobném duchu jako ten článek co tady wanton postoval
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: to vím, jen říkám, že jsem to nečetl, tak ty jeho kecy ani moc neznám :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: ta knížka je bestseler, ale z FUK ho za ni vyrazili (resp nedostal doktorát a jelikož překročil osmiletý limit, byl ze školy vyloučen).. důvodem byly nevědecké kecy
    COOLER
    COOLER --- ---
    já tedy ty jeho knížky nečetl. slyším často, že jsou hodně dobré. ale z toho článku mám pocit, že není schopen rozlišit co je dobro a zlo. respektive vůbec to, že si myslí, že existuje nějaké dobro a zlo je už špatně. Mně tedy pozvání imigrantů jako páchání dobra nepřijde :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Bohužel ano.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    WANTON: toho blba někdo bere vážně?
    WANTON
    WANTON --- ---
    Tohle je příklad, co je v dnešní západní civilizaci špatně.

Filosofující hlupák je brán vážně:

Přátelé, ne-přátelé, nepřátelé | Hospodářské noviny
    http://m.ihned.cz/nazory-komentare/c1-65373870-pratele-ne-pratele-nepratele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam