• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: jsem rád, že už si Mach srovnal v hlavě, co má o imigrantech říkat. škoda, že se proti imigraci nevymezil dřív než všichni ostatní
    WANTON
    WANTON --- ---
    PRAVDA: Já ho ani nečtu, jen mu dávám minuska, neboť kvůli jim sem chodí, jiný důvod je dost nepředstavitelný, byl by za debila, takže ať si je má, splní si nějakou tu svou vnitřně nastavenou normu a jde zase o dům dál...
    WANTON
    WANTON --- ---
    THETAN: Navíc "zajištění vnitřní i vnější bezpečnosti" je bráno všemi jako základní odůvodnění monopolu státu na násilí na určitém území a naopak, když stát toto nezvládá, tak se mluví o selhávajícím státu. Pokud tedy někdo argumentuje, že hranice nelze uhlídat a jsou zbytečné, tak vlastně tvrdí i zbytečnost státu. :-)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: kdo tady tvrdi ze pouze hranice zpusobuji valky? Ze jsou jednim z faktoru stejne jako ekonomicke/socialni rozdily jak jsi psal ty snad vime vsichni. Pokud bych mel aplikovat tvoji logiku tak bych si musel myslet ze tvrdis "kdyz je zavedeme hranice nebudou valky" o cemz silne pochybuji ze by sis myslel.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: dobre, pro blbe a trolly jeste jednou. puvodni post znel ve zkratce 'zrusme hranice, zpusobuji valky'. ja rikam, ze hranice valky nezpusobuji. ty pises, ze hranice valce zabrani. chapes ten rozdil?
    PRAVDA
    PRAVDA --- ---
    Že se s tim blbem bavíte...
    PUPU
    PUPU --- ---
    NE7RA: nevedou, ale take nezpusobuji valky. valky jsou zpusobene nerovnovahou. ekonomickou, politickou, mocenskou. vymezeni uzemi je stejne jako jakekoliv jine vymezeni pravidel - zprehledni spory, ale nevyresi je
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: prosím o vyřazení nemám potřebu nevidím důvod tuto jasnou zkušenost každého, kdo, kdy žil v různých oblastech například Afriky, Asie nebo Jižní ameriky někde odkazovat...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    THETAN: castecne souhlasim - pochopils co jsem chtel rici. scenaru, ktere zivot pripravili lidem valky - jsou samozrejme nekdy uplny rebusy :] nemci ze sudet, co rukovali do Wehrmachtu - rodiny, ulice, vesnice ve Spanelsku rozdeleny na pul behem obcansky - stejne tak Jugoska nebo ted Ukrajina...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: takhle debilni demagogii na me nezkousej souhlasim, pokud sis nevsiml je to jen pretocenej tvuj post...
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: a ja neco takoveho rikal? rikam, ze hranice valky nepusobi, stejne jako zbrane nepachaji vrazdy. takhle debilni demagogii na me nezkousej, bud tak laskav
    THETAN
    THETAN --- ---
    NE7RA: jen malá drobnost, o světovém míru tady nebyla řeč ani v nadsázce...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    PUPU: ja jsem jenom poznamenal, ze jestli neco historie prokazala, tak jsou hranice a hranice a ty na mape nevedou ke svetovemu miru :) tak mi tady nenadavaj do hipiku a nevkladej mi do moji huby cancy jako make love not war. znas Pro-Pain? moje oblibena lopatacka kapela...
    THETAN
    THETAN --- ---
    NE7RA: no kvůli hranicím jakožto typu fyzického zabezpečení to nebylo....ty války dál na západ od nás pokračují mají jinou formu spíše bližší občanské válce ve městech. "Hranice" je tvořena kulturní odlišností a přirozeným rasismem každého etnika.
    Děd, když šel bojovat proti Hitlerovi, do české jednotky anglii byl nacionalista? Denně vyvěšovali na základně českou vlajku a zpívali hymnu, byli čistě česká jednotka a byli hrdí na to že jsou češi a že bojují za svou vlast.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: jasne, a kdyby tam ty hranice budou, tak si budeme vsichni zit v miru a pohode. a kdyz povolime zbrane, tak se lidi prestanou vrazdit. make war, not love. ja mel za to, ze militanti se uz dokazali historicky znemoznit, ale kdeze...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: krasna demagogie, od tebe jsem ani nic jineho necekal
    PUPU
    PUPU --- ---
    NE7RA: jasne, a kdyby tam ty hranice nebyly, tak si budeme vsichni zit v miru a pohode. a kdyz zakazeme zbrane, tak se lidi prestanou vrazdit. make love, not war. ja mel za to, ze hipici se uz dokazali historicky znemoznit, ale kdeze...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    THETAN: par valek nam tady zacalo prave kvuli hranicim a nacionalismu :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: to je jako rict ze prevence nemoci je zbytecna protoze i tak ji jednou za cas nekdo dostane
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: a co jako...to ze se dá nějaká bariera v "přijatelné" míře obcházet neni potřeba řešit, výstižněji, je to argument o hovně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam