OMNIHASH: V kontextu zeme s prumernym platem 1000 EUR mesicne mi debata prijde velmi srandovni, ale budiz.
1) Pokud nepocitam male lokality typu Temelin, tak nejvyssi prumerna mzda z CR je v Mlade Boleslavi. To je to misto, kde v CR vznikaji ty hodnoty a uspory z rozsahu, na ktere se odvolavas.
2) Resit kdo se ma kde na zaklade "uspory z rozsahu" a "turistiky" mi prijde usmevne, ja treba rad ziju v 30k Pisku kde jsem se narodil, o sve male deti se tam nebojim, lesy vsude okolo atd. A me prijmy vznikaji zejmena ruzne po svete, at uz vzdalene, nebo primo, protoze tam proste priletim. Cosi mi rika, ze v Praze bych se mel hur, protoze bych vydelaval stejne a narostly by mi vydaje, pokud chci bydlet v 2+1 (rozumej dve patra a sklep). Coz je ale uplne burt, protoze za tyden muzu bydlet treba zase v Praze, nebo nekde uplne jinde, kdyz me k tomu ukolnosti donuti a pokud to budu schopen ufinancovat.
3) Ted ruku na srdce, fakt bohaty cesi typicky nezijou v Praze, ale spis nekde mimo ni, pokud jsou vubec v CR. No a pokud jsou v CR, tak prekvapeni, muzou pak resit, jak ve spadove vesnici jejich Southfork Range funguje vyuka.
4) Praha je tez venkov, stred sveta je bud NY-Lon nebo Silicon Valley, vyber si.
5) Vse vyse vyrcene by bylo uprimne burt, kdybys uplne zbytecne a uprimne docela pubertalne nezacal vytahovat ze je text burt, protoze neni o Praze.