• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: já diskusi kolem komoušů chápal. nechápal jsem podvody, lži a intriky.
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: Tak to zas jako chápu, že ty komouše špatně kouše, s jeho životním příběhem.

Určitě je dobrý, že tam člověk jako on je a že je vidět. Starší, vypadá seriózně, za komárů osvědčil charakter.

Pro mě - jako člověka z venku, co Svobodný párkrát volil - byl doteď problém, že strana má jedinou viditelnou osobnost, která už 4 roky opakuje všude to samý. Proto jsem byl rád, že začal do médií chodit i někdo jinej. Podle mě ideál, když se občas ukáže Payne, občas Mach, hodně Pajonk a místama i někdo další (každej z nich typově jiná osobnost s jinym příběhem).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: no a pak už mám jen zprostředkovaně od Svobodných ve Slaném. Jak Payne jim volal a mektal kraviny a pak na radě říkal, jak mu Svobodní ve Slaném potvrdili, že je to kvůli penězům za to, že jsou radní (sprostá lež, navíc odměna radního je 500 Kč měsíčně). Prostě se je snažil zdiskreditovat za každou cenu. Místo aby se kolem toho vedla fér diskuse
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: já po zpackaných volbách do komunálu měl v Praze pro Svobodné přednášku, co udělali špatně a jak se dá dělat levná kampaň, která má výsledky. za vzor jsem dával Slaný a ukazoval jsem jak se v 15.000 městě s náklady 30.000 Kč dá udělat kampaň, kde se dosáhne na 6-7%. Krom toho, že mě překvapilo, že to moc neúspěšných kandidátů vůbec nezajímalo, tak mě překvapilo, že tam najednou na mě začal vztekle vyřvávat Payne co to je za špínu spolupracovat s Komunisty (což vůbec nebylo součástí prezentace, ani kampaně). Tak jsem ho uklidnil, že se bavíme o kampani a jestli má nějakou otázku ke kampani, tak ať se ptá, v opačném případě ať mě nevyrušuje. Pak za mnou lidé chodili, že jsem ho utřel pěkně a ať si ho nevšímám, že je to mimoň. A Tomáš Pajonk pak za mnou přišel, jak jsem tu situaci pěkně ustál a že respekt. Tak mě potěšil :)
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: Máš příklad, co znamená jako hulvát? Já si řikal, že jeho jedinou devizou je, že vypadá vychovaně a seriózně. Asi jako u Fialy.
    COOLER
    COOLER --- ---
    já Paynovi nemůžu přijít na jméno od Té doby, co nebetyčně lhal a vymýšlel si ohledně kauzy spolupráce s Komunisty ve Slaném. A to ještě v případě, kdy to ani nebylo důležité. Je mi z toho člověka trochu šoufl. Osobně jsem se pak s ním setkal 1x a to se choval jako hulvát. Tak si ten obrázek nijak nevylepšil :)

KYN
    KYN --- ---
    Podle těch televizních vystoupení po vstupu do Europarlamentu pro mě Payne neni člověk, kterej by byl schopnej oslovit a nadchnout. Míň výraznej a míň srozumitelnej, než Mach, zárověň neřiká nic novýho, co by stálo za pozornost.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GENERALLZ: Což vím, ale nechápu. Payne je hrobař Svobodných.
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    COOLER: já podpořím Payna.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    COOLER: až budeš premiér, tak zase vykačka jo?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Pajonk jde do toho...
    Kandidatura na předsedu Svobodných | Tomáš Pajonk
    http://www.pajonk.cz/2371/kandidatura-na-predsedu-svobodnych/
    COOLER
    COOLER --- ---
    GENERALLZ: no taky jsem to čekal až po 5% :)

PAULMUADDIB: nejsem člen Svobodných, ani příznivce, nijak veřejně činný. nikdy jsme se nesetkali a můžeme si i nadále tykat :)

Jinak doufejme, že to Tomáš zvedne. Nastolil by konečně praktickou politiku.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Payne na předsedu = kdo chce tento klub? Toho kokota nevydejchám.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    625 členů. Konečně ma můj hlas váhu.
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    COOLER: (koryta ve straně, kterou volí tři voliči ze dvou set - to je fakt terno)
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    COOLER: nejsou to fejk ňůs?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    LONESTAR: To si nemyslím z mnoha důvodů
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PAULMUADDIB: Alois? :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Mach zase takovou podporu nemá, všichni se za něj schovávají dokud je předseda a nikdo nechce jít "s kůží na trh", nicméně touha po strukturální změně je valiká (zhruba 30% pro Hampla a Pánka, přičemž oba byli tragédi). Uvidíme, jestli Pajonk bude vyčkávat až to provyčkává, a nebo se konečně odhodlá.

Payne je hrůza. Od Jahody bych takovou křivárnu nečekal.
    COOLER: Už asi tuším Vaše jméno :-).
    COOLER
    COOLER --- ---
    LAUNCHER: předseda může doporučovat koho chce. volby proběhnou. mach má ve staně velkou podporu, takže jeho přání ovlivní spoustu lidí.
    KYN: hotový to není, ale na tomto to stojí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam