• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    LAUNCHER: Je to vyhaneni certa dablem, stary problem dvoji kvality potravin pro Postkom cleny EU. Bohate by stacilo, aby nebylo mozne takto vyrabet potraviny, nicmene toho se v prolobbovane EU tezko kdy dockame.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DANCHEZ: Ad koty - Dekuji za doplneni.

    " Podle návrhu by v příštím roce tuzemské supermarkety musely nabízet minimálně 55 procent českých potravin a každým dalším rokem tuto produkci navyšovat o pět procent až na finálních 85 procent v roce 2027. Pod návrh se podepsalo 23 poslanců ANO, SPD, KSČM, ČSSD i exministr zemědělství a šéf KDU-ČSL Marian Jurečka a šéf Trikolóry Václav Klaus mladší."

    Zdroj: https://www.idnes.cz/...ne-ceske-potraviny-snemovna-ano-odklad-cssd-top-09.A200602_150954_domaci_kop
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LAUNCHER: a zapomnel jsi jeste na povinny procento ceskych vyrobku v obchodech a podobny picoviny.. jako fakt nechapu co mladymu vencovi jeblo..

    a z ods je top 09 2.0.. fakt neni koho volit do hajzlu.. a novokomousi.. teda pardon novokomoustvo maji nakroceno.. takze hura euro, hura eurosocialismus

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KYN: Pisu ciste subjektivne, nerikam ze muj svetonazor je spravnejsi nez Tvuj. Co ja vim.

    Nicmene muj svetonazor, jakozto priznivce Svobodnych:

    "Maximize autonomy and political freedom, emphasizing free association, freedom of choice, individualism and voluntary association."

    Pripadne nazorneji: "I want gay married couples to be able to protect their marijuana plants with guns. Taxation is theft."

    Mnemotechnicka pomucka: "Svobodni" - "Chci svobodu."


    Oproti tomu program Trikolory, namatkou:

    * Do Ústavy zavedeme definici manželství jako svazku muže a ženy.
    * Podpoříme rodiny. Rodinu tvoří otec, matka a děti.

    LOL, proc? Co je mi do toho, at si nekdo tvori rodinu treba s pampeliskou - none of my business.

    2) Zvýšení znalostí průměrného českého „deváťáka" – absolventa základní školy – musí být prioritou systému. Zejména v základních předmětech (čeština, matematika, cizí jazyk).

    LOL, proc? Co kdyz je dite z Ukrajiny, cesky moc neumi, ale jinak je to maly genius? Proc by se melo ucit zrovna jazyk, kterym mluvi mene lidi nez obyvatel NYC?

    17) Jsme pro jednotnou a přehlednou maturitní zkoušku

    LOL, proc? Vetsina zemi na svete nema zadnou maturitni zkousku ani nic podobneho a jsou o parnik pred nami. Nevsiml jsem si, ze by jim to chybelo.

    22) Zajistíme bezplatné kvalitní vysokoškolské vzdělání pro nadané a pracovité absolventy středních škol, v oborech s reálnou poptávkou společnosti a zaměstnavatelů.

    LOL, proc? A kdo urci co je ta realna poptavka? Neslo by to nechat na trh?

    27) Posílíme tok finančních prostředků přímo jednotám a klubům. Chceme peníze dostat k trenérům mládeže.

    LOL, proc? V cem je Sport organizovany v jednatach a klubech potrebnejsi nez jine konicky? Proc se jim ma sypat z eraru?

    Summary: Pokud vezmu politicky kompas, tak Trikolora jestli spravne chapu chce mensi zdaneni, ale mnohe nesvobody. Mensi zdaneni chce vice ruznych ceskych stran, takze nerozumim proc by ten prunik mel byt zrovna s Trikolorou vetsi, nez treba s ODS.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KYN: A co ti zbyde v politicke strane kdyz zahodis program a idealy ? Jenom touha po politicke moci, takovych stran tu je vetsina.

    Pokud proste program a idealy nepritahne dost volicu, asi ta strana nema proste program ktery by ty volice oslovil a "cheatovanim" obejit system rozhodne neni reseni.
    KYN
    KYN --- ---
    OTAVA: program a ideály jsou na nic, když je není kde realizovat. A mně nepřijde, že by programově byli nějak výrazně jinde. Největší rozdíl je v tom, že předseda Svobodných je (působí jako) hodnej a slušnej kluk, což se o Mlausovi uplně říct nedá.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Studio Svobodného přístavu: O Evropské unii s Martinem Pánkem
    https://www.youtube.com/watch?v=fsumck4jg0I
    ABS
    ABS --- ---
    Je schopnostem dalších členů koalice:
    „Nevěřím průzkumům. Spíše se snaží realitu vytvářet než ji popisovat. V aktuálním průzkumu máme dohromady přes 5 %, což potvrzuje, že integrace národních pravicových stran byla správným krokem,“ uvedl Václav Klaus ml., předseda hnutí Trikolóra.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KYN: Takze snemovna je dulezitejsi nez program a idealy ?
    KYN
    KYN --- ---
    GOONER: spíš všichni zúčastnění chápou, že je to jejich jediná / poslední šance dostat se do sněmovny.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jojo, letos je cele menu nevolitelne.
    PUPU
    PUPU --- ---
    GOONER: nez tohle, tak to radeji ODS. nikdy jsem si nemyslel, ze to reknu, ale holt to prislo. nevolim co se mi libi, ale co je jeste prijatelne... ach jo
    GOONER
    GOONER --- ---
    KYN: Koalice s populistickou nacionálně-konzervativni ruskou pátou kolonou Trikolorouj...
    Jestli nechápou, že Mlaus si je namaže na chleba, tak jsou hodně hloupí. Konečná.
    KYN
    KYN --- ---
    Do voleb 2021: Svobodní + Trikolora + Soukromníci
    ABS
    ABS --- ---
    Nevěřil jsem a moc moc moc gratuluji!
    ABS
    ABS --- ---
    Gratulace k jednomu postupujícímu! Proti Štěchovi to bude složité ale ten odstup není velký. Jeden senátor by bylo mnohem více než zvládla trikolora i se svým mnohonásobným mediálním pokrytím.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CHORCHE: double wat
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHORCHE: Jiste, kdo rve proti cenzure, by sam cenzurovat nemel, ale tohle nebyl stream od Pitomia nebo VKml. nebo o nich (jsem v 1:37)....
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CHORCHE: wat
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    NJAL: za mě o cenzuře řve nejvíc Pitomio (který mi dal BAN), pak VKml. - a další, to jsou pro mě obecně kokoti, co mají negativní přínos a jejich cenzura by byla jen prospěšná. stejně tak k vládní propagandě Babiše
    já neříkám, že tam neřekne něco na zamyšlení, ale 2,5hod to v kuse nejsem schopný zvládat (tu půl hod, co jsem tomu věnoval, mi sdělil víc kokotin, než něčeho relevantního) - např. o PL a Aeronetu, Sputníku... on se sekl na cenzuře a nějakým mamlasovi s igelitkama, pointu a negativní dopad těchto médií přechází směšnou argumentací o sledovanosti atd.
    taky si vybavuju poslední dobou nějaké jeho tweety a je to sračka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam