delat asi urcite, je to sice side projekt, v kt. mi povodne slo o to, ci to vobec nejak ide, ale po zmene na vertex lit render path to v takomto stave dava na 3gs a itouch 4(?)th gen (prvy s retinou) stabilne 3o fps, takze to naozaj ide
problem je zatial ta minimalna machanika, chcel som to povodne drzat dost minimalne, ale takto je to az prilis
nieco spravi vizualny feedback - da sa pridat relativne dost (dufam) vzhladom na to, ze este je priestor na optimalizacie - napr. ako vizualne reakcie na audio, pozitivny feedback v pripade dlheho chainu, negativny, ked sa netrafi apod, ale budem musiet asi vymysliet minimalne este jednu akciu, okrem left/right, o kt. zatial nemam sajnu
-- ono left/right na mobiloch celom staci - viz napr. impossible road - , ale tu to z nejakeho dovodu nefunguje ( aj ked IR ma vlastne este ten dalsi rozmer, ze sa da 'cheatovat' mimo drahy.. )
-- hudba/audio je inak uplne random - vie to streamovat webradio/stream (akurat nie na desktopoch, maju to kompletne rozbite asi od 4.1.z , nastastie sa ten fmod na iOS na net chyti, android som zatial neskusal)