• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    HROBARKA: ano, měla jsem tu čest projít zde léčbou - při první návštěvě jsem měla napadeno asi 90% plochy těla (bez ložisek jsem měla pouze obličej, dlaně a plosky nohou), po dvou měsících léčby, kdy jsem během prvního musela zařízení navštěvovat pětkrát týdně a během druhého třikrát týdně (jeden pobyt = 1 hodina), jsem byla krásně opálená a v podstatě bez ložisek, nicméně za dva týdny se má věrná přítelkyně lupénka začla vracet a během měsíce jsem vypadala, jako bych tam v životě nebyla... takže ztracená akorát hromada času... navíc při prvních návštěvách, kdy jsem měla kůži rozškrabanou až do krve, bylo válení se v solích Mrtvého moře i celkem bolestivé, navíc (asi aby ušetřili) vodu po pacientech ve vanách (nejsou to přímo klasické vany, ale nevím jak jinak tu nádobu pojmenovat) nevyměňovali, jen proháněli filtrem... takže po ulehnutí se kolem mne rozvířil oblak drobounkých šupinek kůže úplně cizích lidí (uklidňovala jsem se, že do toho snad aspoň nemočili), nicméně jsem v tu dobu byla ze svého zdravotního stavu tak zoufalá, že kdyby mi tenkrát řekli, že mi pomůže pomazat se fekáliemi, bez rozmyslu to udělám... o to víc mě pak mrzel ten výsledek/nevýsledek, ale! a to chci zdůraznit, každý můžeme na takovouto léčbu reagovat jinak, třeba Ti to pomůže a budeš spokojená, výsledky prý mají jinak velmi dobré... já nakonec zjistila, že mi ten atak způsobily hormonální změny při porodu a následně při kojení, takže dokud jsem kojila, byla jsem olezlá, přestala jsem kojit a začala držet dietu a lupénka ta tam... vzpomínám si, že jsem ještě v době, než na mě přišla řada právě v tomto sanatoriu, zkoušela i kosmetickou řadu Dr. Michaels, která na většinu lidí působí skoro až zázračně, ale na mě (krom finančního šoku) nezanechala žádných stop
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    tak jsem dnes byla zde http://www.prosanum.cz/index.htm a mam domluvené lečebne koupele se solí a fotolečbu tak jsem zvědavá..
    máte někdo zkušenost?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nabizim krem DAIVONEX - zdarma k prevzeti v Praze, ev. muzu zaslat postou
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    ma nekdo zkusenost tady?
    Léčba hemeroidů, lupénky - psoriázy, sexuálních poruch, hemoroidy, předčasné ejakulace, rázovou vlnou, tapingem | ON CLINIC
    http://www.onclinic.cz/
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Medicína pro 21. století: Psoriáza - lupénka — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175805663-medicina-pro-21-stoleti/209572231040003-psoriaza-lupenka/
    MIRRA_COCK
    MIRRA_COCK --- ---
    jo je to o psychice, stravě a způsobu života vubec... mrkněte tady na to, http://www.tcmclinic.cz/index2.php?menu=co_lecime&sub_menu=kozni - je to klinika tradiční čínský medicíny, zbavil sem se toho díky tomu úplně, akorát je léčba docela nákladná... a když si udržíte stravovací návyky a pohodičku i nadále tak by se to vrátit nemělo... no já to posral chlastem tak se to vrací, takže tam jdu znova;)
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: zkousim to cely zivot, zmenit prostredi neni jednoduche, ziju na ostravsku
    co se tyce stressu tak v dnesni dobe je to velmi obtizne
    musi se bojovat, ale i to vetsinou nestaci ...
    a mas pravdu ze je nejvic zakopany pes v psychice, ovsem najit ten spravny duvod v me situaci je opravdu vlmi tezke ...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    FERDA: Ty to máš složitější a náročnější, než my ostatní. Chápu, že chceš vyzkoušet vše a je to správné, protože jenom tak najdeš to, co ti bude pomáhat. Zkoušel si změnit úplně prostředí, ve kterém žiješ?

Ovšem nám ostatním, kterým se lupénka vytvořila v průběhu života na základě něčeho konkrétního, nejsou podle mě tyto náročnější metody určeny. Nechci se opakovat, protože už to zde bylo napsáno, ale důležitá je psychika, správná životospráva a žádný stres - viz XAB
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    HROBARKA: to já taky. Mně se v hlavě objevila po týdnu nošení lyžařské helmy :-/
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: mam lupenku cely zivot, co delam dle tebe spatne vnitrne? od narozeni?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    nekteri davaji nadeje do tohodle, ale priprava je velmi nakladna
    Fénixův pláč nad lidskou nevědomostí a hamižností
    http://www.bushka.cz/archiv/fenixuv_plac.html
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    u mne propukla kdysi maturitou:) ... holt docela neprijemna a hlavne nekonecna dan za 8 let zewlingu na gymplu a trochu vyhrocene snahy se vse za tyden naucit ...
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    PANPOSPA: rada bych lečila zevnitř ale nejak netuším proč se mi vlastne objevila...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    lidi neplaťte zbytečně těm, kteří se snaží vydělávat na nemoci druhých - lupénku musíte léčit zevnitř a né zvenku - rybičky a mastičky jsou pouze dočasné řešení
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    no to by jsme rozhodně mohli:))
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: nejdriv v dubnu rad pujdu s tebou :) a btw. sem pro zjistit jak se chovaji :)
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    do Opavy:)odložila jsem to na příští týden.V Praze to je určitě taky:)

když jsem se paní zeptala,jaké mají výsledky,tak říkala,že to sice pomáhá,ale že se musí chodit pravidelně.Já: jestli teda stačí 1x za měsíc?Ona: no to né,myslím každý den:)To mě fakt pobavilo:)))hodina za 500,- ale můžeš je chovat doma:)hehe
    Ale prý je to příjemná relaxace a dobrý peeling pro celé tělo:),tak proč ne,že?

Tohle mě vůbec strašně baví..na každé mini mastičce za min.400,- je napsáno natírejte na celé tělo 2xdenně:)..to mě vždycky přejde chuť si na sebe cokoliv takového patlat:)

XAB
    XAB --- ---
    a kam na to chodite?
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    FERDA: můžem jít spolu:)chystám se příští týden.
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: rybicky bych tez chtel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam