• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    TERRA
    TERRA --- ---
    Nutno dodat, ze kourim...cigarety.
    a kdyz jsem nekourila, tak jsem to tak taky mela, myslim:o
    TERRA
    TERRA --- ---
    Aaaahoooooj
    lidi, máte někdo ponětí nebo tušení, nebo víte snad, proč se mi lupénka tvoří jen ve vlasech??

Jsem z toho uplně zoufalá fakt, nehledám ani tak léčbu (kterou bych rozhodně nepohrdla), jako rozuzlení otázky proč jen na tom místě...:-o(

Předem díky za jakoukioliv snahu, info, přečtení, pozornost!: )
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, už jste někdo zkoušel Kartalin? Nějaký zkušenosti? Je zajímavý, že to neni lék, ale prodává se to normálně po lékárnách.

Brácha to užíval a dneska už lupénku nemá.
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Nesnasim kortikoidy, ale neni nyni jine cesty:( nema nekdo prosim volny krem elocom. Doktorka ma volny termin az v srpnu. Coz asi nedam a ambulance je na cely den:( na odmene bychom se domluvili diiiky moc!!! Praha
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Já sem šel tuhle zimu do sebe a přineslo to výsledky. Měl sem menší ložiska na loktech, břichu, kolenech a ve vlasech. Začal očistou zevnitř - pitím aloe vera, pokračoval sem koupelema v mořské soli (stačí ta nejlevnější jednou, max dvakrát tejdně) a všechna ložiska sem denně mazal konopnou mastí (samozřejmě domací :)). Do toho pohyb, zdravá strava a žádnej stres. Alkohol ani drogy sem neomezil.

Dneska už mám jenom miniaturní ložiska na loktech, která tam mám ale asi 7 let, takže sem si na ně zvykl :)
    KATTY1987 - podepisuju v plném rozsahu! kliniku nebrat, je to v nás...
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: :) dekuju to zkusim, ale je fakt, ze ja moc resim jak na me koukaj a moc me to sere asi bych potrebovala vycistit hlavu..neresit sracky a bejt nad veci..:)
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Hele ono je to predevsim o hlave. Drzela jsem diety, zkousela kremy, kortikoidy, prasky, byla na klinikach, spalili me, vypadaly mi vlasy... "Vysrala" jsem se na lidi a lupenku. Driv jsem chodila zahalena od hlavy az k pate, coz lupence hodne "pomaha", ted si vezmu klidne mini, at si kazdej mysli co chce. A mam i teorii... :] Male deti si na me ukazuji a rikaji au nebo bebi, coz je roztomile, chlapy co se na me koukaji a pozoruji skvrny jsou na 99% geyove nebo metrousi a zbytek chlapu se na me kouka, usmiva a zvou me na drinky, protoze je nejaky loziska vubec nezajimaj:] Takze co:]
    Doporucuji jednou za cas namastit napriklad tim kremem s bambuckym maslem a zabalit pres noc do potravinarske folie. Takhle ti mensi zmizi do tydne - garantuji. Pak mam pres den doma a v praci na zachode kelimek a kdyz tam jdu, tak mi to pripomene, ze se mam namazat a jde to pryc taky samo. Jen si z toho hlavne nic nedelat a nedavat prachy klinikam a pseudozazracnym kremum... Mam nejake foto, tak to sem pak nahraju :]
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: jj, děkuju..já už nevím co bych zkusila..:(
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    No neslysela jsem o klinice nic pozitivniho - pusobi to na me tak, ze z tebe vytahnou:
    -Vstupní vyšetření včetně kontrol,celkem:440,- Kč.
    -Psoremiss A, denní 410,- Kč
    -Psoremiss B, noční 820,- Kč
    -Psoremiss C, na pokožku hlavy (šampon na vlasy)410,- Kč
    Zaplatis, dostanes to co ostatni a nazdar.
    Ja ted dostala na vyzkouseni dr. Michaels - mimo to, ze to je to fakt drahy. Tak to ma super slozeni, ani nepremasti ani nevysusi a mam pocit, ze vecer je kuze porad vlacna.
    Pak jsem sla kolem biokramku a koupila jsem si ve vyprodeji za 65 biokarite, saloos atopik krem, ve kterem je stejne jako v michaelsovi bambucke maslo - to co nevysousi ani nepremastuje a za mesic jsem se zbavila po x letech vetsiny malych a strednich lozisek, velke loziska dle meho se strati do mesice max a nemusim nikomu platit prehnane castky:]

MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    Ahoj,
    chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost s touto klinikou.
    Předem Díky
    http://www.onclinic.cz/lupenka/lecba-lupenky
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    má někdo zkušenost s mastí Kartalin? Čtu o tom samé chvály, ale ráda bych si vyslechla i osobní zkušenost s tímto přípravkem, říkala jsem si, že bych si o něho napsala ježíškovi... vůči konopné masti asi začínám být resistentní
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    ahoj, prodám arganový olej, je vhodný i proti lupénce

[ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám pravý bio arganový olej 100ml / celá čr / 250 CZK ]
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Cao cao, ted jsem natrefila na aplikaci Psoriasis Photo Diary pro Android a je to super. Jednak si clovek muze delat foto denicek pro ruzne casti tela a jednak je k tomu i misto pro jidlo/masticky co aktualne pouzivate/a poznamky. Pak je tam i galerie, ve ktere je kracne videt co (ne)pomaha. Takze ja jsem napriklad prisla na to, ze mam po utopencich/tlacence ci cemkoli v cem je ocet, lupenku o den rozjetou jako blazen.... Treba to nekomu pomuze vic, nez kouzelne masti za 2000 :] Doporucuju...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    dík moc, zkusím oboje a budu referovat ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SYPH1: Nevypadá vůbec špatně, dokonce V. mýslo používá raději než sprch. gely. Vyzkouším, díky!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PANPOSPA: Muž se láčí jednou týdně v KAWAR sůl z mrtvého moře, plus se denně maže domácí konopnou a celkem to jde. Letos jsme moře vyměnili za hory. Ale 14 dní slaný vody je k nazaplacení.
    Kupuji mu tuhle: http://www.lekarna.cz/kawar-sul-z-mrtveho-more-2kg/
    JULCAUSS
    JULCAUSS --- ---
    PANPOSPA: mne bohužel ne. vyzkoušela jsem lecos, v různých cenových kategoriích, ale bez jakychkoliv výsledků...funguje mi opravdu jen to more :-(
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    pomáhají vám někomu nějaký domácí koupele? uvažuju že bych něco zkusil, protože sem se letos nedostal k moři
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ta nabidka s oleji je stale plati, jen to nejak vazne, ale myslim, ze se to cekani vyplati:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam