• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    -=tipy na lékaře či léčitele= - =alternativní léčba= - =co pomáhá X co provokuje=- ale hlavně -=jak se vám s lupénkou žije=-
    rozbalit záhlaví
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    GINGERCAT: jo máš pravdu, já sem nevěděl, že je to kortikoid, používám ho jenom minimálně, tak v tom případě nedoproučuji!

cannol přimíchávám do normálního šampónu
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    PANPOSPA: Belosalic bych tedy nikdy nedoporučila. Dostala jsem ho jednou, jako poslušná pacientka jsem si ho začala aplikovat, zabralo to samozřejmě skvěle.... ale po dobrání se mi na hlavě udělala helma z vlastní kůže. Nikdy víc. A kortikoidy se dlouhodobě uživat nedají...

Ten Cannol používáš jak? Napatlat na hlavu, nechat působit a umýt?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TERRA: taky ji mám "jen" ve vlasech a jsem za to opravdu ráda. Tedy ne ráda, že mám lupénku, ale že je to jen ve vlasech, kde se to schová. Obávám se, že rozuzlení, proč ji máš jen tam, kde ji máš, ti asi nikdo nedá, ale zase upřímně - nedovedu si na svém těle představit lepší místo, kde ji mít, když už ji člověk má :-)
    Vřele doporučuju dehtové šampony - Polytar (ten má bohužel dlouhodobý výpadek ve výrobě, ale měl by být zase po Novém roce nebo tak nějak...), já teď kupuju přes internet z UK ekvivalentní Capasal Capasal
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    TERRA: ahoj, těžko říct proč zrovna jenom ve vlasech, každýmu se to tvoří jinde, kažopádně ti můžu doporučit belosalic, cannol a samozřejmě taky šampóny s konopím
    TERRA
    TERRA --- ---
    Nutno dodat, ze kourim...cigarety.
    a kdyz jsem nekourila, tak jsem to tak taky mela, myslim:o
    TERRA
    TERRA --- ---
    Aaaahoooooj
    lidi, máte někdo ponětí nebo tušení, nebo víte snad, proč se mi lupénka tvoří jen ve vlasech??

Jsem z toho uplně zoufalá fakt, nehledám ani tak léčbu (kterou bych rozhodně nepohrdla), jako rozuzlení otázky proč jen na tom místě...:-o(

Předem díky za jakoukioliv snahu, info, přečtení, pozornost!: )
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, už jste někdo zkoušel Kartalin? Nějaký zkušenosti? Je zajímavý, že to neni lék, ale prodává se to normálně po lékárnách.

Brácha to užíval a dneska už lupénku nemá.
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Nesnasim kortikoidy, ale neni nyni jine cesty:( nema nekdo prosim volny krem elocom. Doktorka ma volny termin az v srpnu. Coz asi nedam a ambulance je na cely den:( na odmene bychom se domluvili diiiky moc!!! Praha
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Já sem šel tuhle zimu do sebe a přineslo to výsledky. Měl sem menší ložiska na loktech, břichu, kolenech a ve vlasech. Začal očistou zevnitř - pitím aloe vera, pokračoval sem koupelema v mořské soli (stačí ta nejlevnější jednou, max dvakrát tejdně) a všechna ložiska sem denně mazal konopnou mastí (samozřejmě domací :)). Do toho pohyb, zdravá strava a žádnej stres. Alkohol ani drogy sem neomezil.

Dneska už mám jenom miniaturní ložiska na loktech, která tam mám ale asi 7 let, takže sem si na ně zvykl :)
    KATTY1987 - podepisuju v plném rozsahu! kliniku nebrat, je to v nás...
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: :) dekuju to zkusim, ale je fakt, ze ja moc resim jak na me koukaj a moc me to sere asi bych potrebovala vycistit hlavu..neresit sracky a bejt nad veci..:)
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Hele ono je to predevsim o hlave. Drzela jsem diety, zkousela kremy, kortikoidy, prasky, byla na klinikach, spalili me, vypadaly mi vlasy... "Vysrala" jsem se na lidi a lupenku. Driv jsem chodila zahalena od hlavy az k pate, coz lupence hodne "pomaha", ted si vezmu klidne mini, at si kazdej mysli co chce. A mam i teorii... :] Male deti si na me ukazuji a rikaji au nebo bebi, coz je roztomile, chlapy co se na me koukaji a pozoruji skvrny jsou na 99% geyove nebo metrousi a zbytek chlapu se na me kouka, usmiva a zvou me na drinky, protoze je nejaky loziska vubec nezajimaj:] Takze co:]
    Doporucuji jednou za cas namastit napriklad tim kremem s bambuckym maslem a zabalit pres noc do potravinarske folie. Takhle ti mensi zmizi do tydne - garantuji. Pak mam pres den doma a v praci na zachode kelimek a kdyz tam jdu, tak mi to pripomene, ze se mam namazat a jde to pryc taky samo. Jen si z toho hlavne nic nedelat a nedavat prachy klinikam a pseudozazracnym kremum... Mam nejake foto, tak to sem pak nahraju :]
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    KATTY1987: jj, děkuju..já už nevím co bych zkusila..:(
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    No neslysela jsem o klinice nic pozitivniho - pusobi to na me tak, ze z tebe vytahnou:
    -Vstupní vyšetření včetně kontrol,celkem:440,- Kč.
    -Psoremiss A, denní 410,- Kč
    -Psoremiss B, noční 820,- Kč
    -Psoremiss C, na pokožku hlavy (šampon na vlasy)410,- Kč
    Zaplatis, dostanes to co ostatni a nazdar.
    Ja ted dostala na vyzkouseni dr. Michaels - mimo to, ze to je to fakt drahy. Tak to ma super slozeni, ani nepremasti ani nevysusi a mam pocit, ze vecer je kuze porad vlacna.
    Pak jsem sla kolem biokramku a koupila jsem si ve vyprodeji za 65 biokarite, saloos atopik krem, ve kterem je stejne jako v michaelsovi bambucke maslo - to co nevysousi ani nepremastuje a za mesic jsem se zbavila po x letech vetsiny malych a strednich lozisek, velke loziska dle meho se strati do mesice max a nemusim nikomu platit prehnane castky:]

MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    Ahoj,
    chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost s touto klinikou.
    Předem Díky
    http://www.onclinic.cz/lupenka/lecba-lupenky
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    má někdo zkušenost s mastí Kartalin? Čtu o tom samé chvály, ale ráda bych si vyslechla i osobní zkušenost s tímto přípravkem, říkala jsem si, že bych si o něho napsala ježíškovi... vůči konopné masti asi začínám být resistentní
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    ahoj, prodám arganový olej, je vhodný i proti lupénce

[ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám pravý bio arganový olej 100ml / celá čr / 250 CZK ]
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    Cao cao, ted jsem natrefila na aplikaci Psoriasis Photo Diary pro Android a je to super. Jednak si clovek muze delat foto denicek pro ruzne casti tela a jednak je k tomu i misto pro jidlo/masticky co aktualne pouzivate/a poznamky. Pak je tam i galerie, ve ktere je kracne videt co (ne)pomaha. Takze ja jsem napriklad prisla na to, ze mam po utopencich/tlacence ci cemkoli v cem je ocet, lupenku o den rozjetou jako blazen.... Treba to nekomu pomuze vic, nez kouzelne masti za 2000 :] Doporucuju...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    dík moc, zkusím oboje a budu referovat ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SYPH1: Nevypadá vůbec špatně, dokonce V. mýslo používá raději než sprch. gely. Vyzkouším, díky!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PANPOSPA: Muž se láčí jednou týdně v KAWAR sůl z mrtvého moře, plus se denně maže domácí konopnou a celkem to jde. Letos jsme moře vyměnili za hory. Ale 14 dní slaný vody je k nazaplacení.
    Kupuji mu tuhle: http://www.lekarna.cz/kawar-sul-z-mrtveho-more-2kg/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam