MYSLIK: Souhlasím. Ono z 5 videí je stále ten reálný obraz trochu zkreslený. Já sám nyní jím polévky, saláty s tuňákem, dávám i sardinky, včera jsem měl kuřecí. A nyní přemýšlím, jakou cestou se vydat. Zda-li přerušit detox a neřešit ho, teď na zimu to navíc podle mě není ani vhodné. Pak je tady otázka toho, zda-li zkusit chlorellu a ječměn (a pokud ano, jakou a jaký). A jelikož jsem v jednu chvíli (60 dnů zpět) začal detoxikovat a zároveň přestal užívat kortikoidy na obličeji, tak nevím, zda-li je zhoršení jen výsledek detoxu, nebo tím detoxem jen podporuju třeba nějakou kvasinku a podobně.
Takže váhám a nejspíše počkám na výsledek vlasového testu a před zimu budu jíst tak nějak obdobně, jak jsem jedl poslední dva roky, ale masa razantně uberu a více se zaměřím na pH výsledného jídla. Mám pocit, že po částečném zařazení masa to nyní ještě více v obličeji štípe. Je potřeba ale upozornit, že po těle se poslední zbytky lupénky stále více a více ztrácí (odhaduji nyní už jen tak 1–2 % pokrytí), takže víceméně řeším pouze co s tím obličejem.