• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SONIC666retro original coin-op ARCADE AUTOMATY (Machines && Games)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SIRLOON: ty jo... tohle jsem hrál taky.. ale myslím že to nebylo ono.. ale je to podobný. měli na sobě myslím takové ty wrestlerské ubory upínavé červené.. nebo tam byli myslím i bitkaři..... že si vzal násady atd.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    BLEVAJZZ: Top Hunter? Taky neogeo
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    já si takhle nemohu vzpomenout na hru kdy jsem hrál přesně takovouhle plošinovku jako MS...ale byli tam myslím wrestleři či co... kdy si mohl chytnout a házet s lidma.....snad si to pamatuji dobře.. nikdy jsem jí už jinde neviděl :-(
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    KRLEESH: Díky moc, to je přesně ona!:)
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    UGLUGF: Metal Slug
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Potřeboval bych poradit název akční hry na arcade automaty!
    2D střílečka hratelná i pro dva hráče, kdy hlavní hrdina je, co si matně pamatuju, takovej malej blonďatej usměvavej chlápek, proti kterýmu jdou tuny nepřátel (pěší, ve vrtulníkách, tancích, jeapech atd.) a on je masí širokym arzenálem zbraní (sapíky, granáty, bazuka) s timže když mu po chvíli dojdou náboje u silnější zbraně co někde sebral jde dál zase se základem! Občas může po soupeřích hodit i nějakej barel nebo vlíst a řídit nějakej střílející stroj, kterym mohl demolovat i budovy! Co si pamatuju tak to mělo dost rychlej spád a je to celý takový komicky animovaný plný výbuchů lítajících střel a mraky nepřátel!
    Kdyby se někomu podařilo podle tohodle popisu rozpoznat co je to za hru tak mu budu moc vděčnej!
    SONIC666
    SONIC666 --- ---
    nejake nov fotky :)
    SONIC666
    SONIC666 --- ---
    Tak mi po letnim travelingu nakladakem po balkane zacla brutalne zlobit obrazovka... Automat sme stihli jeste zakomponovat v Bulharsku na teknivale na baru Monkey Family vedle vycepu a celych 5 dnu se parilo zadarmo, cca 1x az 2x denne sem menil hru :) Pote jeste v Recku v zalivu "Fish and Trips" na Chalkidiki sme ho vytahnuli na 4-5 dnu vedle steny a opet se parilo na teknivale zdarma.

    Nastesti kluci z Arcade Muzea (http://arcadehry.cz) maji svyho opravare co uz ma za sebou asi 30 spravenych arcade monitoru, takze za par dnu bude automat opet opravenej! diky kluci! HURA!!

    Taky pribylo nekolik vyzdob, nejdriv nejaky hloupy tagy sprejem, ale i sablonovy logo monkey family zezadu na stred a ze strany dozadu obrovskej fakt peknej grafac repraku od Bertranda.. takze po prijezdu domu sem vzal barvu a vsechno hnusny pekne zatrel a vygumoval a zustal jen grafac a logo... a vlastne zepredu je jeste 23... :) fotky doplnim az to budu zase nekde vytahovat na lepsi svetlo...
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    LOPIK: já chodil hrát do autobusu na náměstí republiky, tam měly crazy konga. joo kdyby tak někdo měl fotky
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    AFROO: kontakty, kabely rekl bych...kolik mu je?
    SKRU
    SKRU --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOSTINSPACE: Jinak něco mají ještě na Ládví v Kině a v Letňanech snad taky - jsou to ale samý auta nebo karate, občas nějaká střílečka s lightgunem - tzn. přesně ty hry co nikoho nebaví..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOSTINSPACE: V Červu (bývalá XT3) naproti Olympicu mají jeden automat, taky mi srdce zaplesalo, když jsem to viděl.. Za bura ale je to nějakej Tekken nebo něco podobnýho, což mě zase hned zchladilo nadšení..


    Jinak nemáte někdo fotku nějakýho toho autobusu co vždycky jezdili? Pro mě to bylo něco jako zázrak a strašně dlouho hledám marně aspoň jeden obrázek..
    AFROO
    AFROO --- ---
    mel bych dotaz..automat mortal kombat abcas me nenaskočí při zapínání, jenom se rozsvítí panel ale nepípne a nenabíhá
    když to pak zkouším znova tak po pár zapnutí a vypnutí se chytne beží v pohode
    nevíte nekdo co s tím???
    BAHNO
    BAHNO --- ---
    jj cas od casu projizdim inzerci (ta jednou za pul roku kdyz si na to vzpomenu) a vim ze sance je miziva, ale nahoda nekdy prekvapi ;0)
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    myslim že to je asi bez šance, jedině že by se někdy oběvil na německym nebo anglickym ebay
    BAHNO
    BAHNO --- ---
    Bando nevite o miste kde by se dal najit a zahrat Sega Hot Rod? Nebo rovnou nevite o nejakym na prodej? Klidne v zahranici. Kdysi byval v herne v kongresovym palaci a pak jsem na nej dlouhy leta chodil na vystaviste do takovy maly boudy. O povodnich ale uplaval :0/ Je to tahle vecicka: http://www.youtube.com/watch?v=KiTk88y4qaU
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    kdyžtak se klidně smažu, ale přijde mi to super :)


    8-bitový odpadkový koš
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    Myslim že v praze nic nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam