ty jo koukám, že jsem tu rozpoutala diskuzi, úplně jsem zapomněla, že jsem to sem psala :DDDDD směju se fakt:D Pánovéééé ušetřím Vás dalších narážek na mou osobu a nebo jiné pejskaře, pejsek je stále se mnou a stále bude :D Chtěla jsem aby byl na zahradě, protože je na to zvyklý a né ho tam nechávat samotného, ale chodit za ním a chodit s ním na procházky. Ostatně, to děláme i teď z bytu. :)) A pak prostě vůbec nevíte okolnosti nic a soudíte člověka:D Jste borci takhle škatulkovat:)))
COURT:
HERR_FLICK:
Ty jo vůbec nevíte pánové :D
za 1) jsem k němu přišla jak k slepejm k houslím a žila jsem v domě, takže to bylo všehcno možné a bylo možné mu poskytnout bydlení a lásku a všechno
za 2) bych mu obětovala veškerý svůj volný čas, abych ho trávila s ním (dokonce za to místo bych i zaplatila:D no néééé, ten zlej paníček, se o něj nechce starat - demence)
za 3) byl zvyklí na zahradu a tu jsem mu chtěla dopřát
za 4) v bytě ho vzali na milost a na zkoušku a prospívá ;)
No já fakt nestačím koukat, jak se tu dokážete sesypat na člověka, kterej chce udělat pro svého vlastně něco dobrého, ale pak z toho člověka uděláte vlastně hajzla. Super. Vůbec neznáte okolnosti nic a uuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDD