úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
REMOSKA ...recepty, tipy & triky
V Remosce můžeme nejen péct a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, připravovat toasty, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat.
Můžeme v ní připravit oběd i večeři, aniž bychom k tomu potřebovali sporák nebo vařič.
FILTHY_SAD_EMO vzkazuje:
jídlo z remosky má chutnat po hliníku!
:))
rozbalit záhlaví
PHOE3E
---
---
20:38:53 16.1.2012
BRAMBOROVANAT
: super.. ozkousim :)
BRAMBOROVANAT
---
---
16:42:21 15.1.2012
1 odpověď
PHOE3E
: takhle celý :)
PHOE3E
---
---
23:45:52 14.1.2012
1 odpověď
BRAMBOROVANAT
: a dáváš to tam i s tím dnem? nebo jen ten obvod?
BRAMBOROVANAT
---
---
18:13:54 9.1.2012
1 odpověď
já používám tuto
pečící papír pod to nedávám, jen když leju těsto přímo do remosky.
MONJIE
---
---
16:43:12 9.1.2012
ukazte prosim jakou dortovou formu mate na mysli? a pod formu pecici papir? me napadlo koupit v domacich potrebach mensi formu na babovku ale nevim jestli by ten silikon nebo nerez bo z ceho ta forma je vydrzel
BRAMBOROVANAT
---
---
16:23:25 9.1.2012
PHOE3E
: já peču koláče taky v dortové formě. Mám tu velikou remosku.
PHOE3E
---
---
16:17:46 9.1.2012
1 odpověď
to by byla dosti obrovská babovka dát doprostřed pouze sklinku.. taky jsem uvažovala, jak udělat bábovku. co pouzit nejakou malou dortovou formu, aby se zmensil obvod? a pak doprostred, jak bylo doporučeno, sklinku..
MOIRAIN
---
---
15:45:11 9.1.2012
MONJIE
: ti to píšu, doprostřed, pokud nemáš ten kužel z příslušenství, nějakou sklínku, pokud ale trváš na klasickém tvaru bábovky s rýhami, tak fakt nevím
MONJIE
---
---
15:44:06 9.1.2012
1 odpověď
MOIRAIN
: tak co tam narvat misto toho?:D
MOIRAIN
---
---
15:30:46 9.1.2012
1 odpověď
MONJIE
: ta se ti tam imho nemůže vejít, ale zkusit se to může
MONJIE
---
---
15:24:22 9.1.2012
1 odpověď
MOIRAIN
: spis je problem ten, ze mam jenom nejvetsi rozmer remosky, napadlo me tam dat silikonovou formu babovky ale to je asi hovadina, nebo ne?
MOIRAIN
---
---
18:46:42 8.1.2012
1 odpověď
MONJIE
: suroviny zcela stejné, jako na normální, na velkou remosku možná o třetinu větší množství, jestli k ní nemáš ten středový kužel, dej místo něj nízkou skleničku
MONJIE
---
---
14:45:29 8.1.2012
1 odpověď
tak repepis sem, prosim:D btw. mam jenom ten velky rozmer remosky nemate nekdo nejakou vychytavku?
MOIRAIN
---
---
14:41:36 8.1.2012
MONJIE
: pekli jsme ;)
MONJIE
---
---
14:24:40 8.1.2012
1 odpověď
Pecete nekdo v remosce babovku?
MONJIE
---
---
15:15:28 29.12.2011
P4INTER
: prosim o recepis:)
P4INTER
---
---
15:47:55 28.12.2011
1 odpověď
+7
vanoce prinesly remosky tak tady prvni jidlo. Kure na ananasu a rozmarynu potrene medem a s bramborem.
MUFLONEK
---
---
20:36:48 21.12.2011
+1
RAINBOF
: my tomu říkáme normálně věnec...
RAINBOF
---
---
19:25:31 20.12.2011
1 odpověď
+1
MUFLONEK
: to se pak jmenuje vrkoč...
MUFLONEK
---
---
1:02:51 20.12.2011
1 odpověď
+1
MONJIE
: vánočku v podobě věnce - to dělala už i babička.o) já to loni zkusila a taky se povedla.o)) Když na to najdu morál a čas, tak bude i letos.o)
BRAMBOROVANAT
---
---
10:13:29 18.12.2011
MONJIE
: tak tu jsem ještě nezkoušela, ale pekla jsem v ní klasické kynuté buchty a ty byly luxus :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam