úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
REMOSKA ...recepty, tipy & triky
MUFLONEK
---
---
20:36:48 21.12.2011
+1
RAINBOF
: my tomu říkáme normálně věnec...
RAINBOF
---
---
19:25:31 20.12.2011
1 odpověď
+1
MUFLONEK
: to se pak jmenuje vrkoč...
MUFLONEK
---
---
1:02:51 20.12.2011
1 odpověď
+1
MONJIE
: vánočku v podobě věnce - to dělala už i babička.o) já to loni zkusila a taky se povedla.o)) Když na to najdu morál a čas, tak bude i letos.o)
BRAMBOROVANAT
---
---
10:13:29 18.12.2011
MONJIE
: tak tu jsem ještě nezkoušela, ale pekla jsem v ní klasické kynuté buchty a ty byly luxus :)
MONJIE
---
---
20:46:30 17.12.2011
2 odpovědi
A mam dotaz:)opet, skoda ze tu neni smejlik bijici se hlavou o zed. Delate nekdo stolu nebo vanocku? jak se vam povedla? dik
BRAMBOROVANAT
---
---
18:04:39 17.12.2011
já nic nepřikrývám, ale musí se hlídat nu
MONJIE
---
---
20:02:07 16.12.2011
NOLONGERTHERE
: presne :) taky to tak delam, mam vykrajene na pecicim papire dalsi varku, btw. prikryvate rohlicky?
NOLONGERTHERE
---
---
11:48:10 16.12.2011
1 odpověď
ad cukroví: Mně se do remosky grand najednou vejde 13 lineckých koleček, perníčků a asi dvacet malých kokosek, nevím kolik rohlíčků:) Takže v pohodě, než se vykrájí nebo jinak vytvaruje další dávka, je akorát upečeno.
MONJIE
---
---
20:54:05 13.12.2011
no jeste ze Vas mam!
RAINBOF
---
---
16:11:19 13.12.2011
MOIRAIN
: to máš jen částečně pravdu. ta nádoba během pečení rozhodně neni studená a to bez ohledu na to co peču.
MOIRAIN
---
---
16:09:55 13.12.2011
1 odpověď
RAINBOF
: ne, nebylo by jak to provést a vzhledem k tomu, že remoska peče seshora, nebyl by to asi ani dobrý nápad
RAINBOF
---
---
15:51:46 13.12.2011
1 odpověď
MOIRAIN
: hele a zkousela jsi pect ve vice patrech ?
MOIRAIN
---
---
15:45:58 13.12.2011
1 odpověď
+1
MONJIE
: ti furt píšu, že jsme tam několik let pekli úplně všechno
RAINBOF
---
---
13:21:53 13.12.2011
+1
MONJIE
: zkoušel, výsledky dobrý ale málo se jich tam veje :) jo a doporučuju přiklopit alobalem aď si nespálíš vršky :)
MONJIE
---
---
12:44:01 13.12.2011
2 odpovědi
zeptam se na pracny a orechy, zkousel jste nekdo pest v remosce v tech formickach?
MONJIE
---
---
20:26:42 11.12.2011
tak my pecem, teda luxus! diky moc za tipy!
MONJIE
---
---
13:33:06 8.12.2011
BRAMBOROVANAT
: kdyz tak prijdu na radu:)
BRAMBOROVANAT
---
---
10:05:44 8.12.2011
1 odpověď
+1
MUFLONEK
: taky peču cukroví v remosce, dávám to na pečící papír a vždy to vyndám s tim a naložim další, je to hnedle upečené..
MOIRAIN
---
---
8:02:29 7.12.2011
MONJIE
: dávka těsta je taková, jakou potřebuješ, recepty se co do surovin neliší
MONJIE
---
---
22:16:32 6.12.2011
MUFLONEK
: jdeme do toho!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam