• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XARGHREMOSKA ...recepty, tipy & triky

V Remosce můžeme nejen péct a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, připravovat toasty, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat.
    Můžeme v ní připravit oběd i večeři, aniž bychom k tomu potřebovali sporák nebo vařič.

FILTHY_SAD_EMO vzkazuje: jídlo z remosky má chutnat po hliníku! :))
    rozbalit záhlaví
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    MOIRAIN: tak co tam narvat misto toho?:D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: ta se ti tam imho nemůže vejít, ale zkusit se to může
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    MOIRAIN: spis je problem ten, ze mam jenom nejvetsi rozmer remosky, napadlo me tam dat silikonovou formu babovky ale to je asi hovadina, nebo ne?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: suroviny zcela stejné, jako na normální, na velkou remosku možná o třetinu větší množství, jestli k ní nemáš ten středový kužel, dej místo něj nízkou skleničku
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    tak repepis sem, prosim:D btw. mam jenom ten velky rozmer remosky nemate nekdo nejakou vychytavku?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MONJIE: pekli jsme ;)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Pecete nekdo v remosce babovku?
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    P4INTER: prosim o recepis:)
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    vanoce prinesly remosky tak tady prvni jidlo. Kure na ananasu a rozmarynu potrene medem a s bramborem.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RAINBOF: my tomu říkáme normálně věnec...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MUFLONEK: to se pak jmenuje vrkoč...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MONJIE: vánočku v podobě věnce - to dělala už i babička.o) já to loni zkusila a taky se povedla.o)) Když na to najdu morál a čas, tak bude i letos.o)
    BRAMBOROVANAT
    BRAMBOROVANAT --- ---
    MONJIE: tak tu jsem ještě nezkoušela, ale pekla jsem v ní klasické kynuté buchty a ty byly luxus :)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    A mam dotaz:)opet, skoda ze tu neni smejlik bijici se hlavou o zed. Delate nekdo stolu nebo vanocku? jak se vam povedla? dik
    BRAMBOROVANAT
    BRAMBOROVANAT --- ---
    já nic nepřikrývám, ale musí se hlídat nu
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    NOLONGERTHERE: presne :) taky to tak delam, mam vykrajene na pecicim papire dalsi varku, btw. prikryvate rohlicky?
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    ad cukroví: Mně se do remosky grand najednou vejde 13 lineckých koleček, perníčků a asi dvacet malých kokosek, nevím kolik rohlíčků:) Takže v pohodě, než se vykrájí nebo jinak vytvaruje další dávka, je akorát upečeno.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    no jeste ze Vas mam!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOIRAIN: to máš jen částečně pravdu. ta nádoba během pečení rozhodně neni studená a to bez ohledu na to co peču.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    RAINBOF: ne, nebylo by jak to provést a vzhledem k tomu, že remoska peče seshora, nebyl by to asi ani dobrý nápad
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOIRAIN: hele a zkousela jsi pect ve vice patrech ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam