Ahoj, asi mám dementní remosku. Použila jsem jednou tu samou formu na dort/cokoliv jako
BRAMBOROVANAT , nicméně totální neúspěch, nahoře černé, dva milimetry pod povrchem tekuté. Tak to mám ostatně se všemi litými koláči, maximum se mi podařilo docílit 2cm výšky, jak je to více, dole se to nepropeče. Používám s relativním úspěchem silikonovou formu na bábovku (jen jsem ji musela trochu ostřihnout spodní kraj, byla vysoká), ale i tu, když je babice svrchu krásně upečená, musím vzít, podložit spodek utěrkou (aby se zatím upečená část bábovky nevysypala, mezi krajem těsta a okrajem formy je ještě místo) a otočit, nechat dopéct ten vršek.
Maso peče pěkně, ale přijde mi, že vše pouští ohromně moc šťávy a ta tam příliš dlouho zůstává.
Je to normální, nebo ne?
Remosku mám dva roky novou, teflonovou, grand.
(všechny použité recepty jsou ozkoušené mou maminkou, výbornou kuchařkou, takže tam chyba není..)