• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XARGHREMOSKA ...recepty, tipy & triky
    ESL
    ESL --- ---
    MAJKA: Špatná není. Je jiná. Peče jinak - jinak vede teplo, přece jen ten hliník bez teflonového potahu se umí zahřát rychleji a silněji. Kdo si jednou vyzkoušel starou dobrou hliníkovou, pro toho může být ta teflonová docela velké zklamání. Ale i s teflonovou se dá docela dobře sžít a přizpůsobit se jejím možnostem. Rozhodně bych neřekla, že je špatná, to vůbec ne.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    XARGH: ne, ptam se přesně na to, co píšu. Zaznělo tu, jak je teflonová špatná a na nic tak mě zajímalo proč :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    MAJKA: na co se ptas? na vyhodu hliniku oproti teflonu? napada me jedine, snese hrube zachazeni.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    prosim povite mi nekdo, cim je špatná ta teflonová remoska?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    neni tohle náhodou taky remoska ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRAMBOROVANAT
    BRAMBOROVANAT --- ---
    AAHHWISEGUY: u nás buchty taky v pohodě, bez alobalu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    info:
    pokud rozbijete kabl od remosky, lze kolem 50kč (a 20 vstup) koupit na kolbence :) maj jich dost...
    SELECTOR
    SELECTOR --- ---
    AAHHWISEGUY: buchty v pohodě, ale je třeba přikrejt alobalem.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    AAHHWISEGUY: pekly se buchty i chleba, v pohodě ;)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    pekl jste nekdo nekdy v remosce chleba? nam dopadly spatne i pokusy o nejake buchty natoz zkouset chleba, ale na internetu jsem nasel recpt na chleba z remosky.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    OMI: No ale stejně, hliník a kyselý zelí spolu moc nekamarádí :)
    (a v porovnání s těma mýma jsou ty tvoje reklamní :) )
    OMI
    OMI --- ---
    ...nebo třeba jedna z těch co jsem tady nabízel není nijak extra eklhaftní a vydrhnutelná je.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MOIRAIN: Písek na nádobí jsem už zkoušela. Momentálně mám v plánu brusnou houbičku, ale třeba existuje i něco jiného :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    BONEMINA: spousta písku na nádobí a případně šmirgl ;)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    BONEMINA: případně nějaká taková http://www.electro.cz/remoska/elektricke-pecici-panve/male-domaci-spotrebice/m-16-d18214.html , vypadá to jako hliník s nějakou povrchovou úpravou. Novou hliníkovou už bych asi nepořizovala, přece jen jeden z hlavních důvodů, proč remosku ano, je pečené kyselé zelí s bůčkem :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    máte někdo tip, jak očistit starou špínu z remosky, která nějakých 20 let ležela a předtím ji snad nikdo nikdy nemyl? A je opravdu o tolik horší kvalita těch teflonových mis proti původním hliníkovým? Ty, které jsou u téhle remosky, jsou už fakt přílišný eklhaft a teflonovou bych nejspíš občas využila i na pečení v troubě.
    OMI
    OMI --- ---
    INSERCE:
    Než to založím mezi šrotový hliník -- dvě mísy do remosky prům. 24,5cm
    http://imageshack.us/photo/my-images/28/remoska1.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/823/remoska2.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/594/remoska3.jpg/
    za nějakou užitečnou blbinu a západně od Letné v pracovní době.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    pritel delal v remosce minulej tejden flapjacky podle tohoto receptu, jen teda kvuli me bez rozinek a nemely chybu. sice pisou, ze se maj pect v predehraty troube, ale remosku teda nijak nepredehrival. akorat je to strasne syty, takze si date kousek a mate pocit, ze jste toho sezrali kilo :)
    Recepty: Bleskurychlý flapjack
    http://www.velkaepocha.sk/2009091710996/Recepty-Bleskurychly-flapjack.html
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    normalni piskotovy testo na korpus delala jsem dva korpusy trochu vic teda vykynuly tim praskem do peciva. No pak vanilkovej krem s air konakem a nahoru lesni ovoce, cestvy boruvky a mraz.maliny by tesco, a cukrarske zele od dr.Otkera. najdu v emailuy recept na korpus od maminky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam