• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Ale google ví vše, takže dnes 21.20 Prima.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Já to vůbec nesleduju, tak netuším. Mám dost co dělat sama se sebou, tyhle pořady mě uvádějí do stavu hluboké deprese :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TALENKA:
    Tak to je silný kafe...Kdy to dávají?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TALENKA: Taky to teď čtu. Na ten díl se snad i podívám.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    No, teď jsem na to klikla a první komentář, který na mě skočil, byl tento... takže kdo ví, jak to bylo.

kopíruju:
    lenka2727: Už to nemůžu vydržet a musím reagovat! Miladu znám od školky. Nechtěla jsem tady nic psát, aby si někdo nemyslel,že jí chci nějak ublížit či se jí vysmívat, ale ty kecy které si ona navymýšlela a teď tady tím krmí lidi prostě nemůžu ignorovat!Začala bych komentováním fotografie kterou Milada dala k dispozici, protože je to jedna ze 3 fotek které v má a kde vypadá jako normální holka s pár kily navíc ( na této fotce má 75kg mimochodem)proč ale nikdo neřekne,že jí na té fotografii je 13let??!!! Vím to , protože jsem s ní chodila na základní školu a přesně si na to pamatuji jak jí kámoška fotila protože aby se na těch těch na 75kg dostala musela dřít v odtučňovacích lázních Bludovice Milada byla celý podotýkám CELÝ svůj život hrozně obézní, ke své váze se projídala postupně celý život a hrozně se mi nelíbí jak lže ,že k váze přišla během 10 měsíců! Prosím vás každému to přece musí být jasné!!! A je mi líto, ale když ona byla těhotná tak to nikdo ani nepoznal protože byla tak šíleně silná!!! A ještě k bandáži bych něco podotkla: Bandáž žaludku nebyla odstraněna z důvodů,že by jí její tělo nepřijalo...bylo to proto, protože ona se projedla i přes tu bandáž, neuměla se udržet a přejídala se a tak jí to museli vyndat...(kroužek) takže asi tak! A teď jeden vzkaz pro Miladu Šímovou( za svobodna Chudou): Milado spousta lidí ti v hubnutí fandilo a já jsem patřila mezi ty lidi taky,ale díky tvým lžím jsi ztratila mé uznání a bohužel ti musím říct,že celá Karviná, celá naše třída ze zš u lesa se ti posmívají a né kvůli vaze, ale kvůli těm kecům o 57cm v pase a o 10měsíčním přibrání 115kg copak ti nedošlo že tě všichni známe a víme ze jsi cely život extrémně při těle???? Měla jsi říct pravdu a né lhát! Zamysli si...
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    To je fakt brutální. Vůbec nechápu jak se jí to mohlo takhle vymknout.
    Ale proč asi ne...máme kolegyni, která vypadá skoro stejně a prý skoro nic nejí :-)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    KOCHANSKA_CH: no co, ve sto dvaceti koupíš volnější tepláky a do sto osmdesáti z nich máš leginy. No problem ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GINGERCAT: Já si to vůbec neumím představit. To snad měla oblečení na gumu nebo furt kupovala větší?
    NYX
    NYX --- ---
    TAPINA: jestli pocitam dobre, tak je to tak o 3300 kcal vic nez by denne mela snist...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TAPINA: taky na to koukám... přibrat 10 kilo za měsíc, to snad těch 10 měsíců nemohla dělat nic jinýho, než jíst :-/
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TAPINA: tahle ženská, to je úplně jak moje švagrová, jak jsem koukla na její postavu v plavkách. Chápu, že se někdo může takhle vyžrat, ale co nechápu je to, že zdravotní stav dotyčnou nedonutí k nějakému snažení se to změnit. Švagrové ještě není ani 40 a má za sebou několik operací zad, je v částečném invalidním důchodu, měla již dvakrát trombozu, nosí kompresní punčochy už napořád, pomalu nemůže vyjít schody, kolébá se jak kachna...ale nezhubne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/169788/chtela-byt-modelkou-a-miss-ted-ma-183-kilo.html
    Zase jednou Jste to, co jíte. Paní prý přibrala přes sto kilo za 10 měsíců. To je fyzicky možné?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BLONDYNKA: jestli si tak trochu nevymejslis, vid? :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Bezva, prima flejm, a teď pokračujeme slušně a s vzájemným respektem, dámy. Děkuji.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GAISAKA: nechceš tím nějak pod čarou říct, chlapům naštěstí je / mělo by být jedno, jak vypadají..?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GAISAKA: clovece, jdes nas zkoumat jako vopice v kleci? Aby ti rano nesedela nejaka vopice na rameni :D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Holky moje, právě jsem obejvil tohle auditko a jdu si dát panáka že jsem chlap. End of transimision,)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Chce to rozlišovat topmodelky (Peštová, Evangelista, Porizkova, Crawford, Iman atd.) a manekýny. Manekýny mají smůlu, že se musejí vejít do nesmyslných hader od nafoukaných teploušů, kteří nesnášejí prsa a další fuj ženské atributy, takže fakt kolikrát žijí na koksu a jogurtech. Topmodelky sice musejí taky být štíhlé, ale pokud nejsou dostatečně úzké, tak se jim holt odfotošopují stehna a břicho a vždycky se to nějak udělá. Cindy Crawford je v dobách její největší slávy ořezávali na každé fotce.
    A konečně - srovnávat se s produktem několikahodinové práce fotografa a počítače je blbost, chce to vidět za tím realitu. Na druhou stranu je to lepší než se srovnávat se stokilovou sousedkou a vymlouvat se na nemoci, únavu, nedostatek času, blbé období a co já vím ještě. Podle mě je na světě jen hodně málo takových šered, aby s tím nemohly dělat vůbec nic a většina ženských by mohla dokázat vypadat hodně dobře...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam