No, teď jsem na to klikla a první komentář, který na mě skočil, byl tento... takže kdo ví, jak to bylo.
kopíruju:
lenka2727: Už to nemůžu vydržet a musím reagovat! Miladu znám od školky. Nechtěla jsem tady nic psát, aby si někdo nemyslel,že jí chci nějak ublížit či se jí vysmívat, ale ty kecy které si ona navymýšlela a teď tady tím krmí lidi prostě nemůžu ignorovat!Začala bych komentováním fotografie kterou Milada dala k dispozici, protože je to jedna ze 3 fotek které v má a kde vypadá jako normální holka s pár kily navíc ( na této fotce má 75kg mimochodem)proč ale nikdo neřekne,že jí na té fotografii je 13let??!!! Vím to , protože jsem s ní chodila na základní školu a přesně si na to pamatuji jak jí kámoška fotila protože aby se na těch těch na 75kg dostala musela dřít v odtučňovacích lázních Bludovice Milada byla celý podotýkám CELÝ svůj život hrozně obézní, ke své váze se projídala postupně celý život a hrozně se mi nelíbí jak lže ,že k váze přišla během 10 měsíců! Prosím vás každému to přece musí být jasné!!! A je mi líto, ale když ona byla těhotná tak to nikdo ani nepoznal protože byla tak šíleně silná!!! A ještě k bandáži bych něco podotkla: Bandáž žaludku nebyla odstraněna z důvodů,že by jí její tělo nepřijalo...bylo to proto, protože ona se projedla i přes tu bandáž, neuměla se udržet a přejídala se a tak jí to museli vyndat...(kroužek) takže asi tak! A teď jeden vzkaz pro Miladu Šímovou( za svobodna Chudou): Milado spousta lidí ti v hubnutí fandilo a já jsem patřila mezi ty lidi taky,ale díky tvým lžím jsi ztratila mé uznání a bohužel ti musím říct,že celá Karviná, celá naše třída ze zš u lesa se ti posmívají a né kvůli vaze, ale kvůli těm kecům o 57cm v pase a o 10měsíčním přibrání 115kg copak ti nedošlo že tě všichni známe a víme ze jsi cely život extrémně při těle???? Měla jsi říct pravdu a né lhát! Zamysli si...