• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nevím, kde je pravda, ale musím říct, že je technicky možné přibrat 10 kilo za měsíc. Když se mi po otěhotnění skokově zhoršil zdravotní stav, přibrala jsem během prvního trimestru 18 kilo. A to jsem se nijak nepřežírala, jenom jsem nebyla schopná se nějak výrazněji omezit, byla jsem hladová a tak jsem jedla stejně jako před otěhotněním.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TALENKA:
    nechělo se mi to hledat :-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    AIJA: Mám pocit, že zrovna dneska..
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Ale google ví vše, takže dnes 21.20 Prima.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Já to vůbec nesleduju, tak netuším. Mám dost co dělat sama se sebou, tyhle pořady mě uvádějí do stavu hluboké deprese :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TALENKA:
    Tak to je silný kafe...Kdy to dávají?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TALENKA: Taky to teď čtu. Na ten díl se snad i podívám.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    No, teď jsem na to klikla a první komentář, který na mě skočil, byl tento... takže kdo ví, jak to bylo.

kopíruju:
    lenka2727: Už to nemůžu vydržet a musím reagovat! Miladu znám od školky. Nechtěla jsem tady nic psát, aby si někdo nemyslel,že jí chci nějak ublížit či se jí vysmívat, ale ty kecy které si ona navymýšlela a teď tady tím krmí lidi prostě nemůžu ignorovat!Začala bych komentováním fotografie kterou Milada dala k dispozici, protože je to jedna ze 3 fotek které v má a kde vypadá jako normální holka s pár kily navíc ( na této fotce má 75kg mimochodem)proč ale nikdo neřekne,že jí na té fotografii je 13let??!!! Vím to , protože jsem s ní chodila na základní školu a přesně si na to pamatuji jak jí kámoška fotila protože aby se na těch těch na 75kg dostala musela dřít v odtučňovacích lázních Bludovice Milada byla celý podotýkám CELÝ svůj život hrozně obézní, ke své váze se projídala postupně celý život a hrozně se mi nelíbí jak lže ,že k váze přišla během 10 měsíců! Prosím vás každému to přece musí být jasné!!! A je mi líto, ale když ona byla těhotná tak to nikdo ani nepoznal protože byla tak šíleně silná!!! A ještě k bandáži bych něco podotkla: Bandáž žaludku nebyla odstraněna z důvodů,že by jí její tělo nepřijalo...bylo to proto, protože ona se projedla i přes tu bandáž, neuměla se udržet a přejídala se a tak jí to museli vyndat...(kroužek) takže asi tak! A teď jeden vzkaz pro Miladu Šímovou( za svobodna Chudou): Milado spousta lidí ti v hubnutí fandilo a já jsem patřila mezi ty lidi taky,ale díky tvým lžím jsi ztratila mé uznání a bohužel ti musím říct,že celá Karviná, celá naše třída ze zš u lesa se ti posmívají a né kvůli vaze, ale kvůli těm kecům o 57cm v pase a o 10měsíčním přibrání 115kg copak ti nedošlo že tě všichni známe a víme ze jsi cely život extrémně při těle???? Měla jsi říct pravdu a né lhát! Zamysli si...
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    To je fakt brutální. Vůbec nechápu jak se jí to mohlo takhle vymknout.
    Ale proč asi ne...máme kolegyni, která vypadá skoro stejně a prý skoro nic nejí :-)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    KOCHANSKA_CH: no co, ve sto dvaceti koupíš volnější tepláky a do sto osmdesáti z nich máš leginy. No problem ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GINGERCAT: Já si to vůbec neumím představit. To snad měla oblečení na gumu nebo furt kupovala větší?
    NYX
    NYX --- ---
    TAPINA: jestli pocitam dobre, tak je to tak o 3300 kcal vic nez by denne mela snist...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TAPINA: taky na to koukám... přibrat 10 kilo za měsíc, to snad těch 10 měsíců nemohla dělat nic jinýho, než jíst :-/
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TAPINA: tahle ženská, to je úplně jak moje švagrová, jak jsem koukla na její postavu v plavkách. Chápu, že se někdo může takhle vyžrat, ale co nechápu je to, že zdravotní stav dotyčnou nedonutí k nějakému snažení se to změnit. Švagrové ještě není ani 40 a má za sebou několik operací zad, je v částečném invalidním důchodu, měla již dvakrát trombozu, nosí kompresní punčochy už napořád, pomalu nemůže vyjít schody, kolébá se jak kachna...ale nezhubne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/169788/chtela-byt-modelkou-a-miss-ted-ma-183-kilo.html
    Zase jednou Jste to, co jíte. Paní prý přibrala přes sto kilo za 10 měsíců. To je fyzicky možné?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BLONDYNKA: jestli si tak trochu nevymejslis, vid? :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Bezva, prima flejm, a teď pokračujeme slušně a s vzájemným respektem, dámy. Děkuji.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GAISAKA: nechceš tím nějak pod čarou říct, chlapům naštěstí je / mělo by být jedno, jak vypadají..?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GAISAKA: clovece, jdes nas zkoumat jako vopice v kleci? Aby ti rano nesedela nejaka vopice na rameni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam