• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: já jsem po antipsychotikách přibrala přes 30 kg, ale pokud budu sama k sobě upřímná, tak v tom jely takový hovězí nápady, že jako budu jíst třikrát denně jenom jednu vaničku tvarohu, to nepřineslo kýžený efekt, tak jsem se naštvala a přežírala se apod.
    Ale ta ženská nejdřív tvrdila,že ztloustla těhotenstvím a to vím, že jedna známá sice ztloustla 60 kg, ale to byla na rizikáči s nohama hore a z frustrace futrovala a futrovala.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Věřila bych, že se za deset měsíců přizpůsobí jednorázovému přibrání. Ale ne, že se průběžně zvládne přizpůsobovat pořád stejně rychle rostoucí váze.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: maminka mi zkoulovatela pri lecbe stitne zlazy (museli ji zmenit medikaci a nez nasli spravnou kombinaci leku, tloustla nam pred ocima ac zivotospravu dodrzovala cely zivot) a kamarad se promenil v kouli behem pul roku diky onemocneni srdce, ktere zautocilo velmi zostra. Nerikam, ze pribrali metrak, ale 30kg (v jednom pripade za 3-4 mesice) je imho taky hodne. Byli v peci lekaru, takze neodhadnu, co by se stalo, kdyby nebyli.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: já jí moc nevěřím, pokaždý říká něco jinýho, podle mě se dá za deset měsíců přibrat maximálně 40 kg
    TALENKA: to mě vůbec nepřekvapuje, ale nechápu, proč ta ženská tak strašně lže...
    BERUSKA_CA: neexistuje nemoc, po který ztloustneš takhle fatálně, opravdu ne.
    SHEALA: po antipsychotikách taky přibereš maximálně 30 kg.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Taky si myslím, že na to při těch vstupních vyšetřeních přijdou, jak to bylo. Při takhle prudkém nárůstu váhy by se svaly nestíhaly přizpůsobovat, takže by pravděpodobně už ani nechodila. Unést 100 kg navíc, to chce nějaký trénink.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: 30 kg, ne 100 kg. Při extrémním nárůstu hmosnosti snad i psychiatr začne řešit vhodnou léčbu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: Asi už párkrát dostala otázku, proč s tím DÁVNO něco nezačala dělat.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: fyzicke ne, ale psychoza + antipsychotika? Nicmene, taky si myslim ze lze. A hlavne nechapu proc.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: Ne, slutečně neexistují fyzické nemoci způsobující přibrání 100kg špeku.
    Poruchy příjmu potravy ano. A ona pravděpodobně velmi lže, což je pro závislé na jídle, anorektičky a bulimičky stejně typické jako pro alkoholiky a feťáky.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Nepise se tam, jestli ma nejakou nemoc. Porad jsem videla jeden, na internetu a je tomu davno. Nepamatuju se, vysetruje je na zacatku nekdo? Zdravy clovek nezvladne pribrat 10kg za mesic, to neni technicky proveditelne. Ale nemoci, pri kterych se to stane ani jeden nevi jak, tech me napada hned nekolik.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TALENKA: Podle mě je to lež. Kdo by se ve třinácti nechal směle vyfotit s cigárem v ruce?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TALENKA: stálo by za to zkusit vyhledat školní fotky. No jsem zvědavá, jestli ji v TV za ty lži smetou, většinou to tak bylo.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Dneska byl hostem Radiožurnálu Petr Havlíček, novou řadu Jste, to co jíte avizoval a docela zajímavě vyprávěl http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/petr-havlicek--1025584
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nevím, kde je pravda, ale musím říct, že je technicky možné přibrat 10 kilo za měsíc. Když se mi po otěhotnění skokově zhoršil zdravotní stav, přibrala jsem během prvního trimestru 18 kilo. A to jsem se nijak nepřežírala, jenom jsem nebyla schopná se nějak výrazněji omezit, byla jsem hladová a tak jsem jedla stejně jako před otěhotněním.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TALENKA:
    nechělo se mi to hledat :-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    AIJA: Mám pocit, že zrovna dneska..
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Ale google ví vše, takže dnes 21.20 Prima.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AIJA: Já to vůbec nesleduju, tak netuším. Mám dost co dělat sama se sebou, tyhle pořady mě uvádějí do stavu hluboké deprese :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TALENKA:
    Tak to je silný kafe...Kdy to dávají?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TALENKA: Taky to teď čtu. Na ten díl se snad i podívám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam