• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MALKE
    MALKE --- ---
    ZUZKAOU: Už i to ze zoufalství proběhlo. Naštěstí se ukázalo, že to, co je podstatou tohoto jídla, jsou těstoviny, takže je podávám nenápadně obalené rozmixovaným masem. Někdy mi to i projde. Ale to už jsme se dostaly dost mimo téma klubu, myslím, že na "nežere a nežere" jsou tu vhodnější:c))

MADIETTA: Hele, nebýt toho, že ho muž přenesl k číslování, tak nevím nevím, jestli bych věřila, že je doopravdy můj:c)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MALKE: ha, nemáme děti z jednoho vrhu? :-D Náš mrňka taky rád rizoto a já si říkám, aspoň že tak :-)))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MALKE: rýže s hráškem je výrazně lepší, než těstoviny s kečupem ;-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    ZUZKAOU: To vím;) Ale vadí mi ta jednotvárnost, potíž je, že se taky může rozmyslet, že bude požívat pouze palačinky, a tohohle nevyhladovíme, zkoušeli jsme;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MALKE: na rýži s hráškem není nic špatnýho. Sejra na to nepropašuješ?
    MALKE
    MALKE --- ---
    TAPINA: Když se mi nechce vařit, tak je mi houby platné, že uvařím za pár korun;) To jen tak pro pořádek, nemyslím, že by bylo o čem se dohadovat - ano, život bez instantních polévek a škrobových blbostí je výživově kvalitnější.

DIVA: Nemusí fungovat. Synovi jsem to dělala, přestal to jíst. Netuším proč. Domácí rozpozná od kupovaného i v originálním balení, patrně po čichu, nebo nevím - a pochopitelně neomylně volí kupované (zkoušela jsem takhle dělat lipánka, což by měl být čistý tvaroh, smetana a kakao: domácí jsem musela sníst sama, ačkoliv ta chuť byla oodle mě prakticky identická).

MADIETTA: Asi tak:)) Teda, pravda, Kostíkům odolávám, stejně jako odolávám jeho snaze živit se výhradně lentilkami (ano, tu chuť na sladké má po mně). Ale mnohé jsem už vzdala, například snahu o vyváženou stravu. Maso podsouvám v minikouscích a pokorně ho vyhazuju do koše, a vcelku jsem ráda, že za den sní půl banánu a housku. I když poslední dva dny slavíme, neb jsem v těhotenské chuti udělala "školní" rizoto, a dítě teď neustále vyžaduje rýži s hráškem. Měl to včera k obědu, k svačině i k večeři a dlabe to zas. Nadšená z toho nejsem, ale lepší než kaše a lepší než drátem do voka.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MALKE: Kostíci jsou sajrajt strašlivej, ovšem když máš dítě drobečka hubeňounkýho, kterej považuje jídlo za obtěžující vyrušování od zajímavějších činností, děkuješ Bohu, že vezme na milost aspoň toho Kostíka :-/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: já zjevně nemluvit jazykem tvého kmene, fakt jsem ti nerozuměla.
    DIVA
    DIVA --- ---
    AIJA: je to ňáký ten obrovský stroj za x tisíc?
    AIJA
    AIJA --- ---
    DIVA:
    nenene, má to strouhací kotouč.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    AIJA: já už jsem dělala to, že jsem koupila jogurtový nápoj od jiného výrobce a přelila jim to do těch actimelových flaštiček:))samozřejmě s brčkem, jinak ne:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    VALENTINA: mlíko + zralý banán + mixér (+ trochu cukru asi). tekuté blaho ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VALENTINA: Florián je bez kousků. Actimel je nehorázně předražený na to, jak je to malé.
    DIVA
    DIVA --- ---
    AIJA: robota nemám, takový ten co ve vlastní misce rychle točí nožema? moc nevím k čemu bych to využila, ale ani mě nenapadlo že třeba na ty placky (manžel je poklad! ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    VALENTINA:
    Tak jim mixuj koktejly, oblbni brčkem a infantilní sklencí...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TAPINA: jj, jogurtové nápoje, to je snad i ten Actimel, akorát je nehorázně drahý. Ovšem v některých jogurtových nápojích jsou kousky, které nechtějí...ano, mám velmi rozmlsané děti, hlad na ně:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VALENTINA: Když mají radši "mlíčka", tak nechutnaly by jim jogurtové nápoje?
    AIJA
    AIJA --- ---
    DIVA:
    A robota nemáš? Moje máti když už vytáhne robot, tak nastrouhá rohlíky, chleba, nějakou mrkev, zelí a ve finále brambory :-)
    U nás bramboráky dělá manžel, protože to umí líp, víííš? :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    VALENTINA: co tak jim koupit kvalitní základ a doma zpoživatelnit marmeládou ovocem nebo kakaem? vanilka už se taky dá sehnat "živá"
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAPINA: to jsem nikdy nezkoušela, jen takové ty malé placky do mražáku a ty sou aspoň chuťově dost přijatelné.. .) (btw sáčková polívka to bych blila, a sáčkový brambor hruhou vidličku ani nepozřu)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    hm, s těmi Kostíky máte pravdu, ale co myslíte, že děti zaujme jako první v obchodě?? právě Kostíci. Místo nich jim teda kupuju Olmíky, myslíte, že jsou lepší?
    Moje děti právě nemají rády husté jogurty typu Hollandia nebo Choceňský, nejradši mají mlíčka typu Actimel apod. Když už něco hustějšího, tak Lipánka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam