MADIETTA,
ARGANNAH: ja jsem byla takove dite. Jednou byla maminka nemocna a zaspala na to mi dat najist. Nebylo stastnejsiho ditete. Jedla jsem neochotne a malo (nemoc se mi rozjela pozdeji, ale uz tehdy jsem nejak vycitila, ze cim toho mam v travidim systemu mene, tim min me boli). Jidlo pro me nebylo poteseni, ale nutne zlo, vyhodit me od stolu, jeste pekne podekuju :) a myslim, ze to tak maji i nektere zdrave deti. Proste pro ne jidlo neni stredobod sveta.
MADIETTA: taky mame v rodine takove dite, zatim neni tlustej, ale jeden by z nej zesilel. Byla jsem svedkem toho, jak dostal ke svacine jogurt, polozil si ho na stul a vydal se do kuchyne, kde z babicky vyrazil dusenou rybu od obeda a k tomu jogurtu ji prikusoval. Cpe se, dokud je cim. A i kdyz to jsou zdrave veci, sporada toho vic nez ja - coz sice neni zas takove umeni, ale jemu teprve budou dva roky!
TAPINA: u me travici potize zpusobuji opak a navic je mi neuveritelne spatne, takze podnikam neuveritelny kouzla abych to drzela v lati (klasicky doktor me po 13letech prohlasil za nevylecitelnou a poucil me co delat, az nastane maler, tak jsem vyhledala cinskeho doktora (v zoufalstvi a pod hrozbou strasneho konce clovek podnikne vsechno) a ac jsem to povazovala za sarlatanstvi a bala jsem se, tak mi paradoxne pomaha, i proti me vuli.