MADIETTA: Já prostě nevim, místy mi připadá, že to přeháníš ty, místy, že možná v něčem lítá mladej... Pochopitelně to filtruju přes svoje zkušenosti, které jsou v některých ohledech dost extrémní... no a já byla taky lehce oplácaný dítě a když na mě přišla puberta, nejdřív jsem ztoustla či co a o nějaké dva roky později vyrostla. Jenomže se mi mezitím dostalo okázalého zděšení od děckařky, ke které jsem se pak bála chodit, masáže od matky, že jí doktorka vynadala, jak se přežírám, bla, bla, a byla jsem v prdeli. Jak říká tuhle
ARGANNAH, možná to není tak horké, jak to na mě působí. Já byla neurotické a sociofobní dítě a měla jsem pocit, že když budu dělat věci tak, aby byli všichni okolo spokojení, daj mi pokoj a budu mít klid. Naštěstí mě to přešlo hned po prvním nervovém zhroucení.
GALE: jo, tohle moje východočeská matka dělá taky. I když, skoro 40 let na Hané.... akorát to dotáhla k dokonalosti, naservíruje mi hromadu čehosi, picne na to mastnou smaženou cibulu, já začnu jíst... a ona do mě hučí, jak moc jím a moc mastného, moc sladkého, moc tučného, moc všeho.