• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: taky se hlásím do klubu:-)
    POZITRON: aha,ale to asi nemáš žádnou svalovou hmotu, ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: to je na nic. Fotku špeku na břiše, nebo, abych nediskriminovala, tak největšího špeku na těle. Nemusí být nahej, ale aby bylo zřetelné, že to není vycpané senem:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: bmi ne, spis % tuku v tele :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    já bych dala hraniční BMi na vstup do klubu ;D
    ostatním povolenky úměrně k přínosu ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VRATENKA: no, drobný hrudník a hubenost nejsou to samo.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POZITRON: Fotka by byla fajn, jinak ti prostě nikdo neuvěří:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    myslim to takhle

POZITRON
    POZITRON --- ---
    VRATENKA: loni jsem mela od ty samy znacky 32FF a vytahly se o vic nez jedno cislo v obvodu i v kosiccich, takze nemam duvod si myslet, ze temhle se to nestane. navic obvod je spis danej velikosti hrudniho kose, ten se zmackne dost tezko, kdezto vrstva tuku v pohode, proste se presune cast nahoru a cast dolu. cili stihlej clovek s sirsim hudnikem muze mit treba 34 a naopak oplacanej s uzkym 28, kdyz to prezenu.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    VRATENKA: Já jsem tlustá subjektivně i objektivně a nosím obvod 32, což je jenom o malý kousek větší. U některých modelů snesu i 30 ;-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MEANDER: spis slo asi o to, ze obvod 30 obvykle nenosi nikdo, kdo je tlustej.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ZUZKAOU: Jestli dobře čtu, tak jsou jí velké košíčky, nikoliv obvod.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZUZKAOU: lol, ja ti snad poslu fotku, doufam, zes jeste nesnidala :)
    TYET
    TYET --- ---
    POZITRON: já sama nevím, proč to tak je a vždycky jsem se vztekala, když mi moje padesátikilová kamarádka líčila, jak je strašně tlustá, a ukazovala mi centimetrovej faldík na břiše, ale pak jsem pochopila, že ona mě nevidí jako velrybu, nechce mě ztrapnit ani se mi neposmívá, zajímá ji vlastně jen její vlastní špek, ostatní nevnímá a nehodnotí
    TYET
    TYET --- ---
    KOCHANSKA_CH: můj muž :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POZITRON: [ POZITRON @ Vše o podprsenkách ] 30G je ti velká a píšeš vás hubenejch? Ehm.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TYET: v pohode, uz tady na svoje speky nadaval v minulosti i 40ti kilovej vegan :) (ale za sebe muzu rict, ze uz to nebereu jako provokaci, ze bysme my macatejsi mely chodit kanalem a radsi se nikde neukazovat, aby se nahodou nekdo nepoblil, ale spis to chapu jako nejakou poruchu sebehodnoceni vas hubenejch)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TYET: Schválně přiznej, kolik mužů se o tvém zadku pochvalně vyjadřuje. ;-)
    TYET
    TYET --- ---
    MANXX: to máš tak, vždycky bude někdo hubenější, krásnější, chytřejší než jsi ty, ale vždycky bude někdo taky tlustší, ošklivější a hloupější, jak to chceš měřit? z mýho pohledu jsem tlustá, z tvýho třeba ne, ale na mým pocitu ze sebe sama nic nezmění to, že jsou lidi, který mají tu prdel ještě větší, asi to je proto, že jsme sami k sobě kritičtější než k ostatním;, ale já vám tady lezu na nervy, tak sem nebudu chodit, peace! :)
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA: to myslíš tak, abych už vypadla? však už jdu, tak hezkej večer :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: a něco k tématu klubu máš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam