TYET:
ACKO: to je tak přesný... sama bych se ani neobtěžovala něco vařit a už vůbec ne třeba řízky s bramborovoou kaší žejo... ale naštěstí si rodin aspoň už zvykla, že jim to prostě neobaluju, knedlíky nevařím /byť to umím... ale stejně sama bych si přesně dala umm třeba vegeburger, mám ráda věci z countrylife, tofuburger, když jdu kolem snědla bych i ten bulgur a jánevímco zdravýho..
hele takový dotaz, rozhodla jsem se, že bych ráda zhubla, a chtěla bych s k tomu vzít nějakého odborníka, který by se na mě podívat, vyšetřil mě, stanovil mi přesně jídelníček, probral se mnou co přesně mám jíst ve svým stavu a proč a čeho se vyvarovat... že nemám jíst dorty a mám jíst zeleninu to vím, ale potřebuju cíleně zhubnout a mám v tom takový zmatek že už ani těstoviny nepovažuju za pro mě vhodný, nechci nabrat svaly, ale vyrýsovat co mám a přitom si fakt dát bacha abych si přitom neudalala pěkáč buche zas e se chci třeba zaměřit víc na horní polovnu těla, se spodkem jsem naprosto spokojená /a jo vím, že je potřeba se zaměřt na celek, ale já mám prostě ochablé ruce/... takže aby mi taky pomohl vybrat vhodné aktivity a tak různě... nějaké konkrétní cvičení, samozřejmě počítám, že to bude něco stát, ale myslím, že do 500,- bych do toho ráda investovala třeba víckrát...
máte někdo s někým zkušenost někde z jihu Prahy a okolí? nejlíp okolí Krč, Modřany, Zbraslav, Bráník? dík, pište kdyžtak do pošty, at tu nespamuju