• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOCHANSKA_CH: já před ní stála u uzenin -veliký kelímek pochoutkového salátu a třicet deka herkulesa. Ve vozíku měla všeliké sladké pečivo, nějaké sladké pití a rohlíky.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Hádám, že nezbytné brambůrky, krekry, křupky a jiné extrudované sráky uměle ochucené na slaninku, sýr, uzené a jiné hrůzy. Pak ještě ledasjaké sladké mlsání pro "děti". To teda vždycky fascinuje mě, když vidím tlustou rodinu. Vozík narvaný, ale ovoce a zelenina nikde. Z mléčných věcí smetana do kávy a kostíci. Prostě věci, které nekupuji, nejím a tlustá stejně furt jsem :-/
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MADIETTA: A co teda nakupovala?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska jsem v Bille viděla slečnu, tak 25 let a hádám dobře 150 kilo (vypadala velmi podobně jako ta 170 kilová paní z televize). A co měla ve vozíčku a co nakupovala v uzeninách, nad tím se mi protáčely panenky. Takhle jsem nejedla NIKDY v životě. Já vím, že běžný člověk nemusí mít zmáknutý dietní jídelníček, ale takové obecné povědomí, co je zdravé a co sajrajt, máme snad všichni, ne? :-(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: Žádný chutě nejsou, v tom je právě to kouzlo. Všem Pannám, Bejkům a Střelcům přece chutná to samý. To mám promyšlený, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: Ale zase nemůžeš změnit klíčovou vlastnost podle chuti na specifický oběd.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: Já podle astrologického znamení. To je mnohem spolehlivější.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: Tak hodně trvalých úspěchů:) Já zatím jedu stejným tempem jako minule, takže doufám, že to skončí na max těch osmnácti a pořád se kochám nadějí, že i méně by to mohlo býti. Mno...:))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MALKE: to bude dobrý,já nabrala 30 kg, rok to bude v květnu a už mi chybí v současný době do předporodní váhy 8-9 kg.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: Jj, poctivě obhlédám své natékající prsty a zvětšující se řiť. Aspoň že dítko, zdá se, se má k světu. Díky za gratulaci!:))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MALKE: ty jsi těhotá? :-o to mi nějak uniklo, gratuluju :-)
    MAR_TINA: hele už mě to nebaví právě, tak už na to nekoukám.

MANXX: hele já taky ne, k tomu ukazovat byt,mluvit o svých problémech, pak číst o sobě cancy na Internetu, ani náhodou :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nad Pavlou (190 kg) Cajthamlová zlomila hůl, jenže... Za rok zhubla 75 kg! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/71497/nad-pavlou-190-kg-cajthamlova-zlomila-hul-jenze-za-rok-zhubla-75-kg.html

a zas to přehání na druhou stranu... proč si lidi dávají takový nereálný cíle?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---

Muž volá společnosti a objedná si jejich hubnoucí program na minus 5 kilo za 5 dní.
    Druhý den se ozve zaklepání na dveře - za nimi stojí vnadná, atletická, 19 letá dívka. Na sobě nemá nic, jen běžecké boty Nike a kolem krku ceduli. Představí se jako zástupce společnosti.
    Na ceduli má napsáno: "Pokud mě chytíš, můžeš mě mít."
    Muž se za ní okamžitě vydá Po pár kilometrech se udýchaný konečně vzdá. Stejná dívka se u něj ukáže i další 4 dny a stejná situace se opakuje. Po pěti dnech se muž zváží a zjistí, že opravdu zhubl 5 kilo, jak bylo slíbeno.

Rozhodne se zavolat společnosti a objednat si jejich další program - 10 kilo za 5 dní. Den na to se ozve zaklepání na dveře a za nimi stojí ta nejkrásnější žena, jakou kdy tento muž ve svém životě viděl. Na sobě nemá nic, pouze běžecké boty Reebok kolem krku ceduli: "pokud mě chytíš,můžeš mě mít." Muž za ní vystřelí z domu jako střela. Tato dívka je ve skvělé kondici. Muž se snaží, ale bohužel ji nedohoní. Další čtyři dny se situace opakuje a muž je v lepší a lepší kondici.
    K jeho potěšení po pěti dnech zjistí, že zhubl dalších 10 kilo, jak mu bylo slíbeno.

Rozhodne se, že zavolá společnosti a objedná si jejich program - 20 kilo za 7dní "Jste si jist?" ptá se zástupce společnosti. "Toto je absolutně nejtvrdší program." Muž mu odpoví: "Takhle dobře jsem se necítil roky. Den na to se ozve zaklepání na dveře. Když muž otevře, spatří obrovského svalnatého chlapa. Nemá na sobě nic, pouze růžové běžecké boty a kolem krku ceduli:"Pokud tě chytím, jsi celý můj!" Muž zhubl ten týden 30 kilo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: mozna mel tehdy letet do kose i rohlik, tam se taky casto pouziva zivocisnej tuk :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    GRANTORINO: S tímhle vegetariáni zápasí pořád, želatina, různý éčka živočisnýho původu apod. Někteří se na to vykašlou, někteří to začnou řešit tak moc, že se tím stanou úplně posedlí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    tak jsem na to včera koukla teda, normálně už jsem ty pořady v TV neviděla roky... no a docela dobrý, bylo to takový potěšující, taky jak jí pěkně ostříhali a zhubla, a souhlasím s Tyet přišla mi milá a popradě s myslím, že asi bude milá i ve skutečnosti.. a přišla mi hodně snaživá, ale s tím pomelem a tak, no tak fakt měli pravdu, že ti výrobci do toho nacpou skutečně všechno možný, když už si člověk myslí, že kupuje zdravou věc, tak může být hodně překvepenej ;)...

jenom taková historka, když jsem před asi pěti lety měla takový období, že jsem zkoušela vegetariánství, tak jsem si v krámě koupila tvarohovou pomazánku a rohlík, složení jsem nezkoumala a když jsem to začala jíst, tak to bylo neuvěřitelně mastný a takový jako divný, tak kouknu na složení a v té "tvarohové" pomazánce byla přidaná vepřová želatina! huh... letělo to dokoše ihned...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    No, ryli do ní hodně. A ona ani nehnula brvou, hodňounky se usmívala, i když jí to určitě jedno nebylo. Nj, ono je to hodně divadýlko pro diváka, abychom se na to dívali, jak toho nebohýho tlouštíka budou trápit... kdyby byli hodní, tak by tam nebylo to drama, nebylo by to tak zajímavý.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ARGANNAH: Teď na to koukám, a ten začátek s tím stolem měla být právě zkouška, jestli to psychicky ustojí, nebo jestli se jim tam zhroutí a půjdou natáčet o dům dál, takže mi to náhodou přijde jako dobrý způsob.
    Jestli to není jen divadýlko, tak se mi naopak líbí, že s těma lidma hodně mluví a ty, co by to psychicky nezvládali prostě nevezmou..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: taky si myslím, že to tak nějak bude.
    Podobné jako když se majitelé špinavé restaurace s kuchyní plnou plísně, bordelu, zbytků a brouků přihlásí do Polreichova pořadu. Taky se člověk divý, že jsou ochotni ten chlív ukazovat, když chtějí lákat hosty.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: to si nemyslím, když do toho jdou tak z určitého zoufalství a zároveň víry ve změnu a neuvědomujou si, co to bude v důsledku všechno znamenat, což je spíš z nezkušenosti/ třeba i hlouposti, moc bych se nedivila, kdyby toho někteří nakonec litovali bez ohledu na výsledek...
    TYET
    TYET --- ---
    WERKA: samozřejmě, je to otázka pohledu, uznávám; mně na tom nic hroznýho nepřišlo, vždyť ona sama na to řekla, že teď alespoň nemusí nic předstírat, to je jednoznačně pozitivní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam