• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GRANTORINO: mozna mel tehdy letet do kose i rohlik, tam se taky casto pouziva zivocisnej tuk :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    GRANTORINO: S tímhle vegetariáni zápasí pořád, želatina, různý éčka živočisnýho původu apod. Někteří se na to vykašlou, někteří to začnou řešit tak moc, že se tím stanou úplně posedlí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    tak jsem na to včera koukla teda, normálně už jsem ty pořady v TV neviděla roky... no a docela dobrý, bylo to takový potěšující, taky jak jí pěkně ostříhali a zhubla, a souhlasím s Tyet přišla mi milá a popradě s myslím, že asi bude milá i ve skutečnosti.. a přišla mi hodně snaživá, ale s tím pomelem a tak, no tak fakt měli pravdu, že ti výrobci do toho nacpou skutečně všechno možný, když už si člověk myslí, že kupuje zdravou věc, tak může být hodně překvepenej ;)...

jenom taková historka, když jsem před asi pěti lety měla takový období, že jsem zkoušela vegetariánství, tak jsem si v krámě koupila tvarohovou pomazánku a rohlík, složení jsem nezkoumala a když jsem to začala jíst, tak to bylo neuvěřitelně mastný a takový jako divný, tak kouknu na složení a v té "tvarohové" pomazánce byla přidaná vepřová želatina! huh... letělo to dokoše ihned...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    No, ryli do ní hodně. A ona ani nehnula brvou, hodňounky se usmívala, i když jí to určitě jedno nebylo. Nj, ono je to hodně divadýlko pro diváka, abychom se na to dívali, jak toho nebohýho tlouštíka budou trápit... kdyby byli hodní, tak by tam nebylo to drama, nebylo by to tak zajímavý.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ARGANNAH: Teď na to koukám, a ten začátek s tím stolem měla být právě zkouška, jestli to psychicky ustojí, nebo jestli se jim tam zhroutí a půjdou natáčet o dům dál, takže mi to náhodou přijde jako dobrý způsob.
    Jestli to není jen divadýlko, tak se mi naopak líbí, že s těma lidma hodně mluví a ty, co by to psychicky nezvládali prostě nevezmou..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: taky si myslím, že to tak nějak bude.
    Podobné jako když se majitelé špinavé restaurace s kuchyní plnou plísně, bordelu, zbytků a brouků přihlásí do Polreichova pořadu. Taky se člověk divý, že jsou ochotni ten chlív ukazovat, když chtějí lákat hosty.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: to si nemyslím, když do toho jdou tak z určitého zoufalství a zároveň víry ve změnu a neuvědomujou si, co to bude v důsledku všechno znamenat, což je spíš z nezkušenosti/ třeba i hlouposti, moc bych se nedivila, kdyby toho někteří nakonec litovali bez ohledu na výsledek...
    TYET
    TYET --- ---
    WERKA: samozřejmě, je to otázka pohledu, uznávám; mně na tom nic hroznýho nepřišlo, vždyť ona sama na to řekla, že teď alespoň nemusí nic předstírat, to je jednoznačně pozitivní
    WERKA
    WERKA --- ---
    TYET: Mně teda přišlo poměrně hnusný to, když sezvali lidi z baráku, aby se přišli dodívat na její "stůl hrůzy". Pro uzavřeného člověka (ona sama o sobě říkala, že si kolem sebe vytvořila jakousi "bublinu") to rozhodně nemůže být příjemné, ale spíš zraňující.
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: dobře, už mlčím, nerozumím tomu..ale tý ženský prostě fandím, amen :)
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: aha, rozumím, no tak se na to podívej! :) já nejsem žádnej psycholog ani znalec lidí, ale ona se mi nezdála agresivní ani skrytě
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A deprese prostě je dovnitř obrácená agrese. A bez toho, aby se to člověk naučil zpracovávat jinak (a většinou s velmi otravnou fází agrese vůči okolí) není naděje na trvalé zlepšení.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYET: no já nevím, ale spousta těch navenek milých osob je pasivně agresivních. Což jaksi mě vadí vlastně víc, než řekněme projevená agrese. (tedy poslat někoho do háje rovnou, ne ho zbít).

Ale jak říkám - neviděla jsem to a nemám to v plánu, takže tu jen tak teoretizuju, protože mi koncepce Argannah tak nějak sedí do mého vidění světa.
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: milý člověk je pro mě laskavý, velkorysý, shovívavý a nekonfliktní a alespoň zčásti na mě tahle ženská tak působila, zároveň byla určitě hodně smutná
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: to je těžký tohle posoudit z nějakýho videa, kdybych byla já na jejím místě, vůbec bych netušila, proč bych měla bejt nasraná, z mýho hlediska se k ní chovali úplně normálně, trochu ji zlobili, ale ne zlomyslně, bylo to v legraci, takže bys třeba o mně potom řekla, že polykám konflikty, což by nebyla pravda... to, že si nevěří a je hodně zatažená a uzavřená ještě nemusí znamenat, že v sobě dusí nějakou zášť, spíš nemá ráda sama sebe, vnitřní prázdnotu sytí jídlem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYET: no pokud jsem milá, protože se chci zavděčit a vnitřně se tím užírám, neumím řešit konflikty a pak to zajídám, tak je sice fajn, že usmívám se na lidi, jejichž chování mě zraňuje, ale tenhle vzorec dost dotyčnému škodí.

Asi se míjíme v tom, co chápeme pod pojmem milá - ale pro mě to je laskavý člověk, který to nemá jen v úsměvu na tváři a polykání konflitků.
    TYET
    TYET --- ---
    ZUZKAOU: když je někdo nešťastnej a osamělej, neznamená to přece ještě, že musí bejt nasrávací a nepříjemnej, já neříkám, že je to spokojená ženská, říkám, že na mě působila tak, že je milá, nevidím v tom rozpor
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYET: čímž se dotáváme k oblíbené otázce, jestli se do takové obezity, v tak mladém věku dá dostat bez závažných ran v psychice.

Neviděla jsem to a nějak mě to ani neláká, takže se do debaty nezapojím, ale prostě nevěřím, že pokud by yba autenticky milá, nevzrušivá a spokojená, tak prostě zůstane v nějaké nadváze a nebo v prvním pásmu obezity.
    TYET
    TYET --- ---
    ARGANNAH: tak jsem byla zvědavá, kde na ni byli hnusní a nic takovýho jsem nezaznamenala, vždyť byli všichni tři fajn! Ona to zvládla a doufejme, že vydrží, vypadá jako milá ženská, co si nebere všechno osobně a má smysl pro humor, líbila se mi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: on jí hlavně to místo pasu nemohl najít. Je to nějak definované, ale blbě se to hledá, když to je skryto tukem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Když já třeba mám nejužší místo někde pod prsama, kde se mi neukládá skoro žádný tuk. To bych mohla mít i panděro jak letitý pivař a pořád bych byla pod nebezpečnou hranicí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam