• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: ááá to bych se styděla dát do košíku :))) Chudáci hosti. :)))

Do Penny občas zajdu, je nejblíž, pro mlíko a jogurt. Ale musím říci, že kdyby to byl jediný obchod v mém dosahu, což třeba pro staré lidi může být, bylo by to s jídlem hodně složitý.

Mě zase obchodnické strategie uchránily od požírání čokoládových vajíček a zajíčků. Šla jsem na nákup v sobotu s vizí, že vezmu i velikonoční pamlsky na výzdobu stolu. Tak nic, už bylo všechno stažené z prodeje, čokoláda ve staniolu žádná, ani zajíc, ani beránek, ani vajíčko. Co s tím asi dělají? Prodají to za rok?
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Stavovali jsme se po cestě na chatu v Penny...takže takové ty pomazánkosaláty na jednohubky, ty se mi zvlášť vryly do paměti. Hermelínová, sýrová, lososová...mají úžasné složení :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: A cos jim koupila? :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Přiznám se, že jsem na svátky nakupovala taky pro návštěvy. Úplně se mi příčilo do košíku některé zboží dát! :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: přesně tak :))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELIZHANNAH: že by jim jako do košíčku kydla salát a kolečko salámu, jo? :-D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: třeba nakupovala pro koledníky, který nemá zrovna v lásce ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Samozřejmě, ještě je tu varianta, že nakupovala pohoštění pro dvacet přátel, možná jí teda křivdím a sama je živa o grepech a lbové šunce. :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOCHANSKA_CH: já před ní stála u uzenin -veliký kelímek pochoutkového salátu a třicet deka herkulesa. Ve vozíku měla všeliké sladké pečivo, nějaké sladké pití a rohlíky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: to jsme na tom stejně :(

JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Hádám, že nezbytné brambůrky, krekry, křupky a jiné extrudované sráky uměle ochucené na slaninku, sýr, uzené a jiné hrůzy. Pak ještě ledasjaké sladké mlsání pro "děti". To teda vždycky fascinuje mě, když vidím tlustou rodinu. Vozík narvaný, ale ovoce a zelenina nikde. Z mléčných věcí smetana do kávy a kostíci. Prostě věci, které nekupuji, nejím a tlustá stejně furt jsem :-/
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MADIETTA: A co teda nakupovala?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska jsem v Bille viděla slečnu, tak 25 let a hádám dobře 150 kilo (vypadala velmi podobně jako ta 170 kilová paní z televize). A co měla ve vozíčku a co nakupovala v uzeninách, nad tím se mi protáčely panenky. Takhle jsem nejedla NIKDY v životě. Já vím, že běžný člověk nemusí mít zmáknutý dietní jídelníček, ale takové obecné povědomí, co je zdravé a co sajrajt, máme snad všichni, ne? :-(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: Žádný chutě nejsou, v tom je právě to kouzlo. Všem Pannám, Bejkům a Střelcům přece chutná to samý. To mám promyšlený, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: Ale zase nemůžeš změnit klíčovou vlastnost podle chuti na specifický oběd.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: Já podle astrologického znamení. To je mnohem spolehlivější.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: Tak hodně trvalých úspěchů:) Já zatím jedu stejným tempem jako minule, takže doufám, že to skončí na max těch osmnácti a pořád se kochám nadějí, že i méně by to mohlo býti. Mno...:))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MALKE: to bude dobrý,já nabrala 30 kg, rok to bude v květnu a už mi chybí v současný době do předporodní váhy 8-9 kg.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: Jj, poctivě obhlédám své natékající prsty a zvětšující se řiť. Aspoň že dítko, zdá se, se má k světu. Díky za gratulaci!:))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MALKE: ty jsi těhotá? :-o to mi nějak uniklo, gratuluju :-)
    MAR_TINA: hele už mě to nebaví právě, tak už na to nekoukám.

MANXX: hele já taky ne, k tomu ukazovat byt,mluvit o svých problémech, pak číst o sobě cancy na Internetu, ani náhodou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam