MADIETTA: Tak jako když vysadí nikotin, tak přibere každý, a v tomhle případě šlo o to, že ona přestala během natáčení JCTJ, když celkem čestně uznala, že když hlásá v televizi zdravý životní styl, měla by přestat hulit. Jenže když začala nabírat (což je normální, nějakou dobu to trvá a pak zase prý většinou automaticky sjedeš zpět na původní váhu, pokud se ti podaří jíst celou dobu pořád stejně), pustil se do ní bulvár takovým způsobem, že psala, že v tom tlaku a při svém pracovním nasazení to prostě nevydržela s nervama (což chápu, ono přestávat kouřit stačí jako stres samo o sobě, i bez těchhle vychytávek navíc).
Odhaduju, že tady půjde spíš o to, že ona (četla a vyslechla jsem s ní spoustu rozhovorů) je zjevně velmi pyšná na svou inteligenci, vzdělání, schopnosti a "odlišnost" a nebyla by to první misogynní intelektuálka, se kterou jsem se setkala - spousta z nich ohrnuje nos nad ženskými coby "slepicemi", cítí se nejlíp v mužské společnosti a v podstatě asi v hloubi duše někde tajně nepřiznaně litují, že se nenarodily jako chlap.
(Ale může to být trochu podle sebe soudím tebe, kdysi jsem takové období taky měla, naštěstí mě to pustilo. ;))