MADIETTA: Mně na to pomohlo zhubnout podruhé po dítěti, hned jsem byla veselejší. Počítám, že potřetí (tedy po druhém dítěti) si budu připadat jako Tereza Maxová.
Ale vážně: já mám takovou divně stavěnou postavu, takže jsem nikdy neměla štíhlý pas, byla vlastníkem dosti ukázkových nohou, a prsou, která šla přede mnou několik kilometrů. Mému muži se to patrně líbí, ale nebudeme si nic namlouvat, nejvíc ze všeho připomínám mrkev.
No a jak jsem po dítku přibrala, tak jsem si prohlížela dva roky staré fotky a furt jsem si říkala, že to vlastně nevypadá tak blbě, že jsem vlastně, kurvadrát, s pětašedesáti kily byla štíhlá. Když jsem se pak dostala na sedmdesát, nějak automaticky se to dostalo na to, že i když nemám ideální postavu, NEJSEM tlustá - nejsem hubená, ale nejsem tlustá. "Záchvaty" jsem měla pořád, ale dost na to pomáhají dobré fotky (přikládej k varovnému příkladu) a velikostní značení. Kdo se vejde do velikosti 40, nemůže být kyselý! Od profesora Róna z Bubenče NEMŮŽOU být kyselé!;)
Opakuj si a vyčkej, IMO je to taky ještě brzo (navíc - neříkalas, žes měla pocit, že jsi tlustá, i v době, kdys měla dvaapadesát kilo i s postelí a klíčema?)...