• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAJITA: a tož to by snad uznal i Havlíček a spol., že na pitevně nelze vytáhnout sendvič nebo krabičku se salátem a drobit si do mrtvoly.
    MANXX: no, záleží, jak definuješ normálnost:D Mimochodem, já mám o číslo menší hadry a zatím jsem přibrala asi tři kila. Tvaroh, zahrada, tvaroh, kolo, tvaroh, courání po lese.
    MAR_TINA: muhehe. Yntelygentní knihu o dietách nemám, ale někde se nám válí nějaký ty příručky typu Jak se stát jásavým blbem v sedmi snadných lekcích.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MAR_TINA: Nene, nic takového, jsou to lepší humory než co jiného :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MANXX:
    MEANDER: co tahkle sraz s rituálním pálením podobných návodů a knih? :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: a jinak teda nevím, proč jsem teď na pranýři, abych řekla pravdu...
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MANXX: Tys neviděla tu snůšku blábolů, co mám doma, kde se píše o tom, že řepová šťáva vyčistí lymfu a odplaví všechny viry a toxiny, které dělají rakovinu, že ne? :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANXX: jím míň a jím strašně pravidelně a nedopuju se po nocích cukrem. Více spím a pohybuju se. Zní to jednoduše, ale nebylo to tak úplně snadný.

JAJITA: s čímže? :-D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JAJITA:
    "Dieta? Já vím...."
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: Hlavně bych nerada, abys to brala nějak negativně, akorát, že si na tebe vzpomenu tak 4x do týdne, hlavně s tím buíčkem ;-)
    :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MANXX: Akorát neuvedla ty litry chlastu :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: mě na tu dělenou stravu dovedla tvoje odpověď, že si klidně dáš zvlášť přílohu mimo 3 hlavní jídla :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: Mno, o té energii jsem přesvědčená, že jí máš víc...
    A vzhledem k tomu že, že už asi všichni (i já!) víme, koho máš doma za muža, tak si myslím, že je rád za babu s elánem a energií víc, než za nervní kozu s dokonalými mírami ;-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAJITA: nejím dělenou stravu... vlastně jím úplně normálně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: Jenže ty s tou štítnou žlázou jsi jiný případ než obyčejný hubnoucí, který na takové věci, jako co bude za deset let a na svoje zdraví, moc nemyslí. Maximálně že si řekne "zhubnu a tím se všechny moje zdravotní problémy vyřeší".
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Heh, já bych mohla asi spolupracovat s těmi z JTCJ, teoreticky ovčem :-)
    Já moc dobře vím, co měla, abych...
    O to víc vím, co bych neměla, abych...
    :DD
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: Ale musíš říct, že v současném stavu mám energii, ale zatím asi nehubnu. Hodně se hýbu a uvidím, ale musím říci, že 1800 kCal denně (tři vyvážená jídla a malé svačiny) a sport takovéto kýžené hubnutí 0,5-1kg týdně nezaručí.

Ona to nebude sranda nějak vymyslet a provést, jak ten tuk spálit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: to byl lékař číslo před tím :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: možná to pleteš se mnou, přílohya jiné sacharidy sem nejedla, několik let, jen vločky ráno. ALe nejde to.

A zjistila jsem, že mě přílohy zas tak nebaví, když je musím. Stačilo by mi to tak 3x týdně. Včera jsme byli na obědě a prostě jsem si k panence dala fazolky, byly lákavější než brambory. A oboje bych fakt nesnědla.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: Ehmmm, ani nevíš, jakou svorku jsem si muselá dávat na hubu, o prstech nemluvě, když jsem četle TO TVOJE o tom, jak jsi musela přidat přílohy, jak jsi byla bez energie... :-(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: a teda co si tak pamatuju, tak si už před tou výbornou lékařskou radou měla maso, zeleninu a minimum ostatního, ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: imho když už Mudr, tak nějakému sportovnímu, který má jaksi přímou vazbu od svých klientů, co jeho pokusy dělají s jejich výkoností. Protože pak máš zase milion výživových poradců s rekvalifikací a ty ti poradí vyčistit střeva.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: Asi tady jsi psala, že nejíš přílohy... Myslíš, že to několik let?
    Ty víš, jak moc ti fandím v tom hubnutí, ale to bylo první, čeho jsem si všimla, že jíš všechno, akorát bez příloh. Pokud je to ta ona dělená strava a vyhovuje ti a hubneš, už ani nepípnu ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: zkusila bych nastavit stravu na 3 větší jídla denně, které den pokryjí rovnoměrně. Tj. snídaně doma, oběd v povinné pauze, večeře doma. Jestli mezitím občas sníš svačinu (jablko, tyčinka, jogurt) je jedno, prostě lehce ubereš ten den na večeři.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam