• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUORRA: aha - a to že máš radost, jak pěkně nejíš a vážíš se druhý den, to ti přijde jako že se ti PPP znova nerozjíždí? A navíc se tím jít chlubit či prudit do auditka o obezitě (sic). Zejména když máš zkušenost, jak dlouho si dokážeš říkat, že je všechno v pořádku a přitom jedeš dolů do propasti?

A podle toho co tu píšeš jsi normálně - tedy bez patologie - tedy tak aby si svému tělu dodávala všechno co potřebuje jedla kdoví kdy, jestli vůbec.

NEchci to rozjet v další flame Quorra si ubližuje, ale všem vysvětlí, že to jinak nejde, proto to tento post považuj za řečnickou otázku.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CORIOLANUS: Tak já už jsem nechtěla jíst ve 12 v noci těsně před spaním, to mi nepřišlo zdravý. A v práci jsem od 6, ale musím tam být už cca v půl a něco trvá taky cesta, no. Na záchodě si müsli tyčinku sníst můžu, ale přišlo mi, že jíst na záchodě...no...chápeš, že to není zrovna příklad zdravého jezení.

ZUZKAOU: Nemám PPP, jím normálně. Co je v hlavě, je druhá věc, bohužel když člověk trpěl PPP v minulosti, nedá se toho dle mého názoru jen tak zbavit, možná vůbec. To si uvědomuju.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUORRA: Aha - a co to s tím má společného? PPP fakt není odvislá od aktuální hmotnosti, že...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA: vymluvy :) v praci ses 6 hodin, neni problem si pred tim nebo po tom neco dat.. nebo cestou v praci na zachod si snist aspon musli tycinku.. taky jsem driv mela tisice duvodu proc nemuzu jist á 3 hodiny.. nemam hlad, mam moc prace kolem skoly, pak kolem ditete etc. pak mi doslo ze ten "problem" je v hlave..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    NIGHTFURY: Hele já v práci stejně jíst nemůžu a od těch půl páté do pěti, kdy jsem odcházela do práce už jsem hlad neměla. A pohyb, toho jsem v práci měla víc než dost + jsem samozřejmě ten den cvičila ;).

MADIETTA: Budu si s ním muset vážně promluvit :D.

ZUZKAOU: Jelikož vážím asi 75 kilo, tak spíš ne ;).

CORIOLANUS: Nj, ale to bohužel kvůli práci nemohu moc ovlivnit, to, že si rozhazuju metabolismus. Asi jsem se měla najíst až později, v těch pět, ale já už jsem měla hrozný hlad.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: no co no, tělo se leklo, že už mu nikdy nedáš najíst, a hystericky se drží toho, co už má :-D
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    QUORRA: nic zvlastniho na tom neni.. to ze telo na jeden den vyhladovis neznamena, ze si zacne okamzite spalovat tuky, aby vydrzelo.. spis si tim nerozume rozhazujes metabolismus..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    QUORRA: "Měla jsem radost, jak jsem vydržela nejíst"? Vážně? A o tom, že nejlíp shodíš pravidelnou vyváženou stravou (v kombinaci s pohybem), jsi už slyšela? Hladovění je zatraceně kontraproduktivní..
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    To je vám zvláštní. Jak je možné, když jsem včera naposledy jedla v půl páté, pak jsem šla do práce, kde jsem byla cca od 6 do 12 a celou dobu jsem stála nebo někde pobíhala, tak když jsem se vážila před odchodem do práce v oblečení, měla jsem stejně kg jako druhý den ráno bez oblečení? Měla jsem radost, jak jsem vydržela nejíst a tak a myslela jsem si, že ráno váha ukáže nějaké příznivé číslo, ale tohle mě docela vyšokovalo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENTIANA: nevšimla jsem si, že by z těch abstraktů vyplývalo, že obezita není nemoc a že se nepozná podle BMI.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    GENTIANA: Tak pak nezapomeň říct provozní, ať to odepíše ze stavu, jinak jim to bude chybět v inventuře a těch 3,50 budou chtít po tobě :-D
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    KOCHANSKA_CH: Můj objem už začínal nabírat katastrofických rozměrů, a do ničeho jsem se nevešla.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JUPIII: No to je pěkné!
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    GENTIANA: hubnu! Na váhu ani tak ne, ale ubrala jsem snad 15 cm v pase
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Jo, a jak tu měl kdosi hysterický záchvat, že obezita je nemoc, protože je to tak v návodu k lidem/učili je to na přednáškách/protožeproto, a pozná se to hlavně podle BMI a tovípřecekaždý a kdo nesouhlasí, je ublížený blb, tak...
    http://www.jabfm.org/content/25/4/422 a http://www.cmaj.ca/content/183/14/E1059
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ARGANNAH: no, tak to kuchyňský komando u nás na hotelu dělá tiramisu z pomazánkovýho másla a je to docela v pohodě, i když bych tomu říkala nepečený tvarohový dort, s tiramisu to nemá vůbec nic společného. Akorát až já budu náčelníkem, tak jim vyhodím z okna ty toppingy ve flaškách, v makru k mání asi za 3.50 za litr a chuť podle toho. Tím se zkazí všecko.
    JUPIII: no a já mám recept na tiramisu z jiné hospody (tucet vajec atd.) a místo mascarpone dávám tvaroh. Je to dobrý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: ne, tam nejsou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUPIII: já nepsala, že tiramisu z pomazánkového másla je dobrý.
    Moje zkušenost je, že je to dobrý na kvalitním pečivu se zeleninou k tomu :D

A že by to asi mohlo jít, to jo. Ale zkoušet to nebudu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: v lučině a žervé by žádný škroby bejt neměly. Rozhodně ne v těch dobrejch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam