• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    QUORRA: Jestli se Ti zlepšuje postava, přibývají svaly a váha stojí, znamená to, že objem těla ubývá, svaly jsou hutnější než tuk :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALIBAN: Jsi chytrej jak rádio. Sorry, ale chlap, který je špekatý, zhubne 12 kilo za rok pohybem a drobnou úpravou jak nic. Z toho, co píšeš tomu moc nerozumíš.

Já se hýbu dost a jím správně. To ti jako informace musí stačit. Jinak to přibrání po dostatku stravy a pohybu je u mě 2 kila celkem, to je spíš blbý pocit než tragédie.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    QUORRA: tak to bych mu asi dala tečku do ksichtu a odešla středem.... proč být s někým, koho nepřitahuješ, a kdo ti vědomě ubližuje? Neztrácej čas s člověkem, se kterým stejně nezůstaneš napořád.... jak to popisuješ, stejně to nemůže vydržet....
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: Hodně to bolí většinou jen druhej den po přechodu do dalšího levelu, pak už si tělo zvykne. Výsledek je vidět - mám svaly na rukou, na břiše, zadek se posunul z úrovně kolen trochu víc nahoru...ale váha dolů nejde.
    KOCHANSKA_CH: :D
    ARCHIMEDES: Uvítám tvoje tipy "jak se mít ráda" ;).
    SAT_ANN: Tvůj muž je poklad ;).
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    QUORRA: jsi krásná ženská, myslím že slintajících chlapů ještě potkáš až z toho nebudeš ráda :-D

na toho debila se fakt vykašli!

Já více-méně ze stresu a nepravidelnýho jídla přibala asi šest kilo, což je při výšce 160 cm fakt tragický, a můj muž pořád říká že mi to sluší, ať se nestresuju, že se to zase srovná... což hodně oceňuju

ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MAR_TINA, QUORRA: : Když se má holka ráda, vliv váhy a jiných detailů vzhledu jako zázrakem mizí a holka jde najednou na dračku :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    QUORRA: Jasně jdi na něj s krumpáčem, dostaneš ho do stresu a zafungije toto: :-D
    Stresovaní muži upřednostňují boubelky – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/275552-stresovani-muzi-uprednostnuji-boubelky.html
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    QUORRA: Když jsi to z něj tahala a předpokládám, že jsi se mu taky předtím několikrát zmínila o tom, jak přibíráš, když se o tom zmiňuješ všude, tak se nediv, že vytáhl první důvod, který věděl, že přijmeš. Kdoví, co za tím je.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    QUORRA:hmm.. myslim si, ze pro tebe v tomhle levelu by byl lepsi nejakej dlouhobejsi sport, aspon hodinu trvajici.. tenhle pulhodinovej kotel je lepsi nez dratem do oka, nicmene ti bude chtit delat dost dlouho nez budou videt nejaky vysledky. Ty potrebujes vydavat dlouhou dobu energii a ne se za pul hodiny znicit do bezvedomi... krom toho jestli to delas poradne, tak se asi druhej den moc nemuzes hejbat ne?

MAR_TINA: ja myslim, ze u par lidi je to proste dany metabolismem... nicmene to procento je strasne maly... u vetsiny lidi je tozpusobeny narazovym pohybem, nic jako kazdej druhej den hodinu a pul sportu.. a stejne tak narazovym jidlem, telo vubec nevi kdy dostane dalsi porci a ceho... klasicky lidi jedi malo, sestrkrat denne, dva dny v tejdnu a zbytek dnu klasika narazovej se nafutrujou necim...

jinak sem chytrej jak radio, protoze sem za posledni rok zhubnul asi 12kilo vahy ale opravdu hodne vizualne, zmenil sem hodne tuku ve svaly a stravu jsem temer nezmenil, jen jsem hral 3x tejdne beach.. ted ho hraju tejdne 5x a z toho dvakrat treba pet hodin.. a hubnuti se zastavilo, ale taky zeru jak nezjednanej, abych na to mel energii... zacit jist tak jak mam 6x denne a tak, tak se asi ztratim pred ocima :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MAR_TINA: Jo, to jsem tušila :). Jinak děkuju všem za případné půjčení nástrojů :D.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: Jsi na dobrý cestě (viz ten krumpáč) ;)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MAR_TINA: Máš pravdu, možná to v tom je. Ovšem nevím, jak se to naučit, nejradši bych něco, co můžu zvládnout sama a nemusím chodit za žádnými odborníky, teď jsem chodila k psychiatrovi asi půl roku kvůli jiným věcem a mám toho už plný zuby.

TINA_SALO: Viz níž, vytáhla jsem to z něj.

AKARA: Mám 178 cm/76 kg, jen pro upřesnění. No možná by někdo měl s chlapcem promluvit tím krumpáčem, nevím :).
    AKARA
    AKARA --- ---
    QUORRA:
    Člověče, takoví určitě existujou. Když se rozhlídnu po lidech kolem sebe tak určitě existovat musí.
    A pokud při 172 cm vážíš 76 tak se nemůžeš nikomu eklovat - grrrrr.
    To je jen trocha špíčků, ale nic tragického. Kdybys vážila metrák tak to možná za úvahu o tom, že jde o nehezkou tloušťku stojí, ale takhle?
    To by chtělo s chlapcem vážnější rozhovor.

PS: při 162 cm vážím 63 kg, vypadám jak zvířátko z kaštanu .... no a v zrcadle si pro jistotu koukám do očí... ale nepřijde mi, že by se mně někdo ekloval. Přitom jsme na tom poměrově výška x váha podobně.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MAR_TINA: já jsem při stěhování nechala váhu u popelnic.... a pomohlo to docela hodně :-D

QUORRA: A řekl on ti to někdy do ksichtu "přibrala jsi, nechci s tebou spát?"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: Podle fotek vypadáš každopádně dobře.

Možná nad tebou muži neslintají, protože se nemáš ráda. Nade mnou taky nikdo neslintal. To jsem byla 60 kilová, sotva dospělá, s ksichtíkem lolitky a velmi náruživá. Dneska z toho asi neplatí nic a slintají? Ano, slintají. Je to o sebepřijetí.

KALIBAN: Nevím, jak to funguje, ale stává se to. Docela bych potřebovala pochopit jak a proč.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    TESSS: Ne, neřekl mi to. Ale všimla jsem si, že se začal sexu se mnou vyhýbat, nejdřív jsem myslela, že je třeba unavenej z práce, ale trvalo to nějakou dobu, ačkoliv jsem se pokoušela ho svádět a vůbec (bože, to je trapný se s tím tady svěřovat)...a nic...tak jsem s ním na to zavedla řeč a postupně jsem z něj vytáhla, že ho prostě moje tělo nepřitahuje, no.
    TESSS
    TESSS --- ---
    QUORRA: ja furt nechapu, to ti rekl do oci? Nechci s tebou spat, protoze jsi ztoulstla 4 kila a ted se mi hnusis?

Tohle slyset, tak se slozim, to teda klobouk dolu, jsi silna osobnost, ze to ustojis
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUORRA: mám dvě lopaty, dva rýče, a dokonce i krumpáč, půjčím, chceš? :-)

srsly, rozumných chlapů je na trhu spousta. Akorát že někdy z ženské vyzařuje něco, co přitahuje furt jeden a ten sám typ prevíta, takže má pak pocit, že žádnej jinej neexistuje. A právě s tím může psycholog pomoct.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MEANDER: Ženskou nechci.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    QUORRA: Tak si najdi ženskou. Problem solved.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam