• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SAT_ANN:
    Jo přesně tak.

Mně se tuk ukládá na břiše, takže na sobě poznám i půl kila navrch, můj drahý si všimne cca tak toho dvoukilového výkyvu (opticky i pohmatem) V době kdy jsme se poznali jsme měla o deset kilo míň a podstatně bělejší vlasy (nějak mi zežloutly) taky se mu to líbí míň, ale neodtahuje se. Když se totiž zhasne a přitiskne se k němu pod peřinou ženské tělo, tak je to po chvilce úplně jedno.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SAT_ANN: Ono to vypadá, že je toho málo, ale ve skutečnosti toho zas tak málo není.
    MALKE: :) Díky. Trochu optimismu jsem potřebovala.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    QUORRA: bych chcípla hlady
    MALKE
    MALKE --- ---
    QUORRA: Školy nemám, ale muži bývají se svými partnerkami proto, že se jim partnerky líbí (tedy aspoň prvních několik let). Jistě, existují jiné dobré důvody, proč s nimi zůstávat, protože pouze krásnou, avšak nepoužitelnou, je lépe osouložit a nechat být, ale vposledku jsou to hormony, co rozhoduje. Nikdo s nikým nežije jenom proto, že ten druhý hraje báječně na klavír. (Jakkoliv precizní přednes Mozarta může být plus.)

Pokud ti tvůj partner tvrdí, že se mu nelíbíš, je něco v nepořádku. Pokud má problém s tebou spávat, protože jsi ztloustla o čtyři kila, tak je - v mém světě - nutno řešit, co je v nepořádku s tím vztahem, nikoliv s tělem...

A mimochodem, to, co zmínila Martina, je otřepaná, avšak svatá pravda. Měj se ráda a budeš se líbit. Když mi bylo dvacet, byla jsem zamindrákovaná pseudointelektuálka, po které neštěkl ani pes. Teď jsem stále pseudointelektuálka, je mi dvaatřicet, mám vrásky, minimálně deset kilo nadváhy, a navíc daleko před sebou valím devítiměsíční břicho, takže jsem zcela evidentně nepoužitelná k čemukoliv. A víš co? Lidi mi říkají, že jsem krásná. Dokonce i ti, co jim z toho neplyne žádný osobní prospěch:c))
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: No co se týče mýho jídla, tak jím ráno cca v 8 jogurt s nějakým zrním, pak v 9 cvičím, pak si vezmu něco malýho, nejvíc sním potom na oběd (většinou něco uvařím nebo aspoň udělám polívku - takže buď jídlo a kus ovoce nebo třeba polívka s kouskem pečiva, jogurt a kus ovoce) , pak si dám něco před prací cca v 5 (třeba chleba s něčím, cottage, ovoce, jogurt, polívka...atd) a pak v práci třeba banán kolem 21h. Spát jdu cca o půlnoci. Jo a něky cvičím místo ráno odpoledne cca ve 2. Takže to jen tak orientačně.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KALIBAN: coz byl mimochodem presne muj pripad driv
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAR_TINA: spis ne, jen kolem sebe mam desitky lidi, ktery tohle resej a kdyz se v tom zacnu stourat, zjistim ze jejich predstava o "cvicim a jim zdrave" je , ze dvakrat tejdne chodej na pul hodiny behat a v ty dny jedi 5x denne... ostatni dny nesnidaj, objedvaj ve fast foodu a nejvetsi jidlo maj v deset vecer.

jinak sem reagoval na quoru, ne na tebe, takze te znat nepotrebuju ne?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: Jenže já mám pocit že se nezlepšuje. Respektive objevily se svaly, ale přijde mi, že kolem nich narostl tuk, takže celkovej objem je jakoby větší.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALIBAN: hele neznáš mě. Přišel si sem novej a pindáš.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    QUORRA: Začátek je přestat se pořád sebe ptát "Co tomu řeknou lidi?" "Co tomu řekne On?" a začít si dělat radost.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ARCHIMEDES: haha, tak třeba má chlapec strach, aby ona neměla nakonec větší svaly a lepší fyzičku než on :-D nedivila bych se....

já docela makám ve fitku, taky mám docela svaly - a už jsem zaslechla názory od kluků, že "to je moc, holka nemá bejt namakaná"....
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    QUORRA: ja bych se na vahu vykaslal bejt tebou... pokud resis sex s pritelem tak ten fakt nevi jestli mas 60nebo 70kg, ten kouka jak vypadas.. a jestli se ti postava zlepsuje, tak v tom to nebude ne?

MAR_TINA: ocividne zensky fungujou nejak jinak, jestli z totalne bezpohybovyho cloveka co jedl co chtel, zmenis stav na cviceni a nejidlo a porad pribiras.. tak tomu proste nerozumim no.. :( asi to bude psychosomaticky a nemas porad cucet na vahu :-P
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ARCHIMEDES: Nó, ale že by takhle rychle rostly svaly?
    NYX: No tak mám ráda zmrzlinu. Vodovou. No. Myslíš, že ty 4 kila jsem přibrala z tý jedný vaničky zmrzliny, co jsem za poslední týden měla?
    NYX
    NYX --- ---
    clovek vedle v klubu precte [ QUORRA @ Potraviny - kvalita, srovnání, zkušenosti ] , pak prijde sem a jen krouti hlavou :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    QUORRA: Jestli se Ti zlepšuje postava, přibývají svaly a váha stojí, znamená to, že objem těla ubývá, svaly jsou hutnější než tuk :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALIBAN: Jsi chytrej jak rádio. Sorry, ale chlap, který je špekatý, zhubne 12 kilo za rok pohybem a drobnou úpravou jak nic. Z toho, co píšeš tomu moc nerozumíš.

Já se hýbu dost a jím správně. To ti jako informace musí stačit. Jinak to přibrání po dostatku stravy a pohybu je u mě 2 kila celkem, to je spíš blbý pocit než tragédie.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    QUORRA: tak to bych mu asi dala tečku do ksichtu a odešla středem.... proč být s někým, koho nepřitahuješ, a kdo ti vědomě ubližuje? Neztrácej čas s člověkem, se kterým stejně nezůstaneš napořád.... jak to popisuješ, stejně to nemůže vydržet....
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: Hodně to bolí většinou jen druhej den po přechodu do dalšího levelu, pak už si tělo zvykne. Výsledek je vidět - mám svaly na rukou, na břiše, zadek se posunul z úrovně kolen trochu víc nahoru...ale váha dolů nejde.
    KOCHANSKA_CH: :D
    ARCHIMEDES: Uvítám tvoje tipy "jak se mít ráda" ;).
    SAT_ANN: Tvůj muž je poklad ;).
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    QUORRA: jsi krásná ženská, myslím že slintajících chlapů ještě potkáš až z toho nebudeš ráda :-D

na toho debila se fakt vykašli!

Já více-méně ze stresu a nepravidelnýho jídla přibala asi šest kilo, což je při výšce 160 cm fakt tragický, a můj muž pořád říká že mi to sluší, ať se nestresuju, že se to zase srovná... což hodně oceňuju

ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MAR_TINA, QUORRA: : Když se má holka ráda, vliv váhy a jiných detailů vzhledu jako zázrakem mizí a holka jde najednou na dračku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam