QUORRA: Školy nemám, ale muži bývají se svými partnerkami proto, že se jim partnerky líbí (tedy aspoň prvních několik let). Jistě, existují jiné dobré důvody, proč s nimi zůstávat, protože pouze krásnou, avšak nepoužitelnou, je lépe osouložit a nechat být, ale vposledku jsou to hormony, co rozhoduje. Nikdo s nikým nežije jenom proto, že ten druhý hraje báječně na klavír. (Jakkoliv precizní přednes Mozarta může být plus.)
Pokud ti tvůj partner tvrdí, že se mu nelíbíš, je něco v nepořádku. Pokud má problém s tebou spávat, protože jsi ztloustla o čtyři kila, tak je - v mém světě - nutno řešit, co je v nepořádku s tím vztahem, nikoliv s tělem...
A mimochodem, to, co zmínila Martina, je otřepaná, avšak svatá pravda. Měj se ráda a budeš se líbit. Když mi bylo dvacet, byla jsem zamindrákovaná pseudointelektuálka, po které neštěkl ani pes. Teď jsem stále pseudointelektuálka, je mi dvaatřicet, mám vrásky, minimálně deset kilo nadváhy, a navíc daleko před sebou valím devítiměsíční břicho, takže jsem zcela evidentně nepoužitelná k čemukoliv. A víš co? Lidi mi říkají, že jsem krásná. Dokonce i ti, co jim z toho neplyne žádný osobní prospěch:c))