• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TYET
    TYET --- ---
    QUORRA: jak to tady čtu, jak mi to přijde hrozně smutný, že se musíš trápit takovýma věcma, je hrozně těžký si uvědomit, že naše štěstí nijak nesouvisí s ostatníma lidma, já to taky vždycky nedokážu, ale aspoň se o to snažím a uvědomuju si to, moc ti držím palce, abys našla vyrovnanost, klid a spokojenost a hlavně lásku k sobě samý; ten tvůj chlap je k ničemu
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    když se tu mluví o tom sportu, aktivity jako běhání, bruslení a podobně mně šíleně nebaví. Tudíž věc co mně nebaví nebudu nikdy dělat dlouhodobě.

Ale baví mně skupinový aktivity, kde mi někdo říká co mám dělat.
    Kdysi jsem chodila na aqua aerobik do ymcy, kde předcvičovala jedna žencká co dělala taky spinning, takže to byla fakt makačka, a chodilo nás tam asi jen pět, zbytek to nedával. Ale ta už tam není, a za hodinu u ní se platí 150 (což fakt nedám)

tudíž, bych potřebovala nějaký OSOBNÍ doporučení, na skupinovou aktivitu, v Praze...
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    AIJA: Jo, a co jí on, to nevím. Ráno pečivo s čerstvým sýrem typu žervé a něco sladkého a o víkendu k obědu to, co uvařím. To je tak všechno, co o jeho jídelníčku vím :).
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    AIJA: Nn, já se právě snažím to s lidmi v mém okolí neprobírat, proto to taky ventiluju tady na nyxu, protože vím, že je to otravné. Maximálně se občas svěřím mamce.
    MAR_TINA: Jo, ten pocit po sportu mám taky ráda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUORRA: Hele rozumím ti. třeba si teď nekupuju nic na sebe, protože si to nezasloužím a tak.
    Na druhou stranu, ten sport dost pomáhá. Já se prostě po dvouhodinách na bruslích cítím dobře, vím, že sem pro sebe něco udělala, moje nohy makaly a svaly jsou pěkně napnuté, tak se mám ráda už jen za to.
    AIJA
    AIJA --- ---
    QUORRA:
    A neřešíš to s ním nebo s lidmi kolem furt dokola? Třeba mu leze na nervy právě to, že furt fňukáš a meleš o tom stále dokola?
    Co jí on? protože to, co jíš ty, je dost špatně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUORRA: já ti naprosto rozumím. Je to celý špatně, ale rozumím ti, měla jsem/mám to taky.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ber to ve směru opačné motivace - teď půjdu a zajdu si ke kadeřníkovi, s novými vlasy mi to půjde líp ....např.
    Tvůj přístup mi připomíná oblíbenou pohrůžku mojí maminky: Nebreč nebo ti dám opravdový důvod.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SOLEI: Jenže já si myslím (já si myslím = hlava mi podvědomě říká), že si nic nezasloužím, protože selhávám v tom hubnutí.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    QUORRA:
    já vlastně nevím jak vypadáš, ale co takhle udělat pár změn, jen tak aby ses líbila sama sobě, jasně,kila dolů jsou dlouhodobější záležitost, ale udělat si něčím radost tak abych se sama sobě líbila, to s dobrou náladou děvčeti docela pomůže a hned je nebe modřejší, tráva zelenější a úsměv milého vřelejší
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SAT_ANN:
    Jo přesně tak.

Mně se tuk ukládá na břiše, takže na sobě poznám i půl kila navrch, můj drahý si všimne cca tak toho dvoukilového výkyvu (opticky i pohmatem) V době kdy jsme se poznali jsme měla o deset kilo míň a podstatně bělejší vlasy (nějak mi zežloutly) taky se mu to líbí míň, ale neodtahuje se. Když se totiž zhasne a přitiskne se k němu pod peřinou ženské tělo, tak je to po chvilce úplně jedno.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SAT_ANN: Ono to vypadá, že je toho málo, ale ve skutečnosti toho zas tak málo není.
    MALKE: :) Díky. Trochu optimismu jsem potřebovala.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    QUORRA: bych chcípla hlady
    MALKE
    MALKE --- ---
    QUORRA: Školy nemám, ale muži bývají se svými partnerkami proto, že se jim partnerky líbí (tedy aspoň prvních několik let). Jistě, existují jiné dobré důvody, proč s nimi zůstávat, protože pouze krásnou, avšak nepoužitelnou, je lépe osouložit a nechat být, ale vposledku jsou to hormony, co rozhoduje. Nikdo s nikým nežije jenom proto, že ten druhý hraje báječně na klavír. (Jakkoliv precizní přednes Mozarta může být plus.)

Pokud ti tvůj partner tvrdí, že se mu nelíbíš, je něco v nepořádku. Pokud má problém s tebou spávat, protože jsi ztloustla o čtyři kila, tak je - v mém světě - nutno řešit, co je v nepořádku s tím vztahem, nikoliv s tělem...

A mimochodem, to, co zmínila Martina, je otřepaná, avšak svatá pravda. Měj se ráda a budeš se líbit. Když mi bylo dvacet, byla jsem zamindrákovaná pseudointelektuálka, po které neštěkl ani pes. Teď jsem stále pseudointelektuálka, je mi dvaatřicet, mám vrásky, minimálně deset kilo nadváhy, a navíc daleko před sebou valím devítiměsíční břicho, takže jsem zcela evidentně nepoužitelná k čemukoliv. A víš co? Lidi mi říkají, že jsem krásná. Dokonce i ti, co jim z toho neplyne žádný osobní prospěch:c))
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: No co se týče mýho jídla, tak jím ráno cca v 8 jogurt s nějakým zrním, pak v 9 cvičím, pak si vezmu něco malýho, nejvíc sním potom na oběd (většinou něco uvařím nebo aspoň udělám polívku - takže buď jídlo a kus ovoce nebo třeba polívka s kouskem pečiva, jogurt a kus ovoce) , pak si dám něco před prací cca v 5 (třeba chleba s něčím, cottage, ovoce, jogurt, polívka...atd) a pak v práci třeba banán kolem 21h. Spát jdu cca o půlnoci. Jo a něky cvičím místo ráno odpoledne cca ve 2. Takže to jen tak orientačně.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KALIBAN: coz byl mimochodem presne muj pripad driv
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAR_TINA: spis ne, jen kolem sebe mam desitky lidi, ktery tohle resej a kdyz se v tom zacnu stourat, zjistim ze jejich predstava o "cvicim a jim zdrave" je , ze dvakrat tejdne chodej na pul hodiny behat a v ty dny jedi 5x denne... ostatni dny nesnidaj, objedvaj ve fast foodu a nejvetsi jidlo maj v deset vecer.

jinak sem reagoval na quoru, ne na tebe, takze te znat nepotrebuju ne?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KALIBAN: Jenže já mám pocit že se nezlepšuje. Respektive objevily se svaly, ale přijde mi, že kolem nich narostl tuk, takže celkovej objem je jakoby větší.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALIBAN: hele neznáš mě. Přišel si sem novej a pindáš.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    QUORRA: Začátek je přestat se pořád sebe ptát "Co tomu řeknou lidi?" "Co tomu řekne On?" a začít si dělat radost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam