• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    JELENA
    JELENA --- ---
    JUPIII: Japonsko (ryby) a Mongolsko (maso) - evidentně moje vysněné země :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUPIII: ty Němci, co utratí nejvíc, mají samé krabičky a kelímky. Nechápu, za co dali 500$, když mají ceny podobné našim.
    Podobně Britové, jsou nejbohatší a vlastně mají horší jídlo.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/902-uzasne-fotky-toho-svet-ji zajímavé fotky. Fascinují mě baterie cocacol, piv a džusů.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ARGANNAH: No co se týče psychických chorob, tak nejsem proti žádné metodě šarlatánství, začínám se zlobit až, když začne někdo vykuřovat rakovinu kadidlem :).
    TINA_SALO: Díky :-*. Já vím, že víš. Nějak to dopadne ;).
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    ILLUZE: tak my to řešíme taky - ale to proto, že nám oběma záleží na vzhledu, tak to řešíme spolu - tak nějak obecně, abychom oba vypadali dobře.... ale nikdy by mě nenapadlo manžela urážet za to, když se v zimě "obalí" třema kilama navíc.....
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TINA_SALO: váha partnerů se probírá ve spoustě vztahů... otázkou je, jak si to kdo dané připomínky přebere...

TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    QUORRA: hele to se stává v dnešní době i mladejm chlapům, bohužel... s takovým jsem chodila.... ne že bych ho ani tak nepřitahovala já, ale prostě ho sex nebral....

SAT_ANN: neřekla bych, že to tak musí být v každém vztahu.... my s mužem máme sex například daleko lepší než na začátku..... a frekvence neklesla ani trochu.... odvolávat se na to, že "ona ta vášeň v dlouhodobým vztahu pak opadá" - mi přijde jako alibismus - podle mě by se žádná vášeň vytrácet neměla - protože to pak může člověk klidně spolubydlet s nejlepším kamarádem a rozdíl v tom nebude. Dlouhodobý vztah nebo manželství IMHO má být také o té lásce a vášni.

QUORRA: Není zač.... nevím, co bych dál řekla - a nevím jak ti pomoct.... myslím na tebe :-*
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: No vždyť jsem taky psala, že je to bez psychologa/psychiatra podstatně těžší. :)

(Super odkazy!)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: jenže nejdřív se musí PPP externalizovat a ne ji brát jako základ osobnosti (obecná fráze, nemíněná na nikoho). A to se imho dělá snáz, když vedle sebe máš někoho, kdo ti věří a pomůže ti ji odělit od "já".

http://e-psycholog.eu/pdf/kolarik.pdf
    Osm kroků externalizace v narrativní terapii u PPP
    http://www.sktlib.cz/publikace/externalizace.htm
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ale tak ono se to dá i bez cvokařů, je to podstatně těžší, ale dá se to. F. D. Krch vydal pár svépomocných příruček pro PPP, jedna z nich je pro anorektičky, a pak taky fungujou meditace, vizualizace, homeopatika a podobná alternativní podfukařina, jestli je to tvůj šálek čaje, Quoro (jsi ale medička, tak asi spíš ne). ;)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    QUORRA: Ale jo, je to tvoje věc, jen mi přijde škoda, že se hezká mladá holka tak týrá ;-)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    JAJITA: Mně to pomohlo v jednom z prolémů, který jsem řešila, ale který je vzdálený tomuhle. A teď bych zas uvítala chvíli klidu, ostatně mě stálo dost přemáhání jít tam na každé to sezení.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    QUORRA: Právě že jsem to četla. Domnívám se ale, že cílem chození tam nejsou plné zuby a potřeba si od těchsezení odpočinout, nýbrž nějaké zlepšení stavu.
    A ano, mám vlastní zkušenost.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    SADAKO: Forbidden
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    JAJITA: Jak jsem už říkala, ještě asi před dvěma měsíci jsem k jednomu (jedné) chodila, tak jsem si od toho chtěla trochu odpočinout, už jsem toho měla plné zuby.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Jak to tak čtu tady i jinde, radila bych Qouřře, ať si najde jiného, lepšího psychiatra, který by jí mohl pomoct. A myslím to vážně, bez ironie.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MEANDER:
    MEANDER: jestli máš po prvním roce vztahu stejnou frekvenci i kvalitu sexu jako v prvních měsících, tak good for you, ale moc lidí co to takhle mají neznám.
    Proto jsem (celkem logicky) usoudila, že by to v případě Quorry mohlo hrát roli...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: no ja koukam jak puk na tu jizni ameriku. A taky proc se tolik nehybou lidi ve Velke Britanii?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Proč se proboha nehýbe více jak polovina argentinských mužů? A teda Nový Téland mě taky překvapil.
    Daily chart: A map of sloth | The Economist
    http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2012/07/daily-chart-11
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MEANDER: Tak to je blbost, no. Ale to jsem neřekla.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    QUORRA: Jasně, a ti, co jsou spolu deset let, tak souloží jenom za úplňku. Ti, co jsou spolu ještě déle, už jedině v pátek třináctého, později už jenom 29. února.
    To je ale blbost.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SAT_ANN: No to jo :). Je to možný, třeba je to obecně nějaká ztáta apetitu po prvotním zamilování...jsme spolu něco přes půl roku, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam