CORNELA: Zvlášť kuchyň? Jakože diabetici nemusejí mít zvlášť kuchyň, ale kdyby se čočka neměla dávat rodičkám, tak by to bylo zapotřebí řešit novým barákem? Já fakt někdy uvažuju, jestli jsi normální.
Ale jinak je ta debata fascinující. X lidí si stěžuje na jídlo (jistěže nejenom tady), a co se dozvíme od výkvětu našeho zdravotnictví? Že se to musí vydržet, pionýři, beztoho doma žerem sračky, tak co si stěžujem. Že třeba někdo dělá blbě svoji práci (protože co si budem namlouvat - nemocnice mívají občas taky externího dodavatele jídla, a tomu se to asi vyplatí, že, ten to nedělá pro modrý voči ředitelů - a přidávám do placu svou oblíbenou historku, že v jedné nemocnici, a to není UL, stával rohlík jeden čas v nákupu SEDM KORUN, takže v penězích problém tak docela není, že), to tady vůbec nepadlo. Jasně, proč by měl někdo makat, když můžu zavolat manželovi, aby mi přinesl jogurt.
Jistě že to tak nakonec vyřeším. Jsem velká holka, neptala jsem se, co mám dělat, když mi nechutná jíst. Ale fakt mi způsob toho řešení - ať už od TINY_SALO nebo od CORNELY připadá na hlavu. Hlavně neobtěžovat placený personál svou přítomností.