• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEMENTARI: ono se to týká i hereček, ale ano, může to být ta příčina.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ANNAWA: Možná mají modelky hodně úzké pánve?
    MALKE
    MALKE --- ---
    SPOBY: máš naprostou pravdu. přesto se zkus zamyslet nad tím, co ti tu lidé říkají. osobně doufám, že potkáš pricetneho chirurga, protože ten ti řekne totéž. jako to řekl mne, když mi bylo osmnáct:-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    TRISSIE: vycházím jen z toho, co jsem viděla - že ženám po císaři se to břicho zatahovalo déle, hůř a trochu jinak, než po prirozenem porodu. já mám převis nad jizvou, dává mi to smysl. ale mělo by se to dat ve značném počtu případů dost vylepšit normálně cvičením, a určitě na to mají vliv i jiné faktory.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRISSIE: mně po císaři tedy třetím porodu, ale nedokážu rozklíčovat, zda je to věkem, počtem porodů nebo právě tím císařem.

MALKE: myslíš, že to způsobuje rozdělení břicha jizvou? Ale proč by se pak všechny modelky hnaly právě na císaře?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    SPOBY: je to stejně OT jako celá debata o liposukci v tomto klubu. Tvůj problém je možná estetický, spíše psychologický, ale s obezitou nemá vůbec co do činění a s jejím řešením už vůbec ne.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MALKE: k tomu převisu, myslíš, že to je vyloženě tím císařem?
    mně zůstal po dvojčatech, teda v kombinaci s rozestupem břišních svalů, takže plastika bude nejspíš nutná (já mám z těchhle zákroků docela strach, ale tady asi převáží zdravotní hledisko), ale přičítala jsem to tomu, že břicho bylo obří, nikoli způsobu ukončení těhotenství.
    MALKE
    MALKE --- ---
    SPOBY: jistě že je to normální. já mám nahoře 44/46, dole 42, a co? ale jinak: co si od toho slibujes? že budeš konecně perfektní? a co až budeš mít vrásky? strije po dětech? ujišťuju té, že po cisarskem řezu může zůstat parádní převis... to budeš doma brečet a spořit na další a další zákroky? ten problém je ve tvé hlavě, jinde ne.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SPOBY: ja vim, jenom me casto Tvoje prispevky casto rozpalujou do bela, tak jsem proste musela pridat svuj pohled. A jenom pro zajimavost, mam rozdil mezi boky a stehny pod zadkem 15 cm a prijdu si docela normalni.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SPOBY: Tak u nas doma sa tuk hubne sposobom vela cvic, hlavne aerobne a nezer prazdne kalorie, nie nozom. Trva to niekolko mesiacov, teda ekvivalent priserneho hojenia po plastickej operacii. Ale kazdemu co jeho jest.

Ja by som sa bala tej bolesti po, kamoska mi licila hojenie silikonov a nechcela by som. A dalsia vec je nasledne nerovnomerne priberanie tuku v danych partiach.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SPOBY: myslim, ze i ten nejlepsi psycholog bude levnejsi a s trvalejsimi pozitivnimi nasledky. Popravde, myslim, ze odsati rajtek Te stastnejsi neudela (mozna na par tydnu) a brzo najdes neco jinyho, co Te bude neprekonatelne stvat, a budes tam, kde jsi byla. Ses zatracene krasna a sexy zenska a Tvuj problem neni ve vnejsich stehnech.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: V tom případě ti jen přeju, abys s tím neměla žádné komplikace a aby výsledek stál za to :) Radu bohužel žádnou nemám (kromě "kašli na to, vypadáš fakt hezky") :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Svým způsobem ti rozumím, taky mě to trochu (víc) štve. Ale řezat bych do sebe nenechala, už před několika lety mi došlo, že je to způsobené mimo jiné i tím, že mám v tom místě široké kosti a s těmi stejně žádný chirurg nic neudělá. Plus mám pořádnou prdel, ne že ne :D
    Kvůli 4 centimetrům rozdílu bych to nedělala už vůbec.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SPOBY: Ano, je to normální, je to typ postavy. Naše rodina by mohla vyprávět. (Mám boky:nejširší místo přes zadek a stehna 95:114 (měřeno narychlo přes džíny).)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU:
    TINA_SALO:

štítnice?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Zase kdyby jí to řekl ještě i plastický chirurg, třeba by to k něčemu bylo. Mám za to, že ti příčetní rozmlouvají zákroky lidem, kteří je nepotřebují.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: nepředpokládám nic jiného, ale někdy se zkrátka nedokážu ovládnout.
    MALKE
    MALKE --- ---
    SPOBY: Nic mi do toho není. Nechceš to slyšet. A je to typická internetová rada, ale já prostě musím: dívala jsem se na tebe na blogu, stehna máš naprosto normální, jsi krásná ženská a místo plastického chirurga bys potřebovala psychologa... Protože jediné, co není v pořádku, je to, že se nevidíš.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    V teoretické části je pěkně shrnuto jak je to s metabolismem tuků, s metabolickým syndromem a tak.

http://is.muni.cz/th/281376/prif_m/Diplomova_prace_-_Lenka_Kolarova.pdf
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    huh...

Američanka chce být co nejtlustší, přítel ji krmí i trychtýřem - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/americanka-chce-byt-co-nejtlustsi-zenou-f0c-/zajimavosti.aspx?c=A130509_153828_zajimavosti_zar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam