GENTIANA: To byla jenom ukázka, jakou může cvičení udělat službu. Já jsem Jillian taky nedala, začala jsem jednou a lehla jsem, začala jsem podruhé a lehla jsem a potřetí už jsem ani nezačínala, neb jsem si místo toho pořídila kostní implantát, takže jsem pro jistotu zrušila nejdřív veškerou a posléze tu činnost, u které se musí poskakovat:) Cvičení na břicho stačí, akorát to nebude takový zázrak na počkání.
Moje známá měla ostatně po druhém porodu mnoho, mnoho let podobné břicho, až si pořídila tenhle bazmeg:
http://timemart.vn/upload/Colombo/305/20120813/ab-rocket1.gif - a když na tom asi měsíc skutečně cvičila, tak měla břicho vizuálně minimálně o dvě čísla (oblečení, ne dva centimetry) menší. (Že to nyní zapadá prachem je jiná věc, neb nedemonstruji zbytečnost nákupů lapačů prachu, ale funkčnost jiného typu posilování svalů.) Dělej takové ty polosklapovačky, lepší než drátem do voka. (Btw, ten 30 days shred si pusť, poskakování je proložené přesně tím cvičením na břicho, které mám na mysli.)